Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

¡Matricular-te per cursar el teu cicle d’FP a distancia es molt fàcil!

¡Matricular-te per cursar el teu cicle d’FP a distancia es molt fàcil!

¡Matricular-te per cursar el teu cicle d'FP a distancia es molt fàcil!

Assolir el teu futur professional comença per una idea que es materialitzarà a mesura que donis els passos requerits. El mercat laboral es decanta cada vegada més per personal titulat en Formació Professional, i en 2020 prop de dos terços el creixement de l’ocupació l’ocuparan tècnics titulats en FP de grau mitjà i superior.

Així que si ja ho has decidit, i vols millorar la teva realitat professional, anem a matricular.

Sense enutjoses complicacions, a l’abast d’alguns clics, i calculant els imports a moment, podràs completar els simples passos per matricular-te a el Cicle de FP a distància que necessites cursar per assolir el teu desenvolupament professional. Linkia FP et permet obtenir una Titulació Oficial i Homologada pel Ministeri d’Educació, vàlida a tot Espanya i reconeguda per la Unió Europea.

QUÈ NECESSITES PER A MATRICULAR-TE A LINKIA FP?

Assegura’t de comptar amb tots els requisits:

 • Còpia o foto llegible de DNI / NIE per ambdues cares.
 • Còpia o foto llegible de targeta sanitària per les dues cares.
 • Notes Certificades en cas de convalidacions de mòduls o unitats formatives.

Còpia de títol d’accés:

 • Per Cicles Formatius Grau Mitjà: BUP, FP1, ESO, Batxillerat (els títols estrangers han d’estar homologats o en procés d’homologació) o Prova d’Accés a Grau Mitjà.
 • Per Cicles Formatius de Grau Superior: BUP, COU, FP2, Batxillerat (els títols estrangers han d’estar homologats o en procés d’homologació), Prova d’Accés a Grau Superior o Grau Mitjà (excepte graus d’arts plàstiques, disseny, arts escèniques, música o dansa).

En l’apartat Preguntes freqüents del nostre web disposes de tot aquest tipus d’informació.

 

PASSOS PER A FORMALITZAR LA MATRÍCULA FP A DISTÀNCIA AMB LINKIA FP

¿Tot a punt? Comencem.

 1. Des del teu ordinador, smartphone o tablet ingressa a Linkia FP, a la part superior trobaràs el banner “SIMULA LA MATRÍCULA”. Fes clic per registrar-i inicia el registre. També pots fer-ho directament des d’aquí.
  Tria el FP a distància que tens en ment, aquell que et aproparà als teus objectius futurs.
  Selecciona l’itinerari que millor s’adapti a les teves necessitats:
  1.Primer any d’itinerari 2 anys: si disposes de temps i vols concloure en dos anys.
  2.Primer any d’itinerari 3 anys: si el teu temps d’estudis és limitat i prefereixes fer-ho al teu ritme i amb més calma és millor triar el de 3 anys.
  3.Personalitzat: si tens assignatures a convalidar o ja prèviament aprovades, l’itinerari personalitzat t’anirà molt millor, ja que et permetrà seleccionar assignatures per mòduls i unitats formatives soltes.
 2. Continuem, la matrícula del teu FP a Distància està gairebé llista. Des de la part superior, podràs veure en tot moment les hores a inscriure, els imports i descomptes de la teva matrícula.
 3. Si disposes d’algun codi de descompte recorda fer clic en aquest botó immediatament a calcular i farà que el preu disminueixi.
 4. Tria la Modalitat de Pagament que millor s’adapti als teus plans:

1. En una sola quota (amb un descompte addicional) amb targeta o mitjançant transferència bancària.

2. 2 quotes (sense interessos) amb targeta bancària.

3. Finançat, i directament podràs calcular les teves quotes i procedir amb el pagament de la primera d’elles amb la targeta de dèbit.

5. Llegeix detingudament i accepta les condicions, i després fes clic a Pagar Continua o Finançar, segons la modalitat de pagament que hagis triat.
6. Un cop confirmat el pagament …

7. Benvingut a Linkia FP! Has fet el pas; t’has matriculat en el teu Cicle de FP a Distància. Ara aquestes més a prop d’iniciar el camí a l’abast de les teves metes professionals.

ÉS HORA DE COMPLETAR L’EXPEDIENT!

Hauràs de triar un centre adscrit que custodiarà el teu expedient. Linkia FP és una Xarxa de Centres Oficials de Formació Professional, actualment tenim més de 12 centres oficials presencials que imparteixen les seves Cicles en modalitat Online a través de la nostra plataforma. És per això que quan et matricules amb nosaltres el teu expedient acadèmic residirà a més en el centre que escullis. Tingues la seguretat que TOTS els centres adscrits a la nostra xarxa són oficials amb una àmplia i reconeguda experiència en la impartició de Cicles Oficials de FP.

Assegura’t d’emplenar tots els camps del formulari, tingues en compte que aquestes dades ens permetran obrir el teu expedient acadèmic, per la qual cosa serà important que escriguis amb detall i sense errors cada dada sol·licitat.

Posteriorment, assegura’t de tenir en format digital (imatge o pdf.) La documentació requerida per adjuntar-la a l’expedient.

En algun moment, les còpies compulsades el títol hauràs enviar-les per correu a Centre Adscrit triat.

Ja està! T’has matriculat amb èxit! Ara aprofita i gaudeix a el màxim de l’experiència d’estudiar a Linkia FP. Gràcies per fer el pas amb nosaltres, t’acompanyarem en tot aquest trajecte.

 • Home
 • Blog
 • ¡Matricular-te per cursar el teu cicle d’FP a distancia es molt fàcil!

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK