Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

PER QUÈ ESTUDIAR EL GRAU MITJÀ EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA A DISTÀNCIA?

PER QUÈ ESTUDIAR EL GRAU MITJÀ EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA A DISTÀNCIA?

SEGUIM AMPLIANT LA NOSTRA OFERTA FORMATIVA!

Avui us portem diversos motius pels quals cursar el Nou CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia A DISTÀNCIA que oferirem a partir del pròxim curs.

La salut és un tema d’interès mundial i cada dia trobem noves notícies en què ens informen de les diferents investigacions que es realitzen amb la finalitat de millorar la nostra qualitat de vida. Disposar de bons professionals que han decidit enfocar-se en les diferents branques de la sanitat, és de summa importància i ens proporciona una gran seguretat pel que fa a poder rebre un adequat assessorament en diversos àmbits. I aquest és el cas dels tècnics en Farmàcia i Parafarmàcia. Aquest Cicle Formatiu pertany a la família professional de Sanitat i té una durada prevista de 2 anys (2000 hores), encara que si et matricules en LINKIA FP podràs adaptar el teu ritme d’estudi en funció de la disponibilitat de temps que tinguis i de les teves necessitats. Què aprendré en aquest Cicle Formatiu? En aquest Cicle Formatiu a distància aprendràs a assistir en la dispensació i elaboració de productes farmacèutics i afins, i també a realitzar la venda de productes parafarmacèutics, fomentant la promoció de la salut i executant tasques administratives i de control de magatzem, complint amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental. A més d’aquests ensenyaments, també aprendràs els coneixements necessaris per dur a terme les activitats de nivell bàsic de prevenció de riscos laborals. De què podré treballar amb aquesta Titulació Oficial? Algunes de les sortides professionals d’aquest Cicle són:

  • Tècnic d’oficina de farmàcia
  • Tècnic de magatzem de distribució de medicaments
  • Tècnic en farmàcia hospitalària
  • Tècnic en establiments de parafarmàcia

Un cop finalitzat el Cicle Formatiu, ¿quins estudis complementaris puc fer? Les següents Titulacions estan relacionades i poden considerar-se formació complementària si estàs buscant realitzar més d’un Cicle Formatiu per ampliar el seu Perfil Professional:

  Sí t’agrada l’àrea sanitària, aconsellar, el tracte amb les persones, ajudar i escoltar, o fomentar la promoció de la salut, estudiar el CFGM en Farmàcia i Parafarmàcia A DISTÀNCIA és el que estàs buscant.

Aconsegueix amb LINKIA FP   el teu Titulació 100% OFICIAL i A DISTÀNCIA No esperis més i matricula’t ara!

  • Home
  • Blog
  • PER QUÈ ESTUDIAR EL GRAU MITJÀ EN FARMÀCIA I PARAFARMÀCIA A DISTÀNCIA?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK