Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quins són els graus mitjans més ben pagats?

Quins són els graus mitjans més ben pagats?

Quins són els graus mitjans més ben pagats?

Quan finalitza la nostra etapa d’estudi en l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), apareix el moment en què vam començar a pensar i sobretot a decidir quin camí hem d’escollir per seguir formant-nos. És aquí quan sorgeixen els dubtes, les preguntes i la incertesa de què ens oferirà el futur. Si tenim clar quin és l’àmbit que ens atreu, no tindrem cap problema, ja que és qüestió d’un tràmit el fet de fer un pas endavant i endinsar-nos en allò que ens agrada. Si, per contra, tenim dubtes i estem indecisos sobre què estudiar, tampoc hem de preocupar molt, ja que, gràcies a l’fp, podem escollir d’entre 26 famílies professionals diferents quina d’elles serà el nostre futur. Alguna d’elles et cridarà l’atenció no? Ara bé. Un cop escollim quin és el sector que ens agrada, el primer que ens preguntem normalment és … Quines sortides té? Quant cobraré si aconsegueixo treballar d’això? ¿Arribaré lluny? No et preocupis, perquè avui estem aquí per parlar d’això. En les properes línies t’explicarem com pots triar el millor cicle formatiu de grau mitjà, ia més et mostrarem quins són els graus mitjans més ben pagats en l’actualitat 

Els  Graus Mitjans amb millor sou 

Si parlem de quins són actualment els graus mitjans més ben pagats hem de fer referència a tres àmbits concrets: a l‘Administració i Gestió, a la Informàtica i de la Sanitat. Són tres sectors que ara mateix destaquen davant els altres i que es posicionen en el rànquing amb el sou més gran de tots. 

En primer lloc, trobem el Grau Mitjà de Gestió Administrativa. El sou anual d’un tècnic que obté aquest títol pot rondar entre els 24.000 i els 30.000 euros anuals. Una persona que treballa en aquest ofici és l’encarregada de dur a terme els procediments de gestió d’una empresa i el seu personal. Com? A través d’aplicacions informàtiques i diferents mètodes d’organització. 

En segon lloc, el grau mitjà ben pagat que el segueix és el de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. El sou anual d’aquest lloc ronda entre els 18.000 i els 23.000 euros nets. El tècnic d’aquesta ocupació és el que instal·la, configura i manté els diferents sistemes microinformàtics. Tenint com a base un entorn de xarxa local, el que fa és mantenir aquests serveis multiusuaris, així com les aplicacions i els dispositius compartits que hi ha. 

I, finalment, en el tercer lloc, quedaria el Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria, amb un sou que està entre els 12.000 i els 17.000 euros nets anuals. El tècnic que obté la titulació sobre aquest càrrec, s’encarregarà d’atendre els pacients sota la supervisió d’un infermer / a. A més, els proporcionarà l’alimentació adequada, els ajudarà a vestir-se i a anar al bany, i s’ocuparà de fer els llits i ordenar la roba pertinent. 

Com  triar el millor grau mitjà? 

Tal com hem comentat a l’inici d’aquest article, el més important a tenir en compte abans d’escollir un cicle formatiu de grau mitjà, és saber què és allò que t’agrada i que et motiva. 

En Linkia FP oferim cicles formatius de grau a mitjà a distància que permeten als alumnes poder compaginar els seus estudis amb la seva vida laboral i personal. Un dels avantatges de realitzar una fp amb una modalitat en línia és que tens l’oportunitat de comptar amb certa flexibilitat a l’hora d’estudiar, ja que pots fer-ho des de qualsevol part de país.  

Nosaltres comptem amb set famílies professionals. Pots escollir d’entre:  

  • Administració i Gestió d’Empreses 
  • Comerç i Màrqueting 
  • Hostaleria i Turisme 
  • Informàtica i Comunicacions 
  • Sanitat 
  • Serveis Socioculturals a la Comunitat 
  • Transport i Manteniment de Vehicles   

Pots informar-te sobre aquell àmbit que t’agradi i posteriorment realitzar, si vols seguir especialitzan-te, un cicle formatiu de grau superior. Per escollir-bé, és aconsellable que miris primerament quin és el pla d’estudis que et proporcionen. D’aquesta manera, veuràs si les assignatures que hi ha al cicle t’agraden i quines són les sortides professionals a les quals optes si n’obtens el títol.  

A més, un altre dels avantatges d’estudiar un grau mitjà és que tens l’oportunitat de realitzar un període de pràctiques en empreses líder per apropar-te al món laboral actual. Gràcies a això podràs posar en pràctica tota la teoria que aprenguis durant el curs i preparar-se a la demanda que requereix actualment una empresa.  

 

Així que ara que ja saps quins són els graus mitjans més ben pagats i els que oferim a Linkia FP, si et decideixes a estudiar un d’ells, no dubtis en contactar amb nosaltres i et donaren tota la informació necessària. Vinga! 

 

  • Home
  • Blog
  • Quins són els graus mitjans més ben pagats?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK