Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Per què estudiar Administració i Finances

Per què estudiar Administració i Finances

Por qué estudiar Administración y Finanzas

Vols començar una nova etapa acadèmica, però tens certs dubtes sobre el sector pel qual optar? No us preocupeu, perquè avui som aquí per parlar-te d’un dels àmbits que hauries de tenir present si tens cert interès pel sector de l’administració: la Formació Professional en Administració i Finances. En les properes línies que venen a continuació, et mostrarem per quins motius has d’escollir aquesta formació acadèmica i quins són els seus avantatges principals; quins coneixements adquiriràs si decideixes endinsar-te en aquest àmbit i, a més, et mostrarem una llista de les diferents sortides professionals a les quals pots optar un cop hagis obtingut la titulació corresponent. És important saber que, actualment, el perfil de les persones titulades en FP d’Administració i Finances és un dels perfils més reclamats per les diferents empreses. I et preguntaràs… per què? La resposta és molt senzilla, i és que el sector financer és un dels departaments clau necessaris per dur a terme el funcionament de l’empresa de manera correcta. És per això que les diferents organitzacions del mercat requereixen professionals que estiguin especialitzats en aquest sector i que puguin complir amb les funcions principals de la gestió comptable i fiscal, de les comunicacions, tant internes com externes d’una empresa, o de la presentació de documentació imprescindible en altres administracions públiques i/o organismes. Vols saber més sobre aquest món? Doncs no esperis més, perquè t’ho expliquem tot, ja! 

Avantatges  d’estudiar Administració i Finances 

Optar per aquest sector és una bona oportunitat per obrir-te a la demanda de mercat. Per què? La raó principal fa referència al fet que el món de l’Administració i les Finances ofereix un ventall ampli de possibilitats perquè puguis aconseguir en el teu futur laboral l’èxit professional. A continuació, us mostrem quins són els avantatges principals que té el fet d’escollir aquesta professió. 

És una professió amb una alta ocupabilitat 

Segons hem pogut observar a les dades de l’empresa de Recursos Humans de Randstad, el Grau Superior en Administració i Finances és el que obté, actualment, l’ocupabilitat més gran. L’any 2020, l’Observatori de les Ocupacions del SEPE recull que es van arribar a signar un total de 109.149 contractes gràcies a la realització d’aquest cicle. 

Els teus coneixements seran imprescindibles per a les empreses 

Com hem comentat a l’inici d’aquest article, en aquests moments les empreses requereixen amb urgència persones qualificades que es dediquin a aquest sector per cobrir les funcions de cada organització. És per aquest motiu que, gràcies als coneixements que obtinguis durant la teva etapa acadèmica en la formació professional, podràs desenvolupar tot el teu potencial a dominar la gestió comptable i financera, acomplint les activitats necessàries que calguin en aquell moment. 

Podràs treballar al sector públic o privat 

Ara les empreses valoren en gran manera els titulats en FP. Per això, si obtens el títol en Administració i Finances, podràs accedir a múltiples sortides laborals, que us explicarem a continuació, i les quals formen part, tant del sector públic, com del sector privat. 

Obtindràs un gran salari 

Els professionals que treballen en aquest sector tenen una gran retribució anual. Segons Indeed, un assistent d’administració i finances, depenent de la seva experiència laboral, pot arribar a cobrar uns 23.387 euros anuals. 

Sortides  professionals en Administració i Finances 

Ara que ja tens algunes dades sobre l’Administració i les Finances i coneixes quins són els avantatges d’endinsar-te en aquest sector, et mostrarem el que segur t’estàs preguntant des del principi: De què puc treballar un cop obtingui la titulació? Doncs bé, a continuació, us deixem una llista amb les diferents sortides professionals a les quals podeu optar una vegada obtingueu el títol.   

 • Administratiu d’oficina o despatx professional 
 • Administratiu comercial 
 • Administratiu de gestió i de personal 
 • Comptable  
 • Administratiu de banca i institucions financeres 
 • Responsable de tresoreria 
 • Administratiu de l’administració pública 
 • Auxiliar d’auditoria. 
 • Gestor administratiu 

   

Com veus, tens un ampli ventall de sortides professionals per especialitzar-te en allò que més t’agradi, segons les teves necessitats. Des de Linkia FP volem que sàpigues que comptem amb un Grau Superior en Administració i Finances a distància. Un cicle formatiu on podràs aprendre totes les qüestions sobre aquest sector i realitzar un període de pràctiques en empreses líder per apropar-te al món laboral actual. Si us animeu, podeu contactar amb nosaltres i us informarem de tot. Què esperes? És la teva oportunitat! 

 • Home
 • Blog
 • Per què estudiar Administració i Finances

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK