Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Administració i Finances sou

Administració i Finances sou

administración y finanzas sueldo

Et crida l’atenció el món de l’Administració i les Finances i vols saber amb detalls què hi pots estudiar i quines condicions solen oferir en aquesta professió? Has trobat el lloc indicat, perquè a l’article d’avui parlarem de quant cobra un tècnic a Administració i Finances i de quins factors depèn la variació del seu sou. El món de les finances, en l’àmbit de la formació i demanda respecte al mercat actual, ofereix múltiples sortides laborals on pots exercir tots els coneixements que has obtingut al llarg de la teva experiència acadèmica. Teniu l’oportunitat de portar des de la comptabilitat, fins a la tramitació de documents i arxius o, fins i tot, la gestió de l’atenció al públic. A més, un altre dels avantatges que té aquest ofici és que les àrees de treball que presenta són diverses: administratiu d’oficines, entitats jurídiques o fiscals, gestories, recursos humans, banca i assegurances i molt més. T’agradaria saber amb més detall qüestions relacionades amb aquest sector? A Linkia FP et convidem al fet que et matriculis al nostre Grau Superior en Administració i Finances a distància. Un cicle formatiu en què, de la mà dels millors professionals, t’ensenyem com treballar a les diferents àrees i quines són les bases sobre les quals has de construir la teva carrera professional. Anima’t! 

Quant  cobra un tècnic en administració i finances? 

Definir exactament quant cobra un tècnic en administració i finances no és una cosa senzilla, ja que és un tema que depèn de diferents factors que comentarem de seguida. Tot i això, i analitzant les diferents ofertes del mercat durant el 2021, podríem dir que el sou mitjà d’un tècnic en administració i finances podria oscil·lar aproximadament entre els 19.000 i els 24.000 euros bruts anuals. 

Això sí, hem de tenir en compte que, depenent de l’empresa on treballis, o l’experiència que tinguis dins del sector, els salaris poden ser més elevats. Un exemple clar seria el cap principal d’Administració i Finances, el qual cobra anualment uns 24.352 euros bruts. 

Factors  que determinen el sou d’un tècnic en administració i finances 

Per parlar del rang de salaris que hi ha a Administració i Finances, hem de tenir present per endavant diversos factors que poden condicionar aquesta qüestió: 

1. La formació 

La formació acadèmica és essencial per obtenir un bon lloc de treball i, per tant, un bon salari. És per això que si tens clar que vols dedicar-te a aquest sector, et recomanem que t’endinsis al Grau Superior en Administració i Finances que t’hem esmentat a l’inici d’aquest article. D’aquesta manera podràs aprendre tots els conceptes bàsics relacionats amb aquest àmbit per poder adquirir així la titulació corresponent. 

2. Tipus de lloc 

Com hem comentat, aquest sector ofereix un ampli ventall de sortides laborals. Això, no només implica que a cada àrea es realitzen funcions diferents, sinó que també és diferent pel que fa a les retribucions. Per tant, el sou d’un encarregat de comptabilitat, per exemple, no serà el mateix que el d’una persona que s’encarregui de gestionar els cobraments. 

3. Tipus d’empresa 

Un altre factor que hem de tenir en compte quan parlem del sou d’Administració i Finances, és el tipus d’empresa on estigueu. De la mateixa manera que el salari depèn del lloc de treball que ocupis, serà igual amb l’organització a la qual pertanyis. Això influirà en sector, el tipus i la mida de l’empresa on estiguis treballant. 

4. Experiència 

Una cosa que determina el nivell de potencial que desenvolupes en un lloc de treball és l’experiència, un factor clau per saber quin és el sou que pots rebre respecte de la resta de treballadors. Depenent de quant de temps hagis estat al sector i l’experiència o els coneixements que tinguis sobre ell, saps que el sou serà més elevat en comparació dels teus inicis. 

A més, podem afegir, com a última opció, els coneixements complementaris que tinguis, ja sigui d’informàtica, d’idiomes, de gestió de projectes, entre d’altres. Al final, una empresa té en compte tota la teva experiència i allò que has fet durant la teva carrera tant personal com professional, per saber tot el que pots aportar com a especialista. 

 

  • Home
  • Blog
  • Administració i Finances sou

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK