FP a distància Castella i Lleó

fp a distancia castilla león

La formació professional a distància cada cop va generant més interés. Això suposa una quantitat més gran d’alumnat i un augment de l’interès per aquest tipus de formació professional. Aquesta metodologia d’estudis dona a l’alumnat la possibilitat de cursar els seus estudis, alhora que desenvolupen una altra activitat, sigui de lleure o treball, i la possibilitat de poder estudiar des de qualsevol part. És per això que volem explicar-te més sobre aquest tipus d’oferta a l’hora de fer una FP a distància a Castella i Lleó i la manera com nosaltres duem a terme l’fp a distància. Podràs veure tot el que té per oferir l’educació en línia i com és de senzill treure-li tot el rendiment possible d’una manera adequada.

Característiques de la nostra FP a distància a Castella i Lleó

Tots els nostres cursos d’FP a distància a Castella i Lleó compten amb un mètode d’ensenyament amb les darreres novetats de cada sector, una excel·lent adequació de les assignatures al món laboral i un equip de professors experts i referents als seus sectors. Tot, d’una manera orientada al mateix objectiu: formar de forma correcta els nostres estudiants i demostrar que a la nostra FP a distància a Castella i Lleó, la distància és una facilitat i no una complicació. Aprenentatge de nova generació a Linkia FP, donem especial importància al fet que els nostres estudiants estiguin familiaritzats amb l’ús de les darreres tecnologies durant el procés d’aprenentatge. Per aquesta raó, a la nostra FP a distància a Castella i Lleó, posem a disposició dels alumnes un campus virtual que els facilita la visió de les seves assignatures i qüestions acadèmiques, a més de la possibilitat de seguir les seves classes tant en directe com en diferit i l’accés a eines multidisciplinàries de treball col·laboratiu. Pràctiques a empreses referents. A la nostra FP online Castella i Lleó comptem amb convenis amb moltes empreses distintives de cada sector de què disposem cicle. Per aquest motiu, oferim la possibilitat als nostres estudiants que no només tinguin una preparació acadèmica excel·lent, sinó també un coneixement del món professional òptim per a la seva imminent incorporació. Confiar a l’FP a distància a Castella i Lleó de Linkia FP significa confiar en el teu futur. Serveis d’ajut en l’àmbit pedagògic, informàtic i d’idiomes. Tant els estudiants de cicle mitjà com els de cicle superior a distància a Castella i Lleó tindran a la vostra disposició un equip d’assistència pedagògica, informàtica i lingüística que els ajudarà a solucionar tots aquells inconvenients que els sorgeixin en aquests àmbits durant la seva etapa acadèmica a l’FP online Castella i Lleó. Beca Erasmus Plus a Linkia FP donem als alumnes la possibilitat de no únicament de cursar una FP a distància a Castella i Lleó, sinó que també els oferim la possibilitat de cursar part dels seus estudis fora del país per poder facilitar-los l’aprenentatge d’un nou idioma i l’oportunitat de viure en un nou lloc. Com hauràs vist, a Linkia FP, comptem amb una visió molt clara del que esperem de la formació a distància. Però no només això, sinó que a més del que proposem a la nostra FP a distància a Castella i Lleó, hi ha alguns beneficis de l’educació en línia que hauries de tenir en compte a l’hora d’optar per aquest model educatiu:

  • No més transport: Per fi podràs oblidar-te de comprar targetes de bus cada setmana o agafar taxis d’últim moment perquè no arribes a l’examen. L’accés a les teves classes estarà a només un clic.
  • No més materials: No només estalviareu en transport, també en materials. Ja no hauràs de gastar diners en llibres pesants. No, tot el contingut que necessites estarà a l’abast al vostre portal digital de Linkia FP i la seva FP a distància a Castella i Lleó.
  • Aprendràs molt del món online: Aprendràs a manejar moltes aplicacions de treball col·laboratiu que et seran molt útils i valorades al món laboral. A través del seu ús diari fins al més negat en tecnologia acaba esdevenint un expert.
  • El teu temps és or: S’ha acabat el fet de perdre metres, trens o haver d’aguantar interminables cues de trànsit. Podràs fer les classes des del teu propi llit, només necessitaràs un lloc per poder seguir la classe i el teu ordinador. Què més es pot demanar

Dona una ullada a tots els cursos d’FP a distància a Castella i Lleó. Segur que en trobes un adaptat a tu!