FP a distància a Madrid

fp a distancia en madrid

 

Cada vegada és més freqüent que els estudiants busquin noves formes d’educació que els permeti poder compaginar els seus estudis amb el treball. És per això, pel que l’educació a distància va augmentant el seu nombre d’adeptes i va generant més interès entre l’alumnat.

Per aquest motiu, volem explicar la manera en la qual, nosaltres, plantegem tots els nostres cursos, i el mètode d’aprenentatge que apliquem a la nostra FP a distància a Madrid. On podràs veure tots els avantatges que presenta l’educació online i tot el que hi té a oferir.

Els nostres cursos d’FP a distància a Madrid consten amb un grup de professors experts en el sector, unes assignatures adaptades als requisits demandats pel món laboral i una metodologia a l’avantguarda dels mètodes d’ensenyament online. Tot aquest conjunt de trets que caracteritza la nostra proposta educativa, està tota orientada en un mateix sentit per tal de treure el màxim profit i rendiment a l’educació online. A Linkia FP volem que a la nostra FP online a Madrid la distància no sigui un escull, sinó una facilitat.

 

Característiques dels nostres cursos

 

Lo últim en aprenentatge

A Linkia FP, donem especial importància al fet que la nostra FP a distància a Madrid compti amb una tecnologia que estigui a l’última, i que es diferenciï respecte a l’oferta d’altres centres. És per això, pel que oferim les millors eines per treballar en equip online, la possibilitat de seguir les classes tant en directe com en diferit i l’accés dels nostres alumnes al seu propi campus online on podran consultar qualsevol dubte que tinguin sobre les seves assignatures.

Fes les pràctiques en les millors empreses

Un dels nostres objectius, a Linkia FP, és que els nostres estudiants obtinguin totes les competències necessàries per saber desenvolupar-se en el món laboral. Per aquest motiu, oferim multitud de pràctiques en empreses líders del sector. Perquè així els alumnes adoptin tots aquelles competències i aquelles maneres d’actuar pròpies del món laboral.

Reforços pedagògics, informàtics i lingüístics

Fer tant un grau mitjà com un grau superior a distància a Madrid no suposa no tenir les ajudes que hi ha a l’educació presencial. Per això, posem al servei dels nostres estudiants un equip que els ajudarà en aquestes matèries i que farà que la seva FP a distància a Madrid, sigui molt més fàcil del que es puguin imaginar.

Aconsegueix ajuda de reforç acadèmic

Tenim diferents acords amb diverses entitats amb les que pretenem ajudar a tot aquell alumnat d’FP online a Madrid que tingui més problemes amb les seves assignatures. Posem al servei de tots els alumnes la possibilitat d’acudir a aquests centres tant de manera presencial com online. Per tal de que  en qualsevol tema que els sembli de major complicació tinguin la possibilitat de reforçar-lo.

Beca Erasmus Plus

Posem a l’accés dels nostres estudiants la Beca Erasmus Plus. Ja no ens limitem només a l’FP a distància a Madrid, sinó que vam obrir les portes a tota Europa. Donem la possibilitat a tot el nostre alumnat de poder cursar part dels seus estudis a l’estranger, el que els permetrà comptar amb una experiència que els ajudarà a familiaritzar-se amb altres maneres de treballar i de desenvolupar les seves competències lingüístiques.

 

Però, a més, tenim moltes altres avantatges que poden ser-te útils a l’hora d’escollir el model de FP online a Madrid com la teva nova manera de formació. La proposta de la nostra FP a distància a Madrid té molts altres atributs que potser no havies tingut en compte. Com, per exemple, els següents:

  • No pagaràs transport: T’oblidaràs, per fi, de pagar targetes de bus i taxis d’última hora. Si curses qualsevol grau mitjà a distància a Madrid o grau superior, podràs arribar sempre a temps a la teva classe tan sols amb un clic.
  • Podràs estalviar en material: Tot el teu material estarà a l’abast del teu ordinador. Prepara’t per no haver d’invertir més en cap tipus de llibre ni llibreta.
  • Aprendràs moltíssim de tecnologia: Mitjançant l’ús diari tant de l’ordinador com dels nostres programes de treball col·laboratiu, que adoptem en els nostres cursos d’FP a distància a Madrid, acabaràs sent tot un expert del món online.
  • Disposaràs de molt més temps: Gràcies a la nostra FP online a Madrid podràs treure molt més rendiment al teu temps i disposaràs del temps necessari tant per treballar, com per estudiar.

 

Fes un cop d’ull a tots als nostres cursos d’FP a distància a Madrid.