FP a distància Castella La-Manxa

fp a distancia castilla la-mancha

La formació professional a distància està cobrant vida a Castella-la-Manxa. Aquest tipus de modalitat d’estudi cada vegada crida més l’atenció entre els alumnes, a causa de la flexibilitat de compaginació entre els estudis i la vida laboral i personal. És per això que avui venim a donar-te més dades sobre això i a mostrar-te quina és la nostra proposta a l’hora de cursar una FP a distància a Castella-la-Manxa.

Venim a explicar tot el que l’educació en línia pot oferir i com et serà de fàcil el fet de seguir el ritme en un dels nostres cicles. Els nostres cursos d’FP a distància a Castella-la-Manxa compten amb professorats experts en el sector, una excel·lent adequació de les assignatures adreçades al món laboral actual i unes característiques en l’àmbit metodològic d’aprenentatge en línia. Tot això està orientat a treure el màxim rendiment dels nostres estudiants i a aconseguir treure el màxim profit de l’fp a distància.

El nostre objectiu principal amb l’FP online a Castella-la Manxa és que la distància no resulti un impediment, sinó una facilitat per a tots. Aprenentatge 2.0 Al nostre centre, donem molta importància a què l’FP a distància gaudeixin d’una tecnologia avantguardista i diferencial respecte a la resta de centres formatius. Per aquesta raó, oferim unes classes en línia que permeten ser seguides tant en directe com en diferit; eines digitals per poder fer treballs col·laboratius i un campus en línia on poder consultar tota la informació que necessitis respecte a les teves qüestions acadèmiques. Pràctiques a les empreses líders del sector. A més de preparar els nostres alumnes en l’àmbit acadèmic de manera teòrica, exigim que obtinguin moltes de les aptituds professionals requerides en un període de pràctiques.

Per aquest motiu, moltes empreses referents del sector tenen diferents convenis amb nosaltres. Volent així que els nostres alumnes adoptin totes les habilitats necessàries per incorporar-se als seus futurs llocs de treball. Serveis d’orientació pedagògica, idiomes i informàtica. Volem que l’FP online a Castella-la Manxa i a tot Espanya, resulti el més còmode, senzilla i eficaç possible. És per això que, la nostra FP a distància compta amb un gran equip que sempre estarà a la teva disposició per a tots aquells inconvenients que et presentin durant la teva etapa acadèmica, tant pedagògic com informàtic i lingüístic. Col·laborem amb centres de reforç acadèmic. Per garantir que els nostres alumnes siguin capaços d’establir tots els coneixements que impartim, comptem amb acords amb institucions tan presencials com en línia, que permeten als alumnes l’accés a diferents cursos per reforçar aquell temari en què no se sentin prou preparats. Beca Erasmus Plus. No ens limitem només a l’FP a distància a Castella-la Manxa, sinó que també oferim als estudiants l’oportunitat de cursar part dels estudis a distància en un altre país, perquè puguin gaudir de l’experiència d’aprendre en una llengua diferent i aprendre de la cultura d´un país diferent. Com hauràs pogut veure, a Linkia FP, tenim una proposta molt definida respecte a la formació professional a distància. A més, la nostra proposta d’FP online a Castella-la Manxa dona molts avantatges respecte a l’educació presencial. Entre altres, les següents:

  • Estalviaràs amb transport. S’ha acabat el fet de gastar diners en transport públic. Només necessitaràs el teu ordinador per estudiar.
  • Estalviaràs en material escolar. Només disposant del dispositiu n’hi haurà prou per comptar amb tots els materials que necessitaràs perquè el teu aprenentatge sigui possible.
  • Et familiaritzaràs molt més amb les noves tecnologies. Els nostres mòduls a distància a Castella-la-Manxa i a tot Espanya, cada cop més, adopten nous programes que et seran molt útils a l’entorn professional. La tecnologia ja mai més no serà un obstacle per a tu.
  • Disposaràs de més temps. No només estalviaràs diners, també temps. Oblideu-vos de fer viatges d’hores i hores fins a arribar al vostre centre d’estudis. Amb l’educació en línia obtindràs la mateixa base sense haver de fer nombrosos quilòmetres.

Dona una ullada a tots els cursos dels quals disposem per estudiar a distància a la nostra FP a distància a Castella La-Manxa.