FP a distància a Cantàbria

fp a distancia en cantabria

 

L’interès pels estudis a distància ha anat augmentant molt durant els últims anys. Per què? Perquè aquesta metodologia d’aprenentatge ofereix als estudiants l’opció de poder compaginar els seus estudis amb qualsevol feina i, de poder gestionar el seu temps com més els convingui, sense haver d’adaptar-se als estrictes horaris que presenta l’educació presencial.


A Linkia FP, plantegem una educació no tan restrictiva com l’educació presencial, però recollint algunes de les seves avantatges i aplicant-les a la distància, perquè així els nostres alumnes disposin de tot el suport necessari per poder formar-se de manera òptima.


Especialment, en la nostra FP a distància a Cantàbria comptem amb un professorat expert en el seu sector, assignatures adreçades als requisits demandats per les empreses en l’actualitat i els últims mètodes d’aprenentatge digital. Tot, buscant un mateix objectiu, que els nostres estudiants d’FP a distància a Cantàbria aconsegueixin treure el màxim partit a l’educació online.

 

Els nostres cursos d’FP a distància a Cantàbria

Tots els cursos d’FP a distància a Cantàbria disposen d’un conjunt d’atributs que diferencien la nostra proposta educativa de la de la resta de centres de formació a distància.

Aprenentatge digital
En tots els nostres cursos d’FP a distància a Cantàbria posem l’accent en l’aprenentatge tecnològic. Incorporem a les nostres rutines educatives l’ús d’eines i programes de treball col·laboratiu. Així com, facilitem als nostres alumnes l’opció de seguir les classes tant en directe com en diferit i donem l’accés a un portal digital on tots els nostres estudiants poden consultar tota aquella informació referent a les seves assignatures. A la nostra FP a distància a Cantàbria apostem per un aprenentatge 2.0.

Pràctiques a les millors empreses
Tots els estudiants que realitzin algun dels nostres cursos d’FP a distància a Cantàbria tindran accés a pràctiques curriculars en algunes empreses amb molts anys d’experiència i que gaudeixen de gran reputació. Volem que el nostre alumnat obtingui un bagatge a nivell professional que els permeti adaptar-se a qualsevol lloc de treball i que comptin amb uns coneixements que els capacitin per fer front al món professional amb enteresa. Confiar en la nostra FP a distància a Cantàbria és confiar en el teu futur.

Suport pedagògic, informàtic i lingüístic
La nostra FP a distància a Cantàbria ofereix als estudiants la possibilitat de rebre ajuda en tots aquells àmbits vinculats a la pedagogia, informàtica i lingüística en els què no hagin arribat a assumir alguns conceptes o necessitin qualsevol tipus de reforç.

Beca Erasmus Plus
La Beca Erasmus Plus està destinada a tots aquells alumnes que vulguin viure l’experiència d’estudiar a l’estranger. Posem al servei del nostre alumnat, d’FP a distància a Cantàbria, l’oportunitat de poder aprendre un nou idioma i aprendre de la cultura d’un país diferent sol·licitant la Beca Erasmus Plus. De Cantàbria a Europa sencera.

 

Però, a més dels motius ja esmentats, tenim altres raons que faran que no et penedeixis d’escollir la nostra FP a distància a Cantàbria com la teva futura formació. Com, les següents:

  • Fi a la despesa en transport: ja no hauràs de gastar més en targetes d’autobús, ni metro. Acomiada’t d’aquests moments d’angoixa on t’adones que t’has deixat la targeta, o que ja no et queden més viatges. Aquests moments han passat a millor vida. Ara només t’hauràs de preocupar de tenir l’ordinador a mà per accedir al teu classe en línia. Tot un luxe!
  • Fi de la despesa en materials: ja no t’hauràs de preocupar de renovar la motxilla, els bolígrafs o d’anar a comprar els nous llibres cada any. Tot estarà a la teva disposició gràcies al nostre portal online en el què tots els nostres alumnes tenen accés.
  • Et familiaritzaràs amb la tecnologia: a l’FP a distància a Cantàbria, a través de l’ús diari de l’ordinador i l’aprenentatge d’alguns dels programes que incorporem en els nostres cursos acabaràs sent un professional del món digital. Encara que la tecnologia no sigui lo teu, ¡no et preocupis!, fins i tot els estudiants als que més els horroritzava el món online acaben dominant-lo sense cap tipus de complicació.
  • Guanyaràs molt més temps: sense haver de fer viatges interminables en tren o en metro tindràs molt més temps per a tu. A més, la nostra FP a distància a Cantàbria, al oferir classes tant en directe com en diferit, et permet organitzar el teu temps com millor et convingui.

 

Fes un cop d’ull a tots els nostres cicles formatius a distància a Cantàbria. Segur que n’hi ha un fet per a tu!