FP a distància a Andalusia

fp a distancia en Andalucía

 

Els estudis a distància suposen l’oportunitat perfecta per a milions d’estudiants de poder compaginar els estudis amb la feina. Per aquest motiu, cada vegada més, observem l’augment de l’interès de joves i grans per aquest tipus d’estudis. Una tipologia d’estudis versàtils i accessibles que són molt profitosos per a tots aquells que no disposen de molt temps lliure.

Nosaltres, a Linkia FP, plantegem una manera d’entendre la formació a distància que alterna molts dels avantatges que pot suposar l’educació a distància amb alguns trets que també prioritza l’educació presencial.

En concret, la nostra FP a distància a Andalusia compta amb un professorat expert en els seus respectius sectors, matèries orientades a les exigències del món professional i els últims mètodes d’aprenentatge del món online. Tot, orientat a l’objectiu de poder treure el major rendiment possible a l’educació online. Volem que a la nostra FP a distància a Andalusia la distància sigui la teva major aliada.

 

Els nostres cursos d’FP online Andalusia

Tots els nostres cursos d’FP online Andalusia compten amb un conjunt de trets que diferencien la nostra proposta educativa de la d’altres centres de formació a distància, els següents:

Tecnologia & Aprenentatge
En tots els cursos que oferim, tecnologia i aprenentatge van de la mà. Mitjançant l’ús d’eines de treball col·laboratiu, classes virtuals tant en directe com en diferit i d’un campus en línia que permet accedir a la informació de totes les assignatures, volem que els nostres cursos d’FP a distància a Andalusia es diferenciïn respecte a la proposta de la resta de centres educatius.

Pràctiques en empreses referents de cada sector
A Linkia FP tots els nostres cursos d’FP a distància a Andalusia compten amb diferents acords amb importants empreses. Per tal de que els nostres estudiants, a més de tenir una formació acadèmica excel·lent, aprenguin a través de pràctiques en empreses referents del sector, les maneres d’actuar i alguns coneixements propis de l’entorn professional.

Ajuda a nivell informàtic, lingüístic i pedagògic
Molta gent vincula el cursar els seus estudis online amb la falta de suport en l’aprenentatge. Potser en altres centres formatius sigui així, en la nostra FP a distància a Andalusia, no. Posem al servei del nostre alumnat ajuda en matèries d’informàtica, lingüística i assumptes pedagògics perquè el seu aprenentatge no tingui obstacles.

Beca Erasmus Plus
Incorporem als nostres cursos d’FP a distància a Andalusia la possibilitat de cursar part dels estudis en algun país europeu. Per a tots aquells estudiants que vulguin aprendre un nou idioma i aprendre de la cultura d’un nou país pot ser la seva oportunitat perfecta. A més, saber desenvolupar-se en un nou país també és un factor molt ben valorat per les empreses, demostrant així, independència i autonomia a l’hora de cursar els teus estudis.

Però, tenim altres raons per les quals hauries d’optar per la nostra FP a distància a Andalusia com el teu nou model educatiu preferit. Les propostes com les de la nostra FP online Andalusia poden oferir alguns avantatges que potser no havies tingut en compte. Com, per exemple, els següents:

  • Adéu al transport: s’ha acabat el gastar en targetes de metro i d’autobús. Per fi podràs permetre’t algun caprici amb la de diners que t’estalviaràs en el transport. Tant si optes pel grau mitjà com pel grau superior a distància a Andalusia, l’únic vehicle que hauràs de prendre serà el teu navegador.
  • Adéu al material: ja no hauràs de gastar en més llibres de text. Tota la informació que necessitaràs estarà en el teu portal digital.
  • Aprenentatge virtual: tots els estudiants d’FP online Andalusia, ens acaben agraint els coneixements que assoleixen a nivell digital, ja que, molts d’ells els acaben implementant en els seus llocs de treball. Mitjançant l’ús diari de l’ordinador i de les nostres eines de treball col·laboratiu tot el nostre alumnat acaba dominant el món online a la perfecció.
  • Més temps lliure: cursant un curs a distància disposaràs de molt més temps per realitzar qualsevol activitat que vulguis, o fins i tot de treballar al mateix temps que estudies. La formació a distància et donarà molta més llibertat perquè t’organitzis com millor et convingui.

 

Observa tots els  cicles formatius online amb els que comptem amb els que comptem a la nostra FP a distància a Andalusia.