Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Treballs que es poden fer des de casa

Treballs que es poden fer des de casa

En els temps que corren, i gràcies a l’impuls de la transformació digital, els treballs que es poden fer des de casa estan a l’alça. Tant per part dels professionals com per part de les empreses, que van perdent la por a deixar que els seus empleats operin ‘en remot’. Però més enllà de la conjuntura actual, treballar a distància sempre ha estat l’aspiració de molts i, per sort per a ells, les perspectives de futur són favorables: sembla que no és una tendència passatgera sinó que ha arribat per quedar-se.

En aquest post esmentarem els millors treballs que es poden fer des de casa, encara que hi ha molts altres. De fet, les opcions es multipliquen si tens esperit emprenedor i decideixes donar-te d’alta com a autònom: en aquest cas, podràs portar les regnes de la teva jornada laboral i, si consideres que el teu domicili és el millor lloc per desenvolupar la teva activitat o per poder compaginar estudis i treball, ningú podrà dir-te el contrari.

En canvi, si busques feina com a assalariat, hauràs de adaptar-te a les condicions que marqui l’empresa, com ara una modalitat mixta que combini uns dies a l’oficina i altres des de casa.

11 Treballs que se poden fer des de casa 

Abans d’analitzar el llistat de treballs que es poden fer des de casa, un apunt més: pràcticament tots es recolzen en les “noves tecnologies” i Internet per poder estar connectat a distància. Així et caldrà desenvolupar-te bé en això, alguna cosa que et resultarà fàcil si et formes en l’fp a distància, ja que el nostre pla educatiu són els cicles formatius a distància i, a més, oferim una formació de caràcter eminentment pràctic

1. Programador informàtic 

Aquest és un exemple d’aquests treballs que es poden fer des de casa, però que també necessitaran d’una part de el temps a l’oficina, com comentàvem abans. A el menys, a l’inici de el projecte, fins que la infraestructura en què programar estigui ben muntada i operativa al Núvol. Llavors, començarà el que els informàtics solen anomenar ‘treball en remot’, que requerirà de programari específic a l’ordinador de l”tele-empleat’ i una estratègia de seguretat ‘redoblada’.

2. Desenvolupador web  

Aquest, en canvi, pot ser un d’aquests treballs a distància a el 100%. I en totes les seves fases: des del disseny web fins al manteniment de el lloc, passant per la càrrega de contingut, la realització de proves i l’analítica. Fins i tot, les reunions amb els clients poden fer-se en format de trucada de vídeo, compartint els avenços en plataformes d’emmagatzematge al Núvol com Google Drive, Microsoft Teams o Dropbox. A més, es tracta d’un camp amb molt de futur, com recollim en el nostre article sobre els Graus Superiors amb més sortides en 2021.

 

3. Dissenyador gràfic 

La creativitat no entén d’ubicacions i, de fet, molts dissenyadors gràfics es solen sentir més a gust quan es troben en el seu ambient de confiança. Per això, aquesta professió també entra en aquesta llista d’idees per treballar des de casa. Tan sols necessitaran un bon programa (Photoshop, Illustrator, Corel Draw, etc.) i un bon equip, amb els seus corresponents perifèrics (trackpad, calibrador, etc.).

4. Assessor comptable 

Gràcies al fet que en l’actualitat es poden realitzar tots els tràmits amb l’Administració en format online, l’assessor comptable també pot dur a terme la seva activitat a distància. Per a això serà necessari recórrer a un programari integral o a eines puntuals que permetin realitzar tasques com escaneig de documents, gestió de llibres de factures, signatura d’arxius digitals, etc.

5. Administratiu

‘A l’altre costat’ de l’assessor comptable està precisament el professional administratiu, que s’encarrega de les tasques quotidianes de la gestió econòmica de l’empresa, així com altres relacionades amb el personal laboral. I si la companyia ho estima oportú, pot ser un treball a realitzar a distància o mixt.

6. Especialistes en màrqueting online 

En el camp de màrqueting es troben algunes de les professions amb més futur a Espanya. I per sort, la majoria són treballs que es poden fer des de casa. Per exemple, el de consultor de màrqueting, especialment si es tracta d’estratègies digitals de màrqueting (SEO / SEM, social media, etc.).

7. Agents de telemarketing 

En l’àmbit de l’màrqueting, els treballs a distància no es cenyeixen només a el desenvolupament d’estratègies, sinó també a la seva execució. Per exemple, pel que fa a les vendes: tot i que els call center solen acollir els agents de telemarketing, ja hi ha empreses que conceben aquesta activitat de manera deslocalitzada. Per tant, donen la possibilitat a que aquests professionals estableixin el seu lloc de treball a casa.

8. Professor particular 

L’educació a distància està tenint un gran auge en els últims anys, com bé sabem en Linkia FP. I encara que centres com el nostre són els encarregats d’impartir la fp a distància reglada, també hi ha altres professors que poden donar les seves classes particulars online, en disciplines tan variades com els idiomes o les oposicions.

9. Locutor freelance 

El camp de la locució ha experimentat un procés d’externalització en les últimes dècades. Encara que hi ha diferents agències que s’encarreguen de gestionar els encàrrecs, els professionals últims que s’ocupen de l’enregistrament solen ser autònoms amb el seu propi home studio, de manera que es tracta d’una de les millors idees per treballar des de casa, si aquesta és la teva vocació.

10. Traductor 

El mateix que dèiem en l’anterior punt es pot aplicar a aquest: a través d’agències o de manera autònoma, els traductors poden desenvolupar el seu treball des de casa, al seu ordinador personal i amb eines online o físiques com diccionaris o manuals d’estil.

11. Editor de vídeos 

En un món on la imatge adquireix tanta importància, l’edició de vídeos té una gran demanda. I els que es dediquen professionalment a això poden treballar a l’oficina d’una productora o bé a casa, si disposen de l’equip i el programari adequats.

 

Sens dubte, 11 idees que et poden obrir les portes de l’mercat laboral i, el millor de tot, les de la teva pròpia casa en format ‘oficina’, ja que tenen un gran potencial com a treballs a distància. 🙂 Amb quin d’ells t’animes?

  • Home
  • Blog
  • Treballs que es poden fer des de casa

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK