Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què cal estudiar per ser Nutricionista o Dietista?

Què cal estudiar per ser Nutricionista o Dietista?

Què cal estudiar per ser Nutricionista o Dietista?

Vols dedicar-te al món de la nutrició i de la dietètica i no saps què és el que s’ha d’estudiar per treballar d’això? En l’article d’avui t’explicarem tot el que cal saber per arribar a ser nutricionista o dietista i el que has d’estudiar per poder aconseguir-ho. El món de la nutrició i dietètica té múltiples avantatges que tothom ha de tenir en compte per portar una vida sana i beneficiosa. Una bona alimentació fa que les persones dirigeixin les seves vides d’una manera més convenient i que evitin problemes físics i mentals a llarg termini. És per això que la persona encarregada d’estudiar nutrició i dietètica pot veure de prop tots els conceptes bàsics que s’han d’aprendre per aconseguir una vida millor. En Linkia FP comptem amb un Grau Superior de Dietètica a distància que potser et pot interessar per començar a endinsar-te en el món de la sanitat. T’ho expliquem tot a continuació. 

Què  he d’estudiar? 

Si estàs pensant a estudiar Nutrició i Dietètica, però tens dubtes perquè no saps exactament què és el que s’ha d’estudiar, nosaltres et recomanem que facis un Grau Superior, encara que també pots optar, si ho prefereixes, per un grau universitari. 

Un cicle formatiu de grau superior que estigui especialitzat en nutrició i dietètica té una durada de dos anys i és en el temps en el qual podràs aprendre sobre què és l’alimentació i com ens afecta a nosaltres des de diferents punts de vista. A més, estudiar aquest cicle et permetrà preparar-te per saber com elaborar dietes adaptades a cada persona i col·lectiu en funció de les seves necessitats nutricionals i patologies, i, així mateix, controlar la qualitat de l’alimentació. 

Avantatges  d’estudiar Nutrició i Dietètica 

Estudiar aquesta especialitat dins de la branca de Sanitat té múltiples avantatges. Amb elles, podràs accedir al món laboral amb una gran suma de coneixements sobre el més important de la nutrició i dietètica. Te les expliquem.  

Milloraràs la teva salut 

Estudiar en primera persona aquest cicle formatiu, et permetrà conèixer de prop els aspectes bàsics sobre l’alimentació i no només aplicar-los en persones que requereixin una dieta especialitzada, sinó també aplicar-los en un mateix. Gràcies als coneixements que aprendràs en nutrició i dietètica sobre el menjar adaptada a l’edat, el pes, l’estatura i altres característiques, podràs saber correctament què és el més adequat per a tu. 

Perfil polivalent 

Estudiar nutrició i dietètica no vol dir que únicament hagis d’especialitzar-te en alguna cosa concreta. Pots treballar en diferents àmbits de la salut i exercir en tots ells en funció del que es necessiti. Alguns exemples són la investigació i la docència, el consell dietètic, la restauració social, entre molts altres. 

Podràs educar la població 

Aquest cicle formatiu sobre nutrició i dietètica té una part didàctica en la qual aprens tot l’essencial i necessari per a la salut dels altres. És gràcies a això que un nutricionista o dietista pot oferir a la població diferents cursos relacionats amb aquest àmbit per promoure així els hàbits saludables que tots nosaltres necessitem.  

Àmplies sortides laborals 

L’alimentació és essencial en la vida de tots. És per això que aquest perfil actualment és molt demandat per les diferents empreses i requereixen professionals que es dediquin especialment a això. És per això que, si obtens la titulació sobre nutrició i dietètica podràs treballar en diferents llocs de treball, sigui en empreses públiques o privades o, si ho prefereixes i tens l’oportunitat, muntar la teva pròpia clínica nutricional. 

Investigar i participar en avenços tecnològics 

Vivim en un món de canvis constants respecte a tot, inclòs en la nutrició i dietètica. Per això, ser un especialista en aquest sector et permetrà ser partícip de totes les noves creacions que vinguin i investigar sobre el que ha de venir. 

 

Com veus, estudiar un cicle formatiu de grau superior en nutrició i dietètica t’obre les portes a grans oportunitats laborals. En Linkia FP pots complir amb aquesta formació des de qualsevol part del país i amb l’avantatge de compaginar els estudis amb la teva vida laboral i personal. A més, podràs tenir una tutorització en línia i un contacte constant amb els diferents professors. Si vols obtenir més informació sobre això, no dubtis en contactar amb nosaltres i et resoldrem tots els dubtes que puguis tenir. No et quedis enrere! 

  • Home
  • Blog
  • Què cal estudiar per ser Nutricionista o Dietista?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK