Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Dietista

Quant cobra un Dietista

cuánto cobra un dietista

Tens interès per l’àmbit de l’alimentació i la nutrició i creus que podries ser un especialista que s’hi dediqués com a professional? Queda’t en aquest article, perquè avui, en les properes línies que vénen a continuació, parlarem de manera concreta sobre aquest sector, i explicarem detalladament quant cobra un dietista a Espanya. El sou mitjà d’un dietista al país pot variar en funció de diferents factors, ja sigui, ara bé, per l’àrea on treballis, l’especialització concreta a què et dediquis, o l’experiència que tinguis al sector, entre altres aspectes. El món de la dietètica, al final, és un àmbit que abasta múltiples zones diferents de triar sobre les quals pots desenvolupar tot el coneixement obtingut sobre el departament que hagis obtingut durant els teus estudis. Això sí, totes les especialitzacions tenen un objectiu comú: ajudar les persones a portar una alimentació plenament saludable. Vols saber més dades sobre això? Estigues atent, perquè t’expliquem tot el que necessites saber sobre la Dietètica i Nutrició, en els propers minuts.  

Quin és el sou d’un Dietista a Espanya? 

El sou mitjà d’un Dietista a Espanya pot oscil·lar aproximadament entre els 18.000 i els 36.000 euros bruts anuals, és a dir entre uns 1.500 i uns 3.000 euros bruts al mes. Aquesta professió destaca per un gran avantatge, i és, principalment, per la gran quantitat de sortides professionals que aquesta conté. És per això que, com hem comentat a l’inici de l’article, el sou dependrà, en part, d’alguns factors com ara la formació, l’experiència, l’especialització o fins i tot les hores de treball realitzades. 

D’altra banda, i una cosa que es pregunten les persones que s’hi volen dedicar en el seu futur professional, és quant cobra un dietista habitualment per les consultes que duu a terme diàriament amb els pacients. Bé, això dependrà del que necessiti cadascuna de les persones respecte als seus hàbits d’alimentació. Et mostrem alguns exemples. 

Problemes de salut

Un dietista pot cobrar per una primera consulta de 45 minuts, 55 euros. 

Infantil

Un dietista pot cobrar per una primera consulta infantil d’una hora, 65 euros. 

Augment de pes

Un dietista pot cobrar per una primera consulta de 45 minuts, 55 euros. 

Embaràs

Un dietista pot cobrar per una primera consulta de 45 minuts, 55 euros.  

Nutrició esportiva

Un dietista pot cobrar una primera consulta de 45 minuts, 55 euros. 

Habitualment, la primera consulta sol ser, com hem comentat, d’uns 45 minuts aproximadament. Això pot variar en funció de cada professional o, en aquest cas, dels requisits de cada persona. Tanmateix, la finalitat principal és fer una anàlisi de les necessitats de cada pacient i, un cop fet el diagnòstic personalitzat, encarregar el tipus de dieta que li correspon. Després d’això, les següents consultes posteriors, es duran a terme cada cert temps per poder avaluar el procés determinat i si s’ha complert amb els objectius. 

Què  estudiar per ser Dietista o Nutricionista? 

Ara que ja saps quant cobra un Dietista a Espanya, si tens clar que el món de la Dietètica i Nutrició és la teva professió ideal, pots fer la teva matrícula amb nosaltres. A Linkia FP comptem amb dos cicles formatius on pots aprendre tots els conceptes bàsics sobre el sector i obtenir els coneixements necessaris per ser un/a dietista d’èxit. Pots escollir, per una banda, el nostre Grau Superior en Dietètica Esportiva a distància o, si ho prefereixes, el nostre Grau Superior en Dietètica amb Enfocament Ecològic. En un, estudiaràs aspectes relacionats amb l’àmbit de la nutrició esportiva i ortomolecular, i a l’altre obtindràs una visió de l’alimentació des del punt de vista de com ens afecta, elaborant dietes adaptades a cadascuna de les persones que ho necessitin i controlant la qualitat de l’alimentació humana. 

 

A Linkia FP volem acompanyar els nostres alumnes durant tota la seva experiència acadèmica i que pugui gaudir dels seus estudis al màxim possible. És per això que, si t’ha servit aquest article sobre quant cobra un dietista a Espanya, però vols obtenir una informació més detallada sobre el cicle formatiu que t’apassioni, només has de contactar amb nosaltres i farem tot allò que estigui a la nostra disposició per fer-ho tot més fàcil. Què esperes per trucar? És una oportunitat que no pots perdre! 

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK