FP a distància Melilla

fp a distancia melilla

Els estudis a distància actualment suposen una de les millors oportunitats de cara als estudiants per poder especialitzar-se en un sector concret. A més, un dels avantatges que proporciona en aquests moments aquest tipus d’estudi és el fet de poder compaginar els estudis amb la feina i la vida personal, ja que gràcies a l’fp a distància, tens l’oportunitat de poder estudiar des de la teva pròpia casa a qualsevol part del país. La nostra FP a distància a Melilla compta amb grans professionals qualificats en els diferents sectors, assignatures orientades a les exigències del món laboral actual i els darrers mètodes tecnològics d’aprenentatge del món online. Tot, orientat a l’objectiu de poder treure el màxim profit possible a l’educació en línia. Volem que a la nostra FP a distància a Melilla la distància sigui la teva major aliada.

Els nostres cursos d’FP online Melilla

Tots els nostres cursos d’FP online Melilla tenen grans diferències respecte a la proposta educativa d’altres centres. Tecnologia & Aprenentatge 2.0 En tots els cicles de què disposem, tecnologia i aprenentatge estan units. A través de l’ús d’eines de treball col·laboratiu, les classes virtuals tant en directe com en diferit i d’un campus en línia que permet accedir a la informació de totes les assignatures, volem que els nostres cursos d’FP a distància a Melilla es diferenciïn respecte a la proposta de la resta de centres formatius. Pràctiques a empreses líders de cada sector. A Linkia FP tots els nostres cursos d’FP a distància a Melilla compten amb diferents acords amb empreses referents. Amb l’objectiu que els nostres estudiants, a més de tenir una formació acadèmica excel·lent, aprenguin a través de pràctiques en empreses líders al sector, les maneres de treballar i alguns coneixements propis del mercat laboral actual. Ajuda en l’àmbit informàtic, lingüístic i pedagògic. A Linkia FP Melilla estem a disposició dels alumnes amb un servei d’ajuda en matèries d’informàtica, lingüística i assumptes pedagògics perquè el procés d’aprenentatge contingui els obstacles més baixos possibles. Beca Erasmus Plus. Incorporem als nostres cursos d’FP a distància a Melilla l’oportunitat de cursar part dels estudis acadèmics a un altre país. Per a tots aquells alumnes que vulguin aprendre un nou idioma i que estiguin interessats en la cultura d’un nou país, pot ser la seva oportunitat idònia. A més, saber desenvolupar-se en un altre lloc també és un factor clau per a les empreses, ja que així demostren certa independència i autonomia. Tanmateix, això no és tot, sinó que tenim més raons per les quals hauríeu de triar aquesta opció com a mètode d’estudi, i aquestes són les següents:  següents:

  • Acomiada’t del transport: es va acabar el fet de gastar més diners en transport públic. Gràcies a l’fp a distància podràs estudiar des de qualsevol lloc i únicament utilitzar el teu ordinador per estudiar, sense necessitat de desplaçar-te a un altre lloc.
  • No necessitareu material escolar físic: ja no haureu de gastar en més llibres de text. Tota la informació que necessitaràs serà al campus virtual.
  • Aprenentatge tecnològic: tots els estudiants d’FP online Melilla, ens acaben agraint els coneixements que adquireixen en l’àmbit digital, ja que molts d’ells els acaben implementant als seus llocs de treball. A través de l’ús diari de l’ordinador o altres dispositius, tots els nostres estudiants acaben dominant el món en línia a la perfecció.
  • Més temps lliure per a la teva vida: cursant un cicle a distància disposaràs de molt més temps lliure per a tu. Aquesta modalitat et permetrà fer més activitats, sense la necessitat que vagis estressat a tot arreu. Podràs prendre’t el temps que necessitis per estudiar, compaginant-lo sense cap problema amb altres qüestions pràctiques.

Observa tots els cicles formatius online dels que disposem a la nostra FP a distància a Melilla.