Famílies de formació professional a distància a Galicia
Formacions en línia amb la nostra FP a distància a Galícia. Professorat expert. Pràctiques en empreses. Títols 100% oficials i homologats. Informa't!

FP a distància a Galícia

fp a distància a galiciaLa formació professional a distància cada vegada va generant més adeptes. Això suposa una major quantitat d’alumnes i un augment de l’interès per aquest tipus de formació. Aquesta metodologia d’estudis dona a l’alumnat la possibilitat de cursar els seus estudis, alhora que desenvolupen una altra activitat, sigui d’oci o treball, i la possibilitat de poder estudiar des del menjador de casa seva. És per això, que volem explicar-te més sobre la nostra oferta a l’hora de realitzar una FP a distància a Galícia i la manera en què nosaltres duem a terme la formació a distància. Podràs veure tot el que té ha d’oferir l’educació online i el senzill que és treure-li tot el rendiment possible.

Característiques de la nostra FP a distància a Galícia

Tots els nostres cursos d’FP a distància a Galícia compten amb un mètode d’ensenyament amb les últimes novetats de cada sector, una excel·lent adequació de les assignatures al món laboral i un equip de professors experts i referents en el seu sector. Tot, orientat al mateix objectiu: formar de manera excel·lent al nostre alumnat i demostrar que a la nostra FP a distància a Galícia, la distància és una facilitat, no una complicació.  Aprenentatge de nova generació. A Linkia FP, donem especial importància a què els nostres estudiants estiguin familiaritzats amb l’ús de les tecnologies durant el seu aprenentatge. Per això, a la nostra FP a distància a Galícia, posem a servei dels estudiants un campus digital que els facilita la solució a qualsevol dubte respecte a les seves assignatures, la possibilitat de seguir les seves classes tant en directe com en diferit i l’accés a eines multidisciplinàries de treball col·laboratiu. Pràctiques en empreses referents. A la nostra FP online Galícia comptem amb convenis amb moltes empreses distintives de cada sector del qual disposem cicle. Per aquest motiu, donem la possibilitat als nostres alumnes de què no només tinguin una preparació acadèmica excel·lent, sinó també un coneixement del món professional òptim per a la seva imminent incorporació. Confiar en l’FP a distància a Galícia de Linkia FP és confiar en el teu futur. Serveis d’ajuda en l’àmbit pedagògic, informàtic i d’idiomes. Tant els estudiants de cicle mitjà com els de cicle superior a distància a Galícia tindran a la seva disposició un equip d’assistència pedagògica, informàtica i lingüística que els ajudarà a solucionar tots aquells problemes que els sorgeixin en aquests àmbits durant el seu ensenyament a l’FP online Galícia. Beca Erasmus Plus. A Linkia FP donem als alumnes la possibilitat de no només cursar una excel·lent FP a distància a Galícia, sinó que els oferim també la possibilitat de cursar part dels seus estudis a l’estranger per poder facilitar-los l’aprenentatge d’un nou idioma i l’oportunitat de viure en un nou país.   Com hauràs vist, a Linkia FP, comptem amb una visió molt clara del que esperem de la formació a distància. Però, a més del que proposem a la nostra FP a distància a Galícia hi ha alguns avantatges de l’educació online que hauries de tenir en compte a l’hora d’escollir aquest model educatiu:

  • No més transport: Per fi podràs oblidar-te de comprar targetes de bus cada setmana o d’agafar taxis d’últim moment perquè no arribes a l’examen. L’accés a les teves classes estarà a tan sols un clic.
  • No més materials: No només estalviaràs en transport, també en materials. Ja no hauràs de gastar diners en llibres pesats. No, tot el contingut que necessites estarà a l’abast en el teu portal digital de Linkia FP i la seva FP a distància a Galícia.
  • Aprendràs molt del món online: Aprendràs a manejar moltes aplicacions de treball col·laboratiu que et seran molt útils i valorades en el món laboral. A través del seu ús diari fins al més negat en tecnologia acaba convertint-se en un expert.
  • El teu temps és or: S’ha acabat el fet de perdre metros, trens o el fet d’haver d’aguantar interminables cues de trànsit. Podràs fer les classes des del teu propi llit, només necessitaràs un lloc per poder seguir la classe i el teu ordinador. Què més es pot demanar?

Títols propis de Galícia

Altres títols que pots estudiar des de Galícia

FAQS
  • Per què estudiar la FP a distància a Galícia?

    Estudiar una formació en línia et permetrà aprendre tots els coneixements sobre allò que sempre has desitjat on, com i quan vulguis. A Linkia FP a Galícia comptem amb les titulacions pròpies de Desenvolupament d’Aplicacions Web, Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i Integració Social, encara que sempre pots escollir l’FP a distància que prefereixis. Volem que visquis l’experiència d’estudiar una formació en línia i que surtis preparat per al sector laboral que correspon. Aquí pots veure totes les característiques dels cicles formatius a distància a Galícia.

  • Quins graus mitjans o superiors s'estudien més a Galícia?

    Els graus mitjans o superiors que més s’estudien a Galícia són Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes i Desenvolupament d’Aplicacions Web. Gràcies a aquests cicles podreu sortir al mercat laboral amb els coneixements necessaris sobre cada sector i podreu exercir professions com a desenvolupador d’aplicacions informàtiques mòbils, responsable de serveis d’internet o desenvolupador web, entre moltes més. Aquí pots veure tots els cicles a distància a Galícia.