FP a distància Canàries

fp a distancia Canarias

Estudiar a distància és una de les modalitats de formació que ha tingut més èxit en els darrers temps. Aquesta metodologia d’estudi és actualment una de les més demanades gràcies a la flexibilitat que té respecte d’altres ofertes formatives. Gràcies al fàcil seguiment de les classes en directe i en diferit, la formació a distància s’ha anat creant un lloc a la vida de milions d’estudiants. Nosaltres, a Linkia FP, incorporem aquesta metodologia de l’educació en línia, però sempre recolzant la modalitat presencial tradicional. Un gran exemple d’això és la nostra FP a distància a Canàries, on gràcies, un professorat que està especialitzat en els diferents sectors que tenim, unes assignatures dissenyades als requisits més demandats ara i en les feines, i les darreres novetats d’aprenentatge online, aconseguim que tots els alumnes d’FP a distància a les Canàries tinguin una experiència exitosa en la seva etapa acadèmica i aconsegueixin treure el màxim profit de la formació en línia.

Com són els nostres cursos d’FP a distància a les Canàries?

Els nostres cursos d’FP a distància a les Canàries tenen unes característiques comunes que fan de la nostra proposta de formació una educació única que es diferencia de la resta de metodologies. Aprenentatge 2.0. A tots els cicles d’FP a distància a les Balears posem èmfasi en la importància que té la tecnologia en el procés d’aprenentatge. Gràcies als programes de treball col·laboratiu, volem que a través de les classes tant en directe com en diferit i l’accés a un campus virtual, pugueu trobar tota la informació necessària respecte a les vostres assignatures i qüestions acadèmiques. La nostra FP a distància a les Canàries aposta per un aprenentatge 2.0. Grans pràctiques a empreses. Tot aquell estudiant que passi per un dels nostres cursos d’FP a distància a les Balears haurà de fer un període de pràctiques curriculars. Per quin motiu? Perquè a Linkia FP busquem que els nostres estudiants no només disposin d’uns coneixements estrictament acadèmics, sinó que també ho puguin aplicar a la pràctica en llocs de treball. Per aquesta raó, creem convenis amb empreses líders al sector perquè els nostres alumnes surtin perfectament preparats de qualsevol dels nostres cicles. Confiar en FP a distància a les Canàries significa confiar en el teu futur professional. Ajuda en l’àmbit pedagògic, lingüístic i informàtic En el nostre cas confiar en la formació a distància no vol dir que no disposis de l’ajut propi de la formació presencial. La nostra FP a distància a les Canàries disposa d’ajuda en tots els aspectes pedagògics, lingüístics i informàtics. Tu ets el centre de l’ensenyament. Beca Erasmus Plus Gràcies a la nostra Beca Erasmus Plus tot l’alumnat d’FP a distància a les Canàries podrà fer part de la seva estada fora del país. Tot aquell estudiant que tingui ganes d’aprendre de la cultura i l’idioma d’un país diferent, ho podrà fer gràcies a la nostra Beca Erasmus Plus. Una gran experiència que a més deixarà més lluent el teu currículum, mostrant les habilitats que has après a la teva estada en un país estranger. Però això no és tot, sinó que hi ha altres trets que fan de la nostra proposta formativa d’FP a distància a les Canàries, una oportunitat única per a aquell que decideixi sumar-s’hi. T’expliquem uns beneficis que hauries de saber si encara dubtes a l’hora d’escollir la formació a distància.

  • No més despesa en transport: La despesa en transport ja no serà mai més un problema. La nostra FP a distància a les Canàries està plantejada de manera que no necessitis més que el teu ordinador per arribar a temps a la teva classe. Per tant, oblida’t d’anar renovant constantment els bitllets d’autobús i aprofita l’estalvi.
  • Fi de la despesa en material escolar: S’ha acabat el fet d’anar renovant llibres, estoig i un llarg etcètera, any rere anys. Gràcies a la manera com plantegem tots els nostres cicles d’FP a distància Canàries no necessitaràs res més que el teu ordinador, tot el que necessitaràs estarà al teu abast a través del nostre portal virtual.
  • Comprensió tecnològica: A través de l’ús habitual de totes les nostres eines de treball online i alguns dels programes que fem servir als nostres cursos acabaràs tenint grans aptituds a l’entorn digital. Pot semblar difícil, però tots els nostres alumnes acaben comprenent els conceptes sense més dificultat.
  • Millor gestió del temps: Cursar els teus estudis de manera en línia t’estalviarà molt de temps a mobilitzar-te fins al teu centre d’estudis, però això no és tot. Gràcies a poder fer un seguiment tant en directe com en diferit de les teves classes, tu podràs escollir el moment ideal per fer la teva classe.

 

Encara no has vist els nostres cursos d’FP a distància a Canàries? Dona un cop d’ull i mira quin és l’deal per a tu!