FP a distància a Astúries

fp a distancia en Asturias

 

Molts dels nostres estudiants ens han manifestat el seu interès per la formació professional a distància a Astúries. Aquest tipus d’estudis cada vegada crida més l’atenció de l’alumnat, per la seva capacitat de poder ser alternat amb qualsevol altra activitat i per la seva comoditat al poder realitzar-se des de casa teva. Per aquest motiu, avui venim a explicar-te la nostra proposta a l’hora de cursar una FP a distància a Astúries. Venim a ensenyar-te tot el que l’educació online té ha oferir i lo fàcil que et serà seguir el ritme en un dels nostres cursos.

Els nostres cursos d’FP a distància a Astúries consten d’un professorat altament qualificat, una excel·lent adequació de les assignatures dirigides al món laboral i unes característiques punteres a nivell metodològic d’ensenyament online. Totes, característiques orientades a treure el màxim rendiment dels nostres alumnes i, a aconseguir treure tot el profit a l’educació a distància. El nostre objectiu amb l’FP online a Astúries és que la distància no resulti un impediment, sinó una facilitat.

 

Aprenentatge 2.0

Al nostre centre, donem molta importància al fet que les FP a distància a Astúries gaudeixin d’una tecnologia avantguardista i diferencial respecte a la resta de centres. Per aquest motiu, oferim unes classes que permeten ser seguides tant en directe com en diferit, eines per poder fer treballs col·laboratius i un campus online on poder consultar tota la informació que necessitis respecte a les teves assignatures. Totes, plataformes que posem al servei en tots els nostres mòduls a distància a Astúries.

Pràctiques a les empreses més punteres de cada sector
A més de preparar els nostres alumnes a nivell acadèmic exigim que obtinguin moltes de les aptituds requerides a nivell professional. Per aquest motiu, moltes empreses referents en els seus respectius sectors tenen diferents convenis amb nosaltres. Volent així, que els nostres alumnes adoptin totes les habilitats necessàries per incorporar-se als seus futurs llocs de treball.

Serveis d’orientació pedagògica, idiomes i informàtica

Volem que la FP online a Astúries i a tota Espanya, resulti el més còmoda, senzilla i eficaç possible. És per això que, la nostra FP a distància a Astúries, compta amb un equip que sempre estarà al teu servei per a tots aquells problemes que se’t presentin durant el teu aprenentatge tant pedagògic com informàtic i lingüístic.

Col·laborem amb centres de reforç acadèmic
Per garantir que els nostres alumnes siguin capaços d’assentar tots els coneixements que impartim, comptem amb diferents acords amb institucions tant presencials com online, que permeten als estudiants l’accés a diferents cursos per reforçar aquell temari en què no se sentin prou preparats. Un reforç acadèmic que molts dels nostres alumnes ens agraeixen. A Astúries, a Linkia FP treballem amb Agorastur, un centre col·laborador que reforça la FP a distància a Astúries amb tutories de reforç presencials.

Beca Erasmus Plus
A causa de la globalització cada vegada es premia més els cursos a l’estranger. És per això, que no ens limitem només a les FP a distància a Astúries, també oferim als estudiants l’oportunitat de cursar part dels seus estudis a distància a l’estranger, perquè puguin gaudir de l’experiència d’aprendre en una nova llengua i aprendre la cultura d’un país diferent.

 

Com hauràs pogut veure, a Linkia FP, tenim una proposta molt definida respecte a la formació professional a distància. A més, la nostra proposta d’FP online a Astúries dona molts avantatges respecte a l’educació presencial. Entre d’altres, els següents:

  • Estalviaràs en transport. S’ha acabat el malgastar quantitats quantioses de diners en el transport públic, el màxim que t’hauràs de desplaçar és a la taula del teu estudi.
  • Estalviaràs en materials. Disposant d’un ordinador et bastarà per comptar amb tots els materials que necessitaràs perquè el teu aprenentatge sigui efectiu.
  • Et familiaritzaràs molt més amb les tecnologies. Els nostres mòduls a distància a Astúries i a tota Espanya, cada vegada més, adopten nous programes que et seran molt útils en l’entorn professional. La tecnologia ja mai més serà un obstacle per a tu.
  • Disposaràs de molt més temps. No només estalviaràs en diners, també en temps. Oblida’t de fer viatges d’hores i hores fins arribar al teu centre d’estudis. Amb l’educació online obtindràs la mateixa base sense haver de fas nombrosos quilòmetres.

 

Fes un cop d’ull a tots els cursos que tenim per estudiar a distància a la nostra FP a distància a Astúries.