Famílies de formació professional a distància a Astúries
Formacions en línia amb la nostra FP a distància a Astúries. Professorat expert. Pràctiques en empreses. Títols 100% oficials i homologats. Informa't!

FP a distància a Astúries

Molts dels nostres estudiants ens han manifestat el seu interès per la formació professional a distància a Astúries. Aquest tipus d’estudis cada vegada crida més l’atenció de l’alumnat, per la seva capacitat de poder ser alternat amb qualsevol altra activitat i de la seva comoditat a poder realitzar-se des de la teva. Per aquest motiu, avui venim a explicar-te la nostra proposta a l’hora de cursar una FP a distància a Astúries.

Venim a ensenyar-te tot el que l’educació en línia ha d’oferir i el fàcil que et serà seguir el ritme en un dels nostres cursos. Els nostres cursos d’FP a distància a Astúries consten d’un professorat altament qualificat, una excel·lent adequació de les assignatures dirigides al món laboral i unes característiques punteres en l’àmbit metodològic d’ensenyament a línia. Totes, característiques orientades a treure el màxim rendiment dels nostres alumnes i, a aconseguir treure tot el profit a l’educació a distància.

El nostre objectiu amb l’FP en línia a Astúries és que la distància no resulti un impediment, sinó una facilitat. Aprenentatge 2.0. En el nostre centre, donem molta importància al fet que l’FP a distància a Astúries gaudeixin d’una tecnologia avantguardista i diferencial respecte a la resta de centres. Per aquest motiu, oferim unes classes que permeten ser seguides tant en directe com en diferit, eines per poder fer treballs col·laboratius i un campus online on poder consultar tota la informació que necessitis respecte a les teves assignatures. Totes, plataformes que posem a servei en tots els nostres mòduls a distància a Astúries. Pràctiques a les empreses més punteres de cada sector més de preparar els nostres alumnes en l’àmbit acadèmic exigim que obtinguin moltes de les aptituds requerides en l’àmbit professional.

Per aquest motiu, moltes empreses referents en els seus respectius sectors tenen diferents convenis amb nosaltres. Volent així, que els nostres alumnes adoptin totes les habilitats necessàries per incorporar-se als seus futurs llocs de treball. Serveis d’orientació pedagògica, idiomes i informàtica. Volem que l’FP en línia a Astúries i a tot Espanya, resulti la més còmoda, senzilla i eficaç possible. És per això que, la nostra FP a distància a Astúries, compta amb un equip que sempre estarà al teu servei per a tots aquells problemes que se’t presentin durant el teu aprenentatge tant pedagògic com informàtic i lingüístic. Col·laborem amb centres de reforç acadèmic. Per garantir que els nostres alumnes siguin capaços d’asseure tots els coneixements que impartim, comptem amb diferents acords amb institucions tan presencials com online, que permeten als estudiants l’accés a diferents cursos per reforçar aquell temari en què no se sentin prou preparats. Un reforç acadèmic que molts dels nostres alumnes ens agraeixen.

A Astúries, en Linkia FP treballem amb Agorastur, un centre col·laborador que reforça l’FP a distància a Astúries amb tutories de reforç presencials. Beca Erasmus Plus causa de la globalització cada vegada es premia més els cursos a l’estranger. És per això, que no ens limitem només a l’FP a distància a Astúries, també oferim als estudiants l’oportunitat de cursar part dels seus estudis a distància a l’estranger, perquè puguin gaudir de l’experiència d’aprendre en una llengua diferent i aprendre de la cultura d’un país diferent. Com hauràs pogut veure, en Linkia FP, tenim una proposta molt definida respecte a la formació professional a distància. A més, la nostra proposta d’FP en línia a Astúries dona molts avantatges respecte a l’educació presencial. Entre d’altres, les següents:

  • Estalviaràs en transport. S’ha acabat el fet de malgastar quantitats abundants de diners en el transport públic, el màxim que t’hauràs de desplaçar és a la taula del teu estudi.
  • Estalviaràs en materials. Amb disposar del teu ordinador et bastarà per comptar amb tots els materials que necessitaràs perquè el teu aprenentatge sigui efectiu.
  • Et familiaritzaràs molt més amb les tecnologies. Els nostres mòduls a distància a Astúries i a tot Espanya, cada vegada més, adopten nous programes que et seran molt útils en l’entorn professional. La tecnologia ja mai més serà un obstacle per a tu.
  • Disposaràs de molt més temps. No només estalviaràs en diners, també en temps. Oblida’t de fer viatges d’hores i hores fins a arribar al teu centre d’estudis. Amb l’educació online obtindràs la mateixa base sense haver de fer nombrosos quilòmetres.

Dona un cop d’ull a tots els cursos que disposem per estudiar a distància en la nostra FP a distància en Asturias.