FP a distància a Aragó

fp a distancia Aragón

En els darrers anys, la modalitat de formació professional a distància ha augmentat en gran manera. Aquesta metodologia té una gran demanda entre els estudiants que volen especialitzar-se en un sector concret, gràcies a la seva versatilitat i adaptabilitat respecte a altres ofertes formatives. L’fp permet actualment una compaginació entre estudis i treball amb la vida personal, i gràcies a això, s’ha anat creant una bona opció d’estudi per a la vida de milions d’estudiants. Nosaltres, a Linkia FP, incorporem tota l’autonomia pròpia de l’educació en línia, però sempre mantenint el suport i la calidesa de l’educació presencial. A la nostra FP a distància a Aragó, on a través d’un professorat especialitzat en els diferents sectors, unes assignatures dissenyades als requisits demandats actualment i als llocs de treball, i les darreres novetats d’aprenentatge online, aconseguim que tot l’alumnat d’FP a distància a Aragó tingui una experiència òptima en la seva etapa acadèmica i aconsegueixi treure el màxim rendiment de la formació en línia.

Com són els nostres cursos d’FP a distància a Aragó?

Els nostres cursos d’FP a distància a Aragó tenen unes característiques comunes que fan de la nostra proposta de formació una educació amb èxit que es diferencia de la resta de metodologies. Aprenentatge 2.0. A tots els cicles d’FP a distància a Aragó fem especial importància a la tecnologia en el procés d’aprenentatge. Per això, comptem amb alguns programes de treball col·laboratiu, una opció per poder seguir les classes tant en directe com en diferit. De la mateixa manera, tenim un accés a un campus virtual on sempre que ho necessitis pots trobar tota la informació necessària respecte a les teves assignatures i qüestions acadèmiques. La nostra FP a distància a Aragó aposta per un aprenentatge 2.0. Grans pràctiques a empreses. Tot aquell alumnat que passi per un dels nostres cursos d’FP a distància a Aragó haurà de fer unes pràctiques curriculars. Per quina raó? Perquè a Linkia FP busquem que els nostres estudiants no només disposin d’uns coneixements estrictament acadèmics, sinó que també estiguin cada cop més familiaritzats amb l’entorn professional i puguin aplicar els conceptes teòrics a la pràctica. És per això que creem convenis amb empreses que gaudeixin d’una gran reputació al sector, perquè els nostres alumnes puguin sortir preparats de qualsevol dels nostres cicles al món laboral. Confiar en FP a distància a Aragó és confiar en el teu futur professional. Ajuda en l’àmbit pedagògic, lingüístic i informàtic En el nostre cas, confiar en la formació a distància no significa que no disposis de l’ajuda pròpia de la formació presencial. La nostra FP a distància a Aragó disposa d’ajut en tots els aspectes pedagògics, lingüístics i informàtics. Tu ets el centre de l’ensenyament. Beca Erasmus Plus Gràcies a la nostra Beca Erasmus Plus tot l’alumnat d’FP a distància a Aragó comptarà amb l’oportunitat de fer part de la seva etapa acadèmica a l’estranger. Tot aquell alumne que tingui ganes d’aprendre de la cultura i l’idioma d’un país diferent del seu ho podrà fer gràcies a la nostra Beca Erasmus Plus. Una gran oportunitat perquè puguis lluir el teu currículum, mostrant les habilitats que has après a la temporada en un país estranger. Tot i això, això no és tot, perquè hi ha altres trets que fan de la nostra proposta formativa de FP a distància a Aragó, una oportunitat única per a aquell que decideixi sumar-s’hi. T’expliquem alguns dels avantatges que hauries de saber si encara dubtes a l’hora d’escollir l’fp a distància.

  • No gastaràs més en transport públic: La despesa en transport ja no serà mai més un problema. La nostra FP a distància a Aragó està plantejada de manera que no sigui necessari res més que el teu ordinador o un altre dispositiu per arribar a temps a la teva classe. Per tant, oblida’t d’anar renovant constantment els bitllets d’autobús i aprofita l’estalvi que et proporcionem.
  • Fi de la despesa en material escolar: S’ha acabat el fet d’anar renovant llibres, estoig i un llarg etcètera, any rere anys. Gràcies a la modalitat en què plantegem tots els nostres cicles d’FP a distància Aragó no serà necessari tot aquest material. Només utilitzaràs el teu ordinador i ho podràs trobar tot a través del nostre portal virtual.
  • Comprensió tecnològica: A través de l’ús habitual de totes les nostres eines de treball en línia i alguns dels programes que fem servir als nostres cursos acabaràs tenint grans aptituds respecte a l’entorn digital. Pot semblar difícil en un primer moment, però tots els nostres estudiants acaben comprenent els conceptes sense cap inconvenient.
  • Millor gestió del temps: Cursar els teus estudis de manera online t’estalviarà molt de temps a mobilitzar-te fins al teu centre d’estudis, però això no és tot. Gràcies a poder fer un seguiment tant en directe com en diferit de les teves classes, podràs escollir el moment ideal per fer-les.

Encara no has vist els nostres cursos d’FP a distància? Dona un cop d’ull i mira quin és el més adequat per a tu!