Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Totes les sortides professionals de Desenvolupament d’Aplicacions Web

Totes les sortides professionals de Desenvolupament d’Aplicacions Web

Totes les sortides professionals de Desenvolupament d'Aplicacions Web  Si preguntes a qualsevol persona quines són les professions amb més futur avui en dia, amb total certesa et diran que qualsevol relacionada amb la tecnologia. Dins d’aquesta branca, el desenvolupament d’aplicacions web és l’àmbit que més sortides professionals té. De fet, hi ha estudis que indiquen que el 90% de les empreses que tenen pàgina web tenen o estan desenvolupant aplicacions que puguin servir també als seus clients. Vols conèixer totes les sortides professionals de desenvolupament d’aplicacions web? Llavors segueix llegint!

Sortides laborals de desenvolupament d’aplicacions web

Un cop s’ha obtingut la titulació de tècnic professional de desenvolupament d’aplicacions web, es pot treballar tant en empreses públiques com en privades, ja que tant l’Administració com qualsevol empresa privada requereixen desenvolupar aplicacions web en algun moment i necessiten anar actualitzant i mantenint-les. Un desenvolupador web s’encarrega de desenvolupar aplicacions informàtiques per a la gestió empresarial, també s’ocupa de les aplicacions informàtiques d’entreteniment, configura sistemes informàtics, desenvolupa interfícies gràfics d’usuari interactius i part participa en la implementació de sistemes ERP-CRM i gestionar la informació emmagatzemada i gestiona bases de dades. Quan un busca sortides professionals de desenvolupament d’aplicacions web és conscient que es dedicarà al desenvolupament de les aplicacions multiplataforma i que disposa d’un ampli ventall d’oportunitats laborals, especialment en el departament de programació i avaluació de diferents empreses. Les perspectives laborals en el món de la informàtica han millorat considerablement amb el pas dels anys. I és que, si et dones compte, la societat depèn de sistemes informàtics per poder funcionar i viure millor. Per aquest motiu les possibilitats laborals d’aquests perfils professionals siguin molt bones, en ser un sector en constant evolució i creixement. A part d’això, es tracta d’una professió en creixement, amb altes quotes d’ocupació, molt valorada i amb molta demanda. Els tècnics professionals poden treballar en una empresa especialitzada en serveis digitals o IT, també és aplicable a la resta dels sectors que pretenguin llançar una aplicació web.

Raons per estudiar desenvolupament d’aplicacions web

I per què has d’estudiar per ser tècnic en desenvolupament d’aplicacions web? Les sortides professionals de desenvolupament d’aplicacions web t’ofereixen moltes oportunitats laborals que ja de per si són una bona raó de pes, però no obstant això hi ha molt més motius per fer-ho. Es tracta d’una cursa que destaca entre els deu nous llocs de treball més oferts en el mercat laboral. Així mateix, aquesta carrera t’obre a nous horitzons aprenent nous llenguatges de programació. Els llenguatges de programació són la base per a qualsevol tipus de feina relacionat amb el desenvolupament web, programari, cloud, big data, etc. Escollir què estudiar és una de les qüestions més complicades pels molts llenguatges i plataformes que hi ha al mercat. Mitjançant la FP de Desenvolupament d’Aplicacions Web , adquiriràs els coneixements necessaris per conèixer els principals llenguatges de programació: .net, java, php, web i multimèdia. També pots crear aplicacions per a mòbil amb els teus coneixements. La interfície d’usuari entre web i mòbil sol ser molt similar i posseeix grans similituds amb les aplicacions natives.

Estudiar a distància

Una de les opcions més senzilles i amb més opcions laborals a l’hora de desenvolupar la carrera de manera professional és estudiar una formació professional. Però no una formació professional que t’obligui a anar a classe i amb la qual no puguis, per exemple, seguir treballant mentre la estudies. El millor en aquests casos és fer una formació professional a distància . Els cicles formatius a distància han fet possible que fins a les persones que viuen en petits pobles aïllats dels grans nuclis de població puguin obtenir titulacions. Ara, tothom podrà estudiar el que vulgui resideixi on resideixi. La flexibilitat és també un punt a favor d’cursar un cicle de desenvolupament d’aplicacions web. Podràs estudiar els diferents temaris i fer les tasques al teu ritme i quan a tu et vagi bé, organizándote el temps a la teva manera. A més, cursar aquests cicles permet estalviar en despeses de transport i menjar. Aquest estalvi és encara més significatiu si el centre on s’ha d’estudiar està lluny del lloc de residència, amb el que això és, novament, un avantatge afegit. Una altra de les grans avantatges d’estudiar a distància és que permet concloure els seus estudis a totes aquelles persones que, per un motiu o un altre, van haver de abandonar-los, amb el que poden reprendre quan i on vulguin. D’altra banda, en estudiar a distància s’obté una educació més personalitzada, ja que en la majoria de casos es compta amb un assessor acadèmic que acompanya l’alumne durant la formació i, encara que al principi no t’ho creguis, aquest tipus d’estudis permet una alta interacció entre estudiants i docents i entre els mateixos estudiants, ja que s’ofereixen moltes eines: fòrums, xats, videoconferències … Això afavoreix, sens dubte, el treball col·laboratiu, el que avui en dia és molt valorat en el món professional . Un cop coneixes totes les sortides laborals de desenvolupament d’aplicacions web, no et quedis enrere i llança’t a triomfar!

  • Home
  • Blog
  • Totes les sortides professionals de Desenvolupament d’Aplicacions Web

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK