Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què cal estudiar per ser Auxiliar de Farmàcia?

Què cal estudiar per ser Auxiliar de Farmàcia?

Qué hay que estudiar para ser Auxiliar de Farmacia

T’agrada ajudar els altres i vols aprendre sobre la indústria dels medicaments? Doncs no t’ho pensis més. Ser auxiliar de farmàcia és el teu objectiu principal. Com pots aconseguir-ho? El veuràs en l’article d’avui, perquè en els pròxims minuts t’explicarem de la millor manera possible què és el que has d’estudiar per ser auxiliar de farmàcia i quines són les raons principals per les quals has d’escollir aquesta professió. És per això que et mostrarem alguns dels avantatges que té i tot el que cal saber sobre això. Al cap i a la fi, treballar en una farmàcia és molt important, ja que es necessiten professionals especialistes que estiguin preparats i sobretot que siguin responsables i organitzats. Tanmateix, això no acaba aquí, perquè gràcies al títol que obtindràs per ser auxiliar de farmàcia, podràs treballar en altres àrees diferents. T’ho expliquem tot a continuació. Atent! 

Què  he d’estudiar? 

Si vols treballar en el món dels fàrmacs i ser auxiliar de farmàcia, des de Linkia FP et recomanem que t’endinsis en el cicle formatiu de Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a distància. Una etapa en què aprendràs a dispensar i elaborar productes farmacèutics i a dur a terme la venda d’aquests productes en les diferents farmàcies. A més, podràs realitzar un altre tipus de tasques i encarregar-te del control dels magatzems, sempre que es fomenti la promoció de la salut i es compleixi amb la qualitat, la seguretat i, sobretot, la protecció ambiental. 

És un cicle que, Linkia FP, compta amb 50 hores de tallers presencials i 264 hores de mòduls semipresencials. Així mateix, és una oportunitat en la qual podràs realitzar un període de pràctiques en empreses líder del sector i aplicar tota la teoria apresa al llarg del curs a la pràctica. 

Quins  són els avantatges d’estudiar Farmàcia i Parafarmàcia? 

Estudiar un cicle de Farmàcia i Parafarmàcia significa ajudar els altres i aportar la teva visió personal d’una forma positiva per recomanar-los i, sobretot, aconsellar-los sobre el que han de prendre per a la millora de la seva salut. Per a això, és important conèixer cada cas, ja que, depenent de cada persona, les seves necessitats i la seva patologia personal, haurem de suggerir un medicament o un altre. És per aquesta raó, que considerem que estudiar per realitzar aquesta professió, té múltiples avantatges que ara en uns instants et comentarem amb detalls.

Gran demanda 

Centrar-te a estudiar Farmàcia i Parafarmàcia és una bona opció, ja que és un àmbit que compta amb una gran demanda en el món laboral actual i el qual és requerit per molts negocis. A les farmàcies i parafarmàcies sempre hi ha persones que necessiten especialistes per poder atendre els pacients i assistir a les seves necessitats pel que fa als medicaments que necessiten. 

Moltes sortides laborals 

Un cop hagis obtingut el títol de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia no és imprescindible que treballis únicament en una farmàcia. Podràs optar, si ho prefereixes, per treballar en un magatzem de medicaments, en un laboratori, o fins i tot dedicar-te a la farmàcia hospitalària. 

A més, aquesta ocupació et permetrà l’oportunitat que, en un futur, si ho desitja, puguis obrir el teu propi negoci, ja que excitin alguns llocs que requereixen farmàcies destinades a persones que no es poden desplaçar. 

Les farmàcies són necessàries 

Un altre dels avantatges d’estudiar Farmàcia i Parafarmàcia és que les farmàcies sempre hi seran. És una necessitat bàsica per a tota la societat i, per tant, és una cosa que mai faltarà. És per això que sempre serà imprescindible que hi hagi especialistes que es dediquin a això per atendre les persones.  

Recerca en medicina 

Com hem comentat, no només podràs treballar en farmàcies i parafarmàcies, sinó que podràs dedicar-te a un altre tipus de tasques. Això implica que puguis estar dins d’un petit laboratori realitzant investigacions en medicina i sobre productes naturals que beneficien la salut de les persones. A més, supervisaràs els resultats de les fórmules que es produeixin i la qualitat de les diferents substàncies. 

  

Com veus, estudiar Farmàcia i Parafarmàcia és una gran oportunitat per arribar lluny en la teva carrera professional. Com t’hem comentat a l’inici d’aquest article, pots estudiar amb Linkia FP i aprendre tots els conceptes bàsics que necessites saber sobre això. Esperem que aquestes línies t’hagin servit de gran ajuda i que t’hagin suscitat interès per acabar de decidir-te. Qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres i us explicarem tot el que necessitis. Aprofita el moment i anima’t!
 

  • Home
  • Blog
  • Què cal estudiar per ser Auxiliar de Farmàcia?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK