• Actualitat
  • Què cal estudiar per ser Auxiliar de Farmàcia?

Què cal estudiar per ser Auxiliar de Farmàcia?

Qué hay que estudiar para ser Auxiliar de Farmacia

T’agrada ajudar els altres i vols aprendre sobre la indústria dels medicaments? Doncs no t’ho pensis més. Ser auxiliar de farmàcia és el teu objectiu principal. Com pots aconseguir-ho? El veuràs en l’article d’avui, perquè en els pròxims minuts t’explicarem de la millor manera possible què és el que has d’estudiar per ser auxiliar de farmàcia i quines són les raons principals per les quals has d’escollir aquesta professió. És per això que et mostrarem alguns dels avantatges que té i tot el que cal saber sobre això. Al cap i a la fi, treballar en una farmàcia és molt important, ja que es necessiten professionals especialistes que estiguin preparats i sobretot que siguin responsables i organitzats. Tanmateix, això no acaba aquí, perquè gràcies al títol que obtindràs per ser auxiliar de farmàcia, podràs treballar en altres àrees diferents. T’ho expliquem tot a continuació. Atent! 

Què  he d’estudiar? 

Si vols treballar en el món dels fàrmacs i ser auxiliar de farmàcia, des de Linkia FP et recomanem que t’endinsis en el cicle formatiu de Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a distància. Una etapa en què aprendràs a dispensar i elaborar productes farmacèutics i a dur a terme la venda d’aquests productes en les diferents farmàcies. A més, podràs realitzar un altre tipus de tasques i encarregar-te del control dels magatzems, sempre que es fomenti la promoció de la salut i es compleixi amb la qualitat, la seguretat i, sobretot, la protecció ambiental. 

És un cicle que, Linkia FP, compta amb 50 hores de tallers presencials i 264 hores de mòduls semipresencials. Així mateix, és una oportunitat en la qual podràs realitzar un període de pràctiques en empreses líder del sector i aplicar tota la teoria apresa al llarg del curs a la pràctica. 

Quins  són els avantatges d’estudiar Farmàcia i Parafarmàcia? 

Estudiar un cicle de Farmàcia i Parafarmàcia significa ajudar els altres i aportar la teva visió personal d’una forma positiva per recomanar-los i, sobretot, aconsellar-los sobre el que han de prendre per a la millora de la seva salut. Per a això, és important conèixer cada cas, ja que, depenent de cada persona, les seves necessitats i la seva patologia personal, haurem de suggerir un medicament o un altre. És per aquesta raó, que considerem que estudiar per realitzar aquesta professió, té múltiples avantatges que ara en uns instants et comentarem amb detalls.

Gran demanda 

Centrar-te a estudiar Farmàcia i Parafarmàcia és una bona opció, ja que és un àmbit que compta amb una gran demanda en el món laboral actual i el qual és requerit per molts negocis. A les farmàcies i parafarmàcies sempre hi ha persones que necessiten especialistes per poder atendre els pacients i assistir a les seves necessitats pel que fa als medicaments que necessiten. 

Moltes sortides laborals 

Un cop hagis obtingut el títol de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia no és imprescindible que treballis únicament en una farmàcia. Podràs optar, si ho prefereixes, per treballar en un magatzem de medicaments, en un laboratori, o fins i tot dedicar-te a la farmàcia hospitalària. 

A més, aquesta ocupació et permetrà l’oportunitat que, en un futur, si ho desitja, puguis obrir el teu propi negoci, ja que excitin alguns llocs que requereixen farmàcies destinades a persones que no es poden desplaçar. 

Les farmàcies són necessàries 

Un altre dels avantatges d’estudiar Farmàcia i Parafarmàcia és que les farmàcies sempre hi seran. És una necessitat bàsica per a tota la societat i, per tant, és una cosa que mai faltarà. És per això que sempre serà imprescindible que hi hagi especialistes que es dediquin a això per atendre les persones.  

Recerca en medicina 

Com hem comentat, no només podràs treballar en farmàcies i parafarmàcies, sinó que podràs dedicar-te a un altre tipus de tasques. Això implica que puguis estar dins d’un petit laboratori realitzant investigacions en medicina i sobre productes naturals que beneficien la salut de les persones. A més, supervisaràs els resultats de les fórmules que es produeixin i la qualitat de les diferents substàncies. 

  

Com veus, estudiar Farmàcia i Parafarmàcia és una gran oportunitat per arribar lluny en la teva carrera professional. Com t’hem comentat a l’inici d’aquest article, pots estudiar amb Linkia FP i aprendre tots els conceptes bàsics que necessites saber sobre això. Esperem que aquestes línies t’hagin servit de gran ajuda i que t’hagin suscitat interès per acabar de decidir-te. Qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres i us explicarem tot el que necessitis. Aprofita el moment i anima’t!