Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Gestió Administrativa salari

Gestió Administrativa salari

Gestión Administrativa salario

T’interessa l’àmbit de l’Administració i la Gestió d’Empreses i has pensat mai a dedicar-t’hi professionalment? A l’article d’avui parlarem d’un dels oficis que en aquests moments està tenint un gran creixement dins aquest sector, i sobre el qual es requereixen especialistes qualificats que ocupin els departaments corresponents a les diferents empreses: la Gestió Administrativa. Durant el 2020 passat, segons hem pogut comprovar a través de l’empresa de recursos humans de Randstad, es van formalitzar, segons l’Observatori de les Ocupacions del SEPE, un total de 160.806 contractes signats referents a la Gestió Administrativa. Una professió que necessita organització, concentració i domini per conèixer les diferents administracions, siguin públiques o privades, i saber així sol·licitar, promoure i gestionar tota mena de tràmits que es necessitin en una organització. Ara sí, et preguntaràs… quant cobra un Gestor Administratiu per fer aquestes funcions? Doncs bé, això és una cosa que resoldrem durant els propers minuts, i en els quals mostrarem amb detalls quins són els diferents tipus de salari que hi ha en aquesta professió, en funció de diferents factors com el tipus de sector en què treballis, les funcions que exerceixes, l’experiència obtinguda, entre altres aspectes. Vols saber-ne més? Doncs presta la màxima atenció, perquè t’ho expliquem tot, a continuació. 

Quant cobra un Gestor Administratiu? 

El sou mitjà d’un gestor administratiu oscil·la aproximadament entre els 12.000 i els 30.000 euros bruts anuals. El primer factor que hem de tenir en compte, a l’hora de parlar-ne, és el tipus de sector que ocupa aquest mateix. Si una persona està treballant com a gestor dins de l’administració pública, el seu sou pot ser de 8.000 euros nets anuals. Un salari que pot augmentar en funció dels nivells, de la categoria o dels complements extres que l’empresa inclogui.

D’altra banda, si el gestor administratiu ocupa el sector privat, el conveni de l’empresa serà diferent i, per tant, també la retribució. En aquest cas, el sou mitjà d‟un gestor administratiu pot rondar els 9.000 euros nets al mes. 

Un altre factor a tenir present és el tipus de funcions que exerceixes. Un auxiliar administratiu, que s’ocupa, entre altres coses, d’actualitzar, registrar i emmagatzemar informació de l’empresa pot cobrar entre els 12.000 i els 18.000 euros l’any. Si, per contra, s’encarrega de l’especialització en atenció al client, el sou oscil·larà entre 15.000 i 27.000 euros anuals. No obstant això, si la funció és més específica i cal un lloc amb més precisió, com ara el d’un administratiu analista o bancari, el sou serà molt més elevat. Si fos així, estaríem parlant d’un salari mitjà entre els 20.000 i els 30.000 euros a l’any.

Aptituds per treballar com a Gestor Administratiu 

Ara bé, és important tenir en compte que no tot depèn d’aquests factors, sinó que també és essencial el tipus de formació que obtinguis i l’experiència i les habilitats que desenvolupis en la professió. A Linkia FP comptem amb un Grau Mitjà de Gestió Administrativa a distància. Un cicle formatiu en què els nostres estudiants aprenen els conceptes bàsics sobre l’àmbit comptable, laboral, comercial, financer i fins i tot fiscal. Una formació acadèmica en què els acompanyem a viure l’experiència de la millor manera possible, perquè obtinguin la màxima destresa i així surtin preparats per al món laboral actual. 

A continuació, t’oferim una llista detallada de les aptituds necessàries que has de considerar si vols dedicar-t’hi professionalment. 

  • Gestió del temps per resoldre les tasques 
  • Comunicació efectiva amb l’equip i els clients 
  • Habilitats de redacció per escriure els informes 
  • Tenir un pensament crític 
  • Capacitat de resolució de conflictes 
  • Habilitat per classificar ordenar i sistematitzar un fitxer 
  • Capacitat de tenir relacions interpersonals 
  • Destresa en mecanografia 
  • Habilitat per als números 

 

Esperem que aquest article sobre quant cobra un gestor administratiu us hagi servit d’orientació per animar-vos a estudiar. Si decideixes emprendre una nova etapa amb Linkia FP, només has de contactar amb nosaltres i ens ocuparem de la resta. Volem que la teva formació acadèmica sigui útil i que puguis sortir al mercat amb les màximes habilitats possibles. Anima’t i truca’ns! És una bona oportunitat per al teu futur laboral. 

  • Home
  • Blog
  • Gestió Administrativa salari

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK