Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Els Graus Superiors de Sanitat amb més sortides en 2021

Els Graus Superiors de Sanitat amb més sortides en 2021

No hi ha dubte que la societat actual està cada vegada més preocupada per la salut, així com més interessada i informada en comparació amb les generacions anteriors. Això té un efecte directe sobre l’ocupació: es generen més llocs de treball en el sector de la sanitat, i també de més qualitat. Per això en l’ fp a distància hem decidit elaborar un post sobre els Graus Superiors de Sanitat amb més sortides. I el resultat és el llistat que aquí et mostrem.

 

Els 6 Graus Superiors de Sanitat con més sortides 

En termes quantitatius, es fa difícil establir quins són els Graus Superiors de Sanitat amb més sortides. Això és així perquè els estudis de les consultores sobre el mercat laboral no solen desglossar les diferents especialitats, sinó que s’indiquen amb un genèric “professionals sanitaris”. No obstant això, com ja et vam mostrar en altres articles, per exemple el que tracta sobre les professions amb més futur a Espanya, les perspectives són molt bones en pràcticament tots els casos.

En les següents línies hem decidit enfocar-nos no tant en l’aspecte quantitatiu i sí més en el ventall de possibilitats que se li obren a un acabat de titular a l’concloure la seva Grau Superior. I aquests són els 6 Graus Superiors de Sanitat amb un ventall més ampli.

 

1. FP Cicle Superior Dietètica Esportiva 

Entre els Cicles Superiors de Sanitat amb més sortides, es colen 2 relacionats amb la Dietètica. I no per casualitat, sinó perquè tenen enfocaments innovadors que casen molt bé amb la societat actual. El primer d’ells és el Grau Superior Dietètica a distància, és a dir, el que prepara als seus titulats per a un àmbit cada vegada més exigent: l’esport professional o d’alt nivell.

Les principals sortides d’aquests tècnics són les d’exercir com a responsable d’alimentació en clubs esportius, però també empreses de serveis de menjars, en qualitat de tècnic en higiene d’aliments, consultor o fins i tot educador i divulgador sanitari.

2. FP Cicle Superior Dietètica Enfocament Ecològico

Aquest és el segon dels nostres Cicles Superiors de Sanitat que se centren en la nutrició i que destaca per les seves sortides laborals. Es tracta de la proposta que adopta un enfocament més “naturista, holístic i integratiu”. És a dir, aquella en què la dieta s’adapta a la persona i no a l’inrevés, basant-se en criteris de benestar i qualitat de vida.

Entre les sortides professionals que es relacionen amb aquest Cicle Superior en Dietètica Enfocament Ecològic estan la de tècnic en Higiene Alimentària en hospitals i empreses del sector alimentari, tècnic de suport a herboristeries i parafarmàcies i / o educador o divulgador sanitari.

3. FP Cicle Superior Higiene bucodental

La salut dental ens porta a un altre dels Cicles Superiors de Sanitat amb més sortides. I ho és perquè, per sort, aquest camp de la salut ha estat assumit per la ciutadania com una font de benestar a curt i a llarg termini.

Per això, els tècnics higienistes que posseeixen una titulació de Grau Superior Higiene Bucodental a distància troben moltes clíniques privades que requereixen professionals amb aquest perfil i titulació. A més, també estan habilitats per fer tasques d’educació en salut bucodental. En el següent enllaç t’expliquem en detall què és un higienista dental i quines són les seves diferències amb un dentista i un auxiliar d’odontologia.

4. FP Cicle Superior en Salut Ambiental

En els últims anys, les qüestions relacionades amb la salut pública han adquirit una nova dimensió. Per això, aquest Cicle Superior en Salut Ambiental resulta ara més útil que mai. La llista d’àmbits en els quals podria recalar un titulat és realment àmplia, com podria ser el control d’aigües de consum, la contaminació atmosfèrica, la gestió de residus o el control de qualitat en plantes envasadores d’aigua embotellada, entre molts altres.

5. FP Cicle Superior en Imatge per al Diagnòstic

La diagnosi és un camp fonamental en la sanitat, i més encara en l’actualitat, ja que els aparells encarregats per això han assolit un alt nivell de sofisticació. No obstant això, la seva complexitat fa que només uns pocs professionals estiguin capacitats per al seu maneig. I aquesta és precisament la funció dels titulats en aquest Cicle Superior, els quals poden desenvolupar tasques en diferents departaments de radiologia. A més, també serà molt valorat en el sector empresarial, per exemple com a delegat comercial per a la venda d’aquest tipus de productes a centres mèdics, ja siguin públics o privats.

6. FP Cicle Superior en Audiopròtesis 

Finalment, si ens basem en aquest ventall de possibilitats que s’obren a la conclusió el curs, un altre dels Cicles Superiors de Sanitat amb més sortides és aquest dedicat a la Audiopròtesis. Els seus titulats arriben a el mercat laboral amb tots els coneixements sobre la hipoacúsia i les pròtesis auditives. Per això, estaran capacitats per treballar en un gabinet d’aquest tipus, desenvolupant tasques d’exploració i mesurament. I també seran sol·licitats per l’elaboració d’aquest tipus de pròtesi.

 

Graus Mitjans de Sanitat que també et poden interessar 

Finalment, tot i que sabem que aquesta llista es cenyeix als Graus Superiors de Sanitat, no volíem deixar d’esmentar un altre que, tot i ser un Grau Mitjà, està aconseguint gran popularitat últimament: Grau Mitjà Auxiliar d’Infermeria a distància La demanda d’aquest tipus de professionals és tan notòria que, durant els moments més crítics de la pandèmia, es van flexibilitzar els requisits d’accés per a aquest lloc … I es va seguir sense cobrir tota la demanda existent en ambulatoris, hospitals, centres mèdics privats i residències geriàtriques. Si t’interessa aquesta possibilitat, pots fer una ullada a aquest post en què expliquem com ser auxiliar d’infermeria.

Els sis Cicles Superiors de Sanitat que hem recopilat aquí són sens dubte bons exemples de la importància que té l’FP en el mercat laboral actual, on moltes professions, com les sanitàries, només poden ser exercides per titulats oficials. Per això, Linkia FP apostem fort per elles, en el nostre programa de formació a distància.

  • Home
  • Blog
  • Els Graus Superiors de Sanitat amb més sortides en 2021

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK