Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què estudiar amb 30 anys, consells i raons per fer-ho

Què estudiar amb 30 anys, consells i raons per fer-ho

Els 30 són una edat crucial (en tots els sentits). És l’edat en què un ja és adult, s’ha independitzat, si ha pogut fer-ho abans d’aquesta edat, i ha de trobar-li un sentit a la seva vida. Moltes persones que van deixar els seus estudis a una edat primerenca es plantegen tornar a estudiar quan han complert els 30. Però, per què haurien d’estudiar amb 30 anys? I, el que és més important, ¿què estudiar quan s’ha arribat a aquesta edat? Et donem uns consells que et resultaran útils si et trobes en aquesta cruïlla.

Raons per estudiar amb 30 anys

  1. Sé qui vulguis ser

Estudiar és una forma de canviar i de dirigir cap a l’ocupació que sempre has volgut.

  1. O esbrina qui vols ser

Quan estàs en una rutina, pot ser difícil trobar el temps per reflexionar sobre el que vols de la vida. Prendre un descans per estudiar pot donar-te temps per reflexionar.

  1. Millora la teva satisfacció laboral

Si t’avorreix la teva feina, prendre un temps per estudiar pot marcar una gran diferència. A més, podries estudiar un cicle de formació superior de el mateix sector a què estàs emprat actualment, el que et servirà per millorar professionalment. O, si ho desitja, també pots formar-te en una altra àrea i expandir els teus coneixements.

  1. Construeix la teva xarxa de contactes

La majoria dels teus amics més propers són les persones que coneixes abans dels vint. Després d’aquest punt, tot es tracta de contactes, i hi ha poques formes millors d’establir nous contactes que a través d’l’estudi.

  1. Sentir-se amb energia

Especialment si estudies de nou, et sentiràs renovat i amb energia per emprendre una nova etapa professional.

  1. Estaràs més concentrat que quan eres més jove

Sense que les seves hormones prenguin les decisions per tu, estudiar com adult és una experiència diferent a estudiar com quan eres nen o adolescent. Tingues en compte que les mirades passatgeres i les pèrdues de temps a l’aula ara passen a ocupar un segon lloc.

  1. No és com l’escola

A causa de que tots volen estar activament allà, l’atmosfera quan estudies amb 30 anys no és la mateixa que quan tenies 20 anys. La majoria dels que ho fan és perquè volen, com tu, millorar en la vida.

  1. No tens por de cometre errors

La confiança ve amb la maduresa i, amb sort, la teva por a cometre errors siga un problema molt menor ara que quan eres més jove.

  1. Pots aplicar l’experiència de l’món real als teus estudis

En teoria, l’escola és preparació per a la vida adulta. Però, ¿no creus que algunes coses que semblaven avorrides o irrellevants quan eres més jove ara són molt més interessants? Saps més sobre com pots motivar-te, quines tècniques funcionen per a tu i quins no.

Claus per estudiar després dels 30

  1. La gestió de el temps és clau

Estudiar a distància o fer una formació més presencial requereix temps. Molts estudiants han admès la seva sorpresa sobre la quantitat de temps que requeria tornar als estudis. Per a això, et serà útil fer servir calendaris, aplicacions de tasques perquè sàpigues en tot moment quin temps tens disponible i què has de fer. Aprèn a optimitzar el teu temps fent múltiples tasques o utilitzant tecnologia per ajudar-te a aprendre mentre viatges o menges.

  1. Decideix exactament què és el que vols treure del teu títol

Ja sigui que estiguis buscant canviar de carrera, acabar un títol que vas començar en el passat o simplement gaudir aprenent, saber el resultat final t’ajudarà a mantenir-te motivat mentre obtens el teu títol.

  1. Crea un pla sòlid per obtenir el teu títol i segueix-lo

Obtenir el teu títol és també una feina. A el principi, estàs emocionat de començar alguna cosa nova i aprendre. Però a mesura que passen els dies o els mesos pot ser fàcil que se’t s’ennueguin certes tasques, sobretot si estàs treballant, tens nens petits i has de compaginar tot això amb els estudis. Crear un pla sòlid per a la teva educació t’ajuda a mantenir enfocat ia tenir en ment l’objectiu final, i pot ajudar-te a estalviar diners a la fin.

Què estudiar amb 30 anys

Si ja tens clar que vols continuar amb els teus estudis, només cal saber quin cicle de formació professional és el més indicat per a tu. Administració i direcció d’empreses , màrqueting, publicitat, educació … L’oferta és molt variada, encara que els que sempre solen triomfar a aquestes edats són els que tenen a veure amb l’Administració i Direcció d’Empreses. Per què les persones amb 30 anys solen optar per cicles relacionats amb la direcció d’empreses? Principalment perquè aquest és un sector amb àmplies sortides professionals. Avui dia una persona amb aquesta formació pot estar o bé en el departament de comptabilitat de l’empresa o bé en el de màrqueting i comunicació. I si vols tenir un perfil polivalent, sens dubte, aquesta és la millor sortida professional. D’altra banda, en l’àmbit educatiu sempre fan falta professionals, de manera que si tens un esperit educatiu en potència, és hora que et treguis aquesta espineta cursant un cicle d’Educació, que et prepararà per formar els més petits. D’altra banda, cursar alguna cosa relacionada amb la programació, les pàgines web i el desenvolupament d’aplicacions web és molt interessant en l’actualitat. I ho és, principalment, perquè avui en dia totes les empreses volen estar a Internet i cada vegada és més habitual que es busqui la tasca d’un desenvolupador o programador web per realitzar aquest tipus d’adaptacions. Però aquestes són només algunes de les possibilitats que tindràs si t’animes a estudiar a partir dels 30 anys algun cicle formatiu a distància . Existeixen moltes altres opcions que pots valorar en funció dels teus interessos. Perquè quan un arriba a una determinada etapa de la vida, també li interessa enriquir-se a nivell professional, i això es pot aconseguir estudiant.

  • Home
  • Blog
  • Què estudiar amb 30 anys, consells i raons per fer-ho

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK