Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Com ser Publicista d’èxit i què estudiar per a això

Com ser Publicista d’èxit i què estudiar per a això

Cómo ser Publicista de éxito y qué estudiar para ello

T’apassiona el món de la publicitat i tens clar que vols dedicar-te a això? Doncs queda’t en aquest article, perquè avui, en les línies que venen a continuació, t’explicarem tot el que necessites saber sobre el món de la publicitat i els avantatges que té endinsar-te en aquest sector. A més, si saps que vols ser publicista d’èxit, però tens dubtes sobre el que has de fer per aconseguir-ho, ets al lloc adequat, ja que també t’aconsellarem sobre què és el que has d’estudiar per aconseguir la titulació adequada. La publicitat, com bé sabràs, és una forma de comunicació, visual escrita o auditiva, que té com a objectiu principal informar el consumidor sobre un producte o un servei determinat. Actualment, gràcies a l’era digital, aquesta manera de comunicar ha anat progressant amb el temps i s’ha convertit en un dels treballs considerats com l’ofici amb més recorregut professional. Per quin motiu? Perquè ara és una de les eines primordials i necessàries per aconseguir l’èxit de les diferents empreses. Si vols saber més sobre això, estigues atent, perquè t’ho expliquem tot ja. 

Què  és el que he d’estudiar per ser publicista? 

Per entrar en el món de la publicitat pots fer-ho per diverses vies diferents. És cert que moltes persones, un cop acaben els seus estudis de Batxillerat i tenen clar què és el que volen fer, opten per un grau universitari sobre Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting. No neguem que sigui una bona opció, perquè és una de les opcions per poder aprendre tots els coneixements necessaris sobre aquest sector i preparar-te per sortir al món laboral amb les cognicions adquirides al llarg de la teva etapa universitària.  

No obstant això, des de Linkia FP, considerem que pots graduar d’una forma diferent, sortint amb una base sòlida en un temps més reduït i amb tot el que cal saber per arribar al món laboral i desenvolupar tot el teu potencial obtingut. Com? Gràcies a un Grau Superior en Màrqueting i Publicitat a distància. Un cicle formatiu d’una durada de dos anys en què aprendràs a investigar, planificar i executar les diferents estratègies necessàries dins el món de la comunicació. 

Amb aquest grau podràs definir i efectuar els seguiments de les polítiques del màrqueting i de la publicitat, basades en estudis comercials. I no només això, sinó que també seràs capaç de promocionar i publicitar els productes o serveis que formin part de la teva empresa al mercat o, fins i tot, en els diferents mitjans i suports de comunicació. 

Què  es necessita per ser un bon publicista? 

Ara que ja saps què és el que s’ha d’estudiar per aconseguir ser publicista i treballar d’això, t’explicarem què és el que s’aconsella per poder tenir un gran èxit en allò al que et dediques.  

  • Has de tenir una gran imaginació i ser creatiu. 
  • És aconsellable que tinguis coneixements de cultura artística i popular com a font d’inspiració. 
  • Posseir coneixements de disseny gràfic, informàtica, fotografia i nous mitjans de comunicació. 
  • Ser capaç de poder treballar sota pressió en un moment determinat. 
  • Tenir habilitats comunicatives. 
  • Saber treballar en equip. 

Avantatges  d’estudiar Publicitat 

El fet endinsar-te en aquest món i estudiar per a això et permet poder acomplir diferents tasques dins d’un mateix sector. En obtenir el títol de Tècnic en Màrqueting i Publicitat, no només optes a un tipus de sortida professional, sinó que pots escollir entre diferents llocs de treball. Quines? Doncs algunes de les sortides laborals que aquest àmbit té són: organitzador d’esdeveniments de màrqueting i comunicació, assistent a product manager, tècnic en investigació de mercat i opinió pública, entre moltes altres opcions. 

A més, una altra de les raons per les quals has d’escollir aquest ofici és perquè gràcies a aquest sector, obtindràs grans coneixements sobre comunicació en moments de crisi, sobre com funcionen els mitjans de comunicació, quins són els protocols que cal seguir, les varietats de públics que hi ha, etc. Tot el que necessites saber sobre aquest sector ho aprendràs en un cicle formatiu de grau superior i gràcies a ell podràs arribar lluny professionalment. 

   

I fins aquí l’article d’avui. Esperem que t’hagi agradat tot el que t’hem explicat i que gràcies a ell t’animis a estudiar publicitat. Qualsevol cosa que necessitis saber, pots contactar amb nosaltres i et donarem tota la informació sobre el nostre cicle formatiu. Si a la fi, t’animes a estudiar sobre això, volem que sàpigues que podràs fer-ho des de qualsevol part de país i amb les facilitats a estudiar a distància té. Fins al proper article!

  • Home
  • Blog
  • Com ser Publicista d’èxit i què estudiar per a això

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK