Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Quant cobra un Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Cuánto cobra un Técnico en Sistemas Microinformáticos y Redes

Fa uns dies parlàvem a un article sobre quin era el sou d’un Desenvolupador d’Aplicacions Web. Una professió que forma part de l’àmbit de la informàtica i les comunicacions, i sobre la qual sorgeix la necessitat de contractar especialistes qualificats que compleixin les demandes que es requereixen actualment a les diferents empreses del sector. Doncs bé, avui, en aquest article, seguirem la mateixa línia, però en aquest cas parlant d’una altra de les professions tecnològiques del moment: Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Durant els propers minuts, mostrarem amb detalls com és aquesta professió; què és el que s’hi aprèn; quines són les diferents sortides laborals a què pot optar una persona que aconsegueix la titulació corresponent i, sobretot, parlarem de quant guanya un Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, ja que, en aquests moments, és un dels oficis més sol·licitats pels departaments de les diferents organitzacions. Vols saber-ne més? Estigues atent, perquè t’expliquem tot el que necessites saber sobre això, a continuació.

Quant guanya tècnic en sistemes microinformàtics i xarxes? 

El sou d’un tècnic en sistemes microinformàtics i xarxes oscil·la aproximadament entre els 14.000 i els 25.000 euros bruts anuals. Com en tota professió, això varia en funció de diversos factors: l’experiència laboral, la localització geogràfica, el sector, la mida de l’empresa o l’antiguitat al lloc de treball. Això sí, el que podem dir amb certesa és que és una professió que opta a una alta remuneració, ja que Sistemes Microinformàtics i Xarxes s’ha convertit en un dels oficis amb més demanda laboral al món de la informàtica i les comunicacions. 

En aquests moments, en relació a quant guanya un tècnic en sistemes, podem dir que la taxa d’ocupació respecte a aquest ofici es troba per sobre del 80%. Cada any, segons dades extretes per alguns estudis que fan empreses de selecció de personal, es publiquen a Espanya més de 15.000 ofertes noves relacionades amb aquest tipus de perfil. És per això que, cada cop més, hi ha més alumnes que estan interessats a estudiar aquesta formació i dedicar-s’hi així en el seu futur com a professionals del sector. 

Què cal estudiar per ser tècnic en sistemes microinformàtics i xarxes? 

Si realment t’apassiona el món de la informàtica i tens interès en aquest àmbit en concret, a Linkia FP comptem amb un Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància. Un cicle formatiu en què els nostres alumnes aprenen, de la mà dels millors professionals, a configurar equips, a muntar i desmuntar xarxes informàtiques, a cablejar instal·lacions, a configurar servidors i moltes funcions més. És un dels nostres graus en què els estudiants aprofiten l’oportunitat per aprendre sobre allò que els agrada i on poden obtenir les màximes habilitats per després poder-les aplicar a l’entorn laboral actual. 

Sistemes Microinformàtics i Xarxes tenen un altre dels seus grans avantatges, i aquesta és la gran diversitat de sortides professionals que ofereix. Un cop obtens la titulació corresponent a aquest grau, tens l’oportunitat d’escollir aquella especialitat que més t’interessi. A continuació, et deixem una llista amb les diferents opcions que existeixen, perquè puguis veure quina és la que et crida més l’atenció: 

  • Instal·lador/a d’equips informàtics i manteniment 
  • Tècnic/a de suport informàtic 
  • Tècnic/a de xarxes de dades 
  • Comercial informàtic 
  • Reparador/a de perifèrics de sistemes microinformàtics 
  • Comercial d’informàtica 
  • Operador/a de teleassistència 
  • Operador/a de sistemes 

Creus que és la professió ideal per a tu? Doncs no ho pensis més. És el moment perquè et decideixis i et matriculis al nostre grau. D’aquesta manera, podràs obtenir totes les competències necessàries per poder dedicar-t’hi com a especialista qualificat en el teu futur laboral i, alhora, aconseguir l’èxit professional que mereixes. 

 

Si voleu que us acompanyem en aquesta experiència, podeu contactar amb nosaltres i us ajudarem en tot el procés. A Linkia FP volem que els nostres estudiants compleixin els seus somnis i se sentin còmodes durant la seva etapa acadèmica. És per això que, gràcies a l’equip ia la col·laboració de tots els membres del centre, aconseguirem que aconsegueixis els teus objectius proposats i que, a més, surtis perfectament qualificat per poder complir amb les demandes que es requereixen actualment a les diferents empreses del sector. Què esperes per matricular-te? Truca’ns! 

 

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK