Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Cures en persones grans. Què he d’estudiar?

Cures en persones grans. Què he d’estudiar?

Cuidados en personas mayores. ¿Qué debo estudiar?

Tens una gran vocació per cuidar i ajudar els altres i vols dedicar-te professionalment a això en un futur? Queda’t en aquestes properes línies, perquè avui, en aquest article, parlarem de la importància que té treballar en les cures a persones grans i de la necessitat que actualment es requereix professionals qualificats que estiguin preparats per treballar d’això. A més, et mostrarem quin és el perfil professional d’una persona que ocupa aquest lloc de treball i de les aptituds que ha de tenir per ser un especialista d’èxit. Realment, si vols treballar cuidant a gent gran perquè creus que és la professió més convenient per a tu, et recomanem que obtinguis la titulació adequada. I et preguntaràs … Quin és? Doncs des de Linkia FP, t’aconsellem que t’endinsis en el Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria a distància. Un cicle formatiu en què aprendràs tots els conceptes bàsics sobre aquest sector i en el qual veuràs de primera mà com es treballa en el món laboral actual. Vols saber més? Estigues atent, perquè t’ho expliquem tot, ja! 

Importància  de les cures en persones grans 

El primer que hem de tenir clar al parlar de la cura de persones grans és que són éssers vulnerables que requereixen una especial atenció i un interès primordial per complir amb tot allò que necessiten. Per a això, és essencial que es tingui una gran vocació per ells, i no solament per tractar de complir amb les funcions bàsiques que aquest treball precís, sinó per ajudar-los i donar-los suport en l’imprescindible.  

La cura de persones grans s’està convertint cada vegada més en un dels treballs més necessaris dins de la societat actual. Per quin motiu? Perquè com és llei de vida, la població envelleix any rere any i l’ingrés de persones majors en centres especialitzats ha anat en augment. És per això, que, en l’actualitat, les empreses requereixen professionals que es dediquin a la cura de persones grans que estiguin altament qualificats i preparats per ocupar aquest lloc. 

Què  s’ha d’estudiar per a la cura de persones grans? 

Si tens clar que aquest és el teu futur i que vols dedicar-te a això, et recomanem que estudiïs el Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria. Aquest és un cicle formatiu en què t’ensenyaran com s’ha de tractar a aquest col·lectiu, què és el que s’ha de fer per complir les seves necessitats principals, com empatitzar i parlar amb ells perquè se sentin en un àmbit de confort, com ajudar- psicològicament i tot el necessari per complir amb els objectius plantejats. Un dels avantatges que té estudiar aquest cicle formatiu és que a més d’aprendre tota la teoria sobre aquest sector, pots realitzar un període de pràctiques en empreses líder del mateix àmbit i veure en primera persona com és el món laboral actual respecte al qual estàs estudiant. Podràs començar a treballar en un centre especialitzat o en una residència d’avis i desenvolupar tot el teu potencial obtingut durant el curs amb totes aquelles persones que ho necessiten. 

A més, un cop obtinguis el títol de Cures auxiliars d’infermeria, podràs escollir la sortida professional que creguis que és la millor per a tu. Un altre dels avantatges que té estudiar aquest grau és que no únicament optes a una sortida professional, sinó que tens diferents a escollir per treballar en la que més s’adeqüi als teus gustos i necessitats. Així mateix, en aquest cas, el fet que sigui una formació en línia a distància, et permet la possibilitat que compagines els teus estudis amb el treball i amb la teva vida personal, perquè totes aquelles activitats que necessitis sense cap mena d’inconvenient. 

Quin ha de ser el perfil professional en la cura de persones grans? 

Ara que ja saps quina és la importància de treballar amb ells i què és el que has d’estudiar per aconseguir-ho, et mostrarem una llista del perfil professional que ha de tenir una persona que ocupa aquest lloc de treball i de quines han de ser les seves aptituds primordials. Atent! 

 • Ser una persona respectuosa. 
 • Fer atenció a les necessitats que es requereixen.  
 • Ser honest. 
 • Tenir una bona comunicació. 
 • Mostra positivitat. 
 • Tenir molta paciència.  
 • Capacitat per gestionar les emocions. 
 • Tenir una gran estabilitat, tant física, com psicològica. 
 • Mostra empatia. 
 • Tenir un comportament assertiu. 
 • Mantenir sempre l’autenticitat. 

   

Si creus que compleixes amb el perfil professional i creus que aquest és el teu treball ideal, no t’ho pensis més. Apunta’t ja i comença a canviar la vida! És la teva oportunitat per començar una nova etapa i per treballar d’allò que t’apassiona. Si decideixes estudiar amb nosaltres, pots contactar amb Linkia FP i demanar tota la informació que necessitis. Estem a la teva disposició! 

 • Home
 • Blog
 • Cures en persones grans. Què he d’estudiar?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK