Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Estudiar Auxiliar d’infermeria

Estudiar Auxiliar d’infermeria

Aquestes últimes setmanes, han tingut lloc els tallers presencials del Cicle FP Medi Cures Auxiliars d’Infermeria. Aquests tallers es realitzen a les ciutats de Barcelona, Madrid i Sevilla i els alumnes podeu triar amb total llibertat la ciutat en la qual voleu realitzar-los. En Linkia FP aquest Cicle Formatiu es cursa pràcticament a distància, ja que inclou dos caps de setmana presencials obligatoris cada semestre que t’ajudaran a completar els coneixements i tot allò que un futur professional del sector de la sanitat ha de saber per poder exercir la professió de la forma més adequada. que han de saber per obtenir aquesta Titulació Oficial a través de la Formació Professional a Distància , amb l’avantatge de poder estudiar des de casa, compaginant en algunes ocasions estudis amb treball. Si estàs interessat en conèixer en què consisteixen els tallers presencials d’auxiliar d’infermeria no et pots perdre aquest post.

Com és estudiar auxiliar d’infermeria a distància?

L’objectiu principal dels tallers presencials és formar els alumnes posant en pràctica coneixements i accions indispensables en l’àmbit de la Infermeria. Per aquest motiu, els professors organitzen diversos sessions en cap de setmana on els alumnes simulen el seu futur treball en diferents àmbits que, a continuació, t’expliquem en detall.

La tècnica de RCP (reanimació cardiopulmonar)  

Alguna vegada t’has trobat en la situació de no saber com ajudar a una persona que es troba inconscient? Els nostres alumnes, van realitzar una simulació servir un Desfibril·lador Extern Automàtic conegut també per DEA. La professora Laura, mitjançant un aparell electrònic portàtil, els donava les indicacions necessàries per poder reanimar una persona durant l’espera a l’ambulància.

  Les impressions dentals  

Sabies que els auxiliars d’infermeria també poden realitzar pràctiques odontològiques en el seu treball? Doncs així és! Araceli, professora del mòdul Tècniques d’Ajudes Odontològiques, va explicar als alumnes la importància de tenir una dentadura ben cuidada. A més d’ensenyar-los a fer mesures bucals, pas per pas, i utilitzant diversos materials. Els alumnes van veure de prop el protocol que cal seguir durant la visita d’un pacient, a més de realitzar una simulació i poder practicar entre ells.

embenat

Josep Maria, un altre professor d’infermeria, va explicar als alumnes les diferents maneres de realitzar un embenat, posant en diverses situacions als alumnes. Una d’aquestes situacions va ser la prova de l’embenat comprensiu, que es caracteritza per ajudar a controlar la inflor. Alguns metges recomanen embenar el turmell amb una bena elàstica , també anomenada embenat ACE.

Què opinen els nostres professors dels tallers presencials?

José María López Valent “La importància d’assistir als tallers presencials, és que l’alumne / a veu en viu la pràctica clínica que va a realitzar amb el pacient en tot moment. Una cosa és fer la classe virtual i una altra cosa és venir fer un taller de pràctica on anem a simular el que és realment la seva feina, per exemple que estem realitzant ara durant el taller d’embenat “.   Laura Rodero “En aquests tallers, els alumnes fan immersió completa en la realitat de la pràctica clínica diària, els proporcionem unes eines perquè puguin descobrir el que és l’essència de la infermeria. L’objectiu del nostre treball és tenir cura, veig que els nostres alumnes vénen molt motivats, i això provoca que els professors estiguem realitzats “.   Araceli Lopera “És super important que els alumnes vinguin a les presencials. Per què? Pel feedback que es crea, per la comunicació, prenem tots els detalls de quan els alumnes ho entenen o no. Un temari que es pot explicar en 3 classes en línia, aquí a un quart d’hora el tenen après. És bàsic. A més poden tocar els materials, es van més en la realitat, es veuen més en l’ofici que estan fent “.  

Què opinen els nostres alumnes d’assistir als tallers presencials?

Laura Bustos, alumna de CAE “A mi personalment, m’agrada molt més les pràctiques que la teoria, sí que és veritat que tant a la meva companya com a mi ens suposa un gran esforç, ja que som de Mallorca, però ens agrada molt més les pràctiques, crec que aprenem 100 mil vegades més i és molt més dinàmic “

Si vols veure com han anat els tallers, no et perdis les fotos en les nostres xarxes socials!

  • Home
  • Blog
  • Estudiar Auxiliar d’infermeria

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK