Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Sortides professionals en FP Informàtica i Comunicacions

Sortides professionals en FP Informàtica i Comunicacions

Especialitzar-se actualment en l’àmbit de la informàtica és una cosa de la més habitual últimament entre els més joves i les persones que volen aprendre sobre el món de la tecnologia. És una obvietat que ara mateix vivim pràcticament d’ella i que els seus avenços es produeixen de manera constant i sense la intenció d’arribar a un final. Rarament hi ha una empresa que ara mateix no necessiti la tecnologia per portar-la endavant, ja que és una eina necessària per a tot, ja que vivim actualment en una societat en què tot requereix una part d’informàtica. Per aquesta raó, moltes persones a l’hora d’estudiar opten per escollir aquest sector, ja que gràcies a l’FP Informàtica i Comunicacions pots obrir moltes portes per al teu futur laboral. Vols saber per què? Doncs estigues alerta, perquè en les pròximes línies que venen a continuació, t’explicarem quins són els avantatges d’estudiar aquesta formació professional, i a més et mostrarem quines són les sortides professionals a les quals t’exposes un cop hagis obtingut la titulació en FP Informàtica. 

Avantatges  d’estudiar FP Informàtica 

Si no tens clar encara què estudiar perquè vols centrar-te en la informàtica, però tens alguns dubtes, no et preocupis, perquè de seguida t’explicarem alguns dels avantatges que té triar fp informàtica perquè acabis de decidir-te. 

Saber sobre les últimes tecnologies 

Treballar en el món de l’fp informàtica significa estar al corrent constantment de les últimes tecnologies. A mesura que va passant el temps, es produeixen canvis persistents, generats per noves idees que sorgeixen a causa de les últimes tendències. Per aquesta raó, si estudies una formació professional centrada en la informàtica, podràs estar a la diana de les tecnologies més avançades abans que la resta i ser part dels canvis i novetats que es produeixin en aquest àmbit.  

Sector molt demandat 

Com hem comentat anteriorment, totes les empreses requereixen actualment un departament d’informàtica per dur endavant la seva companyia. Per aquest motiu, necessiten persones amb aquesta formació que posseeixin coneixements relacionats amb aquesta, ja sigui de programari, de programació, d’instal·lacions, etc. L’fp informàtica et brinda l’oportunitat de realitzar múltiples funcions dins del sector, ja que aquesta formació té una àmplia oferta laboral. A més, si ho desitja, et dona la possibilitat de treballar de forma independent, i de dur a terme les teves accions pel teu compte.   

Desenvolupament constant 

La tecnologia i l’fp informàtica són sinònims d’un moviment permanent. Per aquesta raó, si dediques el teu temps a aquest sector podràs potenciar contínuament els teus coneixements. És un àmbit que té la necessitat d’una actualització constant i per això podràs treballar en nous projectes per aportar idees inèdites que no s’hagin fet anteriorment, o produir canvis per millorar-les. 

Sortides professionals de l’FP Informàtica i Comunicacions 

I arriba el moment! Ara que ja saps una mica sobre aquesta formació i els avantatges que té estudiar-hi, et mostrarem un llistat de les sortides professionals a les quals pots optar amb l’fp informàtica i en què pots treballar un cop hagis obtingut el títol. 

Programador / a web 

Si estudies fp informàtica podràs ser programador web. La seva funció principal, com el seu propi nom indica, és crear llocs web, a través de diferents llenguatges de programació, com ara bé HTML, CSS3 o, per exemple, JavaScript. A més, és l’encarregat que aquesta web es vegi bé i funcioni correctament, ja que és un aspecte molt important perquè tingui una bona visibilitat de cara als usuaris. 

Programador / a Multimèdia 

Un programador multimèdia és qui dissenya i crea els productes informàtics. El seu laboral principal és fer-ho mitjançant la combinació de textos amb imatges, sons, gràfics, animació digital, etc. 

Desenvolupador/a d’aplicacions en entorns web 

Els desenvolupadors web s’encarreguen de dissenyar, crear i mantenir les pàgines i les aplicacions web que es produeixin. Han d’estar a la diana que tot funcioni correctament, i per a això el que fan és escriure el codi necessari en diferents llenguatges de programació. 

Tècnic / a Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a la gestió empresarial i de negoci 

La funció principal del tècnic/a és configurar sistemes informàtics. Com? Adaptant les configuracions dels sistemes en funció de les seves necessitats d’ús. A més, s’encarreguen d’aplicar tècniques i procediments que tenen relació amb la seguretat, els serveis i les aplicacions. 

Desenvolupador/a d’aplicacions informàtiques mòbils 

La tasca que han de dur a terme en aquest cas és desenvolupar un programari perquè els usuaris puguin descarregar-se una aplicació en els seus mòbils. Per a això, els desenvolupadors han de tenir en compte els diferents dispositius que existeixen i crear aquest programari perquè l’aplicació s’utilitzi en un sistema operatiu compatible. 

 

Doncs ja ho tenim tot! Ara que ja tens clar quins són els avantatges d’estudiar fp informàtica i les sortides professionals que té, ja pots fer un pas endavant i apuntar-te com més aviat millor a un dels cicles formatius a distància que impartim a Linkia FP. A què esperes? 

 

  • Home
  • Blog
  • Sortides professionals en FP Informàtica i Comunicacions

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK