Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Sortides professionals en FP Ciberseguretat

Sortides professionals en FP Ciberseguretat

Salidas profesionales en FP Ciberseguridad

Anteriorment, et comptàvem quines eren les sortides professionals a les quals podies optar si estudiaves una FP en Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Avui, tornarem a fer el mateix, però en aquest cas parlant de les sortides professionals de l’FP a Ciberseguretat. En les properes línies que venen a continuació, et direm alguns dels avantatges que té estudiar aquest cicle formatiu i, a més, t’oferirem una llista de les diferents sortides professionals que té aquesta formació amb una breu explicació de cadascuna d’elles. La Ciberseguretat forma part de l’fp informàtica i comunicacions, una branca que actualment està present a tot el món, ja que les empreses requereixen d’ella per portar endavant els seus negocis. S’ha convertit en una cosa tan necessària en aquests temps, que si no saps mínimament sobre ella, estàs perdut. Així que, si estàs interessat a especialitzar-te una mica més i aprendre sobre la Ciberseguretat, estigues atent, ja que t’explicarem tot el que has de saber sobre ella ara mateix. Som-hi! 

Beneficis  d’estudiar una FP a Ciberseguretat 

Estudiar sobre informàtica i les variants que ella comporta és molt important actualment a causa de el gran progrés que han provocat les tecnologies de la informació. Hem avançat tant amb el pas dels anys, que la ciberseguretat s’ha convertit en una àrea realment necessària per dur endavant els nostres ritmes de vida i del que ens envolta voltant. És per això que estudiar una FP a Ciberseguretat té alguns avantatges, les quals et mostrarem a continuació. 

Diversitat de treball 

Un dels avantatges que hem de tenir en compte sobre estudiar una FP a Ciberseguretat és que és una especialitat que engloba molts àmbits. No cal que et centris únicament en una sola branca, sinó que pots aprendre tots els conceptes bàsics sobre el sector i realitzar múltiples funcions. Això sí, sempre caldrà que es vetlli per la seguretat dels usuaris i les empreses. Per què? Perquè la informació que els pertany a tots dos mai sigui manipulada. 

Bon salari 

Protegir les diferents empreses i, sobretot, les seves dades personals, és molt important si es vol mantenir la seguretat de les companyies. És per això, que una persona que fa anys d’experiència complint amb això, és recompensada gratament amb un alt salari. Un especialista en ciberseguretat pot cobrar entre uns 30.000 i 60.000 euros anuals. Un bon sou per a tot aquell que es dedica a mantenir la integritat de l’empresa i que no es vegi perjudicada. 

Alta demanda 

Totes les empreses requereixen experts en informàtica perquè duguin endavant les seves institucions. Per aquesta raó, ha augmentat en gran manera la demanda de professionals especialitzats en ciberseguretat perquè s’encarreguin de la protecció de dades de les diferents societats.   

Sortides  professionals en FP Ciberseguretat 

Ara que ja has vist quins són alguns dels avantatges que té estudiar una fp en ciberseguretat, et mostrarem les sortides professionals a les quals podries optar un cop n’obtens el títol d’aquest cicle formatiu. Atent! 

Gestor de protector de dades 

El gestor de protector de dades és l’encarregat d’assessorar els diferents empleats durant el tractament de les seves dades. És la persona que supervisa les normes de protecció de dades i que supervisa quines han estat les seves avaluacions d’impacte en l’entitat. 

Hacker ètic i assessor de seguretat 

És la persona que s’ocupa de hackejar un sistema informàtic, amb l’objectiu d’identificar i reparar possibles inseguretats. Fa exactament la funció contrària d’un hacker maliciós que s’eviti un atac informàtic i no perjudiqui els servidors. 

Consultor de seguretat informàtica 

Un consultor de seguretat informàtica és qui s’encarrega principalment d’analitzar com és la seguretat de la informació d’una empresa. A més, ha de saber com es manegen les xarxes i com són els diferents sistemes que les mantenen. ¿Per què? Per saber com poder enfortir tota l’estructura IT (tecnologia de la informació). 

Administrador de Seguretat de Xarxa 

En aquest cas, un administrador ha d’assegurar-se amb prioritat que la xarxa és totalment segura. Analitzarà i minimitzarà els riscos en cas de perill informàtic i ha de garantir que únicament les persones que tenen el permís adequat puguin tenir l’accés a la xarxa. 

Tècnic de resposta a Incidents de Ciberseguretat 

Un tècnic d’aquesta índole ha d’ajudar a les empreses amb l’objectiu de detectar, preparar, respondre i recuperar se dels incidents de seguretat que pugui haver-hi a la xarxa en un moment determinat. 

 

Esperem que aquest article sobre les sortides professionals en FP Ciberseguretat t’hagi servit i t’hagi ajudat a decidir-te sobre el que vols estudiar. És una gran oportunitat perquè t’endinsis en el món de la informàtica i que comencis a treballar d’això. Si vols saber més sobre aquest sector, no dubtis a donar una ullada als nostres cicles formatius a distància sobre informàtica i comunicacions. Potser n’hi ha algun que t’interessi. A què esperes?
 

  • Home
  • Blog
  • Sortides professionals en FP Ciberseguretat

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK