Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Síndrome Postvacacional? Una actitud positiva pot curar-ho tot!

Síndrome Postvacacional? Una actitud positiva pot curar-ho tot!

La tornada a la feina i el recuperar la rutina després de les vacances sempre costa. Per molt que et diguin que almenys has tingut vacances, això no et consola, ens envaeix la mandra i la tornada se’ns fa costa amunt de totes formes. Avui anem a donar-vos uns consells amb els que esperem que aquesta tornada a la rutina se us faci més suportable:

  • Cal centrar-se en la realitat. Has gaudit de les teves vacances i tot ha estat perfecte, però no podràs centrar-te si passes el dia recordant-te de lo bé que ho has passat i lamentant-perquè ja va acabar. Cal saber viure cada moment i saber trobar els aspectes agradables de la rutina i la vida laboral, que n’hi ha.
  • Tot i que les vacances hagin acabat, no oblidis reservar-espais per a l’oci personal en totes les teves setmanes, és imprescindible mantenir un equilibri entre la teva vida laboral i personal per mantenir-nos bé anímicament i evitar patir estrès.
  • Tenir una actitud positiva resulta determinant sempre, i més a la tornada d’unes vacances, a l’hora de enfrontar-te al dia i dia i a les possibles tensions que puguin sorgir en el teu treball.
  • Una bona alimentació i les hores de descans necessàries són imprescindibles per mantenir un bon estat d’ànim i, en conseqüència, mantenir un bon rendiment a la teva feina.
  • Pensa a curt termini. No ens obsessionem amb que encara ens falta 1 any per a les properes vacances (les metes a tan llarg termini solen frustrar), ja arribaran. Les metes a curt termini resulten molt més motivadores, busca al·licients més pròxims al present.
  • Planifica el teu retorn. Tot i que tinguis moltes tasques esperant-te o cinquanta correus sense llegir, PRIORITZA. Si intentes abastar-ho tot el primer dia només empitjoraràs el teu estat d’ànim. Prioritzar les teves tasques i organitzar-les segons la seva importància t’ajudarà a establir unes pautes ia controlar la teva “depressió postvacacional”.
  • Si els primers dies et trobes desubicat, utilitza alarmes al teu mòbil o recordatoris per organitzar-te i no deixar-te coses que puguin ser importants.

Autor: Cristina García

  • Home
  • Blog
  • Síndrome Postvacacional? Una actitud positiva pot curar-ho tot!

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK