Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Requisits per estudiar Màrqueting

Requisits per estudiar Màrqueting

Requisitos para estudiar Marketing

Tens interès pel món de les marques i t’agradaria formar part d’una empresa per fer grans projectes? Sens dubte, aquest és l’article que has de llegir, perquè avui, en aquestes properes línies, parlarem del Màrqueting, un dels sectors que cada cop té més èxit entre els estudiants amb ganes d’aprendre. Parlarem de quins són els diferents camins que hi ha per poder dedicar-s’hi professionalment, sobre quins són els requisits acadèmics que es necessiten per poder estudiar-ho i, a més, et mostrarem una llista amb les aptituds personals que has de tenir en compte si vols assolir l’èxit. El màrqueting ha esdevingut un dels àmbits més demandats. Per quin motiu? Perquè és una de les professions que actualment ofereix un ampli ventall de sortides i oportunitats dins del món laboral. Aquest sector no se centra en una única especialitat, sinó que pots treballar des de les relacions públiques fins a la gestió de marca, les xarxes socials, el posicionament dels productes i els serveis, entre moltes opcions més. És un ofici en el qual pots aprendre una gran quantitat de conceptes i aplicar-los posteriorment en una empresa gràcies a les teves habilitats més grans. En vols saber més? Doncs obre bé els ulls, perquè t’expliquem tot el que cal saber sobre els estudis de màrqueting, a continuació. 

Què  necessito per ser un professional del Màrqueting? 

Al món de l’educació hi ha múltiples camins per arribar cap a allò que vols ser. Si ens centrem en aquest cas i parlem del sector del màrqueting, podem esmentar dos mitjans principals: la universitat i la formació professional.  

Moltes persones creuen que optar per un grau universitari és la millor opció i és el que us portarà a aconseguir l’èxit. Tot i això, estan molt equivocades. La diferència principal que hi ha entre les dues modalitats és que una etapa acadèmica té un període de quatre anys i l’altra, només dos. Quin és el problema? Cap, ja que totes dues contenen un període de pràctiques perquè els alumnes puguin aplicar els conceptes bàsics apresos al llarg del curs i que es puguin preparar de la mateixa manera de cara al món laboral actual. Tot i això, us mostrarem els requisits acadèmics que demanen a cadascun d’aquests camins, perquè cada alumne esculli l’opció que més li convingui, en funció de les seves necessitats i prioritats principals. 

Si vols estudiar un Grau Universitari en Màrqueting, Publicitat i Relacions Públiques, has de tenir: 

 • El títol de Batxillerat i haver superat l’EVAU (Avaluació per a l’Accés a la Universitat). 
 • Una titulació de tècnic superior de formació professional. 
 • O haver superat la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys.

D’altra banda, si preferiu optar per una formació professional, sigui a distància o de forma presencial, heu de tenir en compte aquests altres requisits: 

 • Tenir el títol de Batxillerat  
 • Haver superat la prova d’accés a grau superior. 
 • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys. 
 • Estar en possessió del títol de COU. 
 • Estar en possessió del títol de FPII. 
 • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors.  

Has de tenir en compte que és imprescindible complir, com a mínim, un dels requisits per poder apuntar-te a qualsevol d’aquestes etapes acadèmiques. 

Quines  aptituds ha de tenir una persona que treballa a Màrqueting?  

Ara que ja saps la informació principal sobre els requisits acadèmics que es necessiten per estudiar màrqueting, et mostrarem una llista de les aptituds personals que cal tenir en compte. És important saber que no només cal tenir els coneixements necessaris sobre un sector, sinó que has de posar de la teva part tot el que puguis per potenciar més aquell àmbit en què treballis. És per això que unes habilitats adequades i una bona actitud davant d’allò a què et dediques, és la clau per poder aconseguir l’èxit. Te les mostrem. 

 • Has de tenir un gran maneig de les eines de gestió empresarial. 
 • Has de ser creatiu i capaç d’innovar a les accions que es duguin a terme. 
 • Has de tenir una gran capacitat de lideratge i de motivació de personal. 
 • Has de ser capaç de convèncer als teus projectes sobre allò que has preparat i que pots aportar per a l’empresa. 
 • Has de ser analític. 
 • Has de transmetre empatia i positivisme. 
 • Has de tenir grans habilitats comunicatives. 
 • I, sobretot, comptar amb la capacitat de poder treballar en equip. 

   

Esperem que t’hagi agradat aquest article i que t’animis a estudiar Màrqueting, perquè és una gran oportunitat per al teu futur laboral i un gran moment per dedicar-t’hi. A Linkia FP comptem amb un Grau Superior de Màrqueting i Publicitat a distància, on podràs aprendre tot allò que necessites saber sobre aquest sector, de la mà de grans professionals i en empreses líder. Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis. Anima’t! 

 • Home
 • Blog
 • Requisits per estudiar Màrqueting

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK