Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Requisits per a estudiar Educació Infantil

Requisits per a estudiar Educació Infantil

Requisitos para estudiar Educación Infantil

La teva passió pels nens és primordial i vols ser partícip d’una de les etapes acadèmiques més importants de les seves vides? Si la resposta és que sí, et recomanem que et quedis a llegir aquest article, perquè en les pròximes línies que venen a continuació, t’explicarem amb detalls, quins són els requisits acadèmics que es necessiten per estudiar Educació Infantil i els diferents camins que pots escollir per arribar-hi. A més, t’oferirem una llista, en la qual es mostraran quines són les aptituds que ha de tenir una persona que es dedica a treballar amb nens al seu lloc de treball, perquè així puguis veure com encaixar-hi de manera adequada i arribar a ser un / a professional d’èxit. És una obvietat que l’educació en els nens és una cosa essencial que hem de tenir en compte per al seu procés de desenvolupament. A la fi és una etapa de la vida en la qual tots i cada un d’ells quan arriben a l’escola experimenten les primeres nocions que marcaran posteriorment les seves següents fases. No obstant això, no és l’única cosa que hem de tenir present, ja que perquè aquest desenvolupament es porti a terme de la millor manera possible, cal un altre pilar fonamental: els professors/es que els acompanyen. En la societat actual, és imprescindible la presència de professionals en el sector de l’educació que siguin capaços de conduir als nens en el seu procés d’aprenentatge i que els ensenyin d’una manera adequada què fer durant el període acadèmic a l’escola i com han d’actuar-hi. És per això, que, si tu ets una d’aquestes persones i vols formar part d’aquest àmbit, has de quedar-te aquí, perquè t’explicarem tot el que cal saber, ja mateix. A més, vam aprofitar el moment per dir-te que, si estàs interessat a endinsar-te en aquest sector, en Linkia FP tenim la gran sort de comptar amb un Grau Superior en Educació Infantil a distància. Un cicle formatiu en el qual podràs aprendre tots els conceptes sobre el món de l’educació en els nens i en el qual podràs realitzar pràctiques en centres acadèmics per veure com es treballa des de primera línia. Vols saber més? Estigues atent! 

Què  necessito per estudiar Educació Infantil? 

Si tens clar que l’educació infantil és la teva vocació i t’has plantejat més d’una vegada “vull estudiar educació infantil“, has de saber per endavant que hi ha diversos camins per arribar-hi. Una de les opcions que hi ha és anar a la Universitat. Pots estudiar un Grau Universitari en Educació Infantil i aprendre en un període acadèmic de quatre anys tots els conceptes bàsics sobre la professió i el que necessites saber sobre això. Per això, hi ha uns requisits que has de tenir en compte abans d’endinsar-te en aquest grau, i aquests són els següents: 

  • Tenir el títol de Batxillerat i haver superat la EVAU (Avaluació per a l’Accés a la Universitat). 
  • Tenir una titulació de Tècnic Superior de Formació Professional. 
  • Haver superat la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys. 

No obstant això, no és l’única opció per estudiar Educació Infantil, i tampoc té per què ser la millor. Moltes persones creuen que optar per un grau universitari és la millor sortida, perquè és una cosa que està suposadament millor reconegut. Però amics … esteu equivocats. Hi ha una altra possibilitat, més flexible i en la qual podràs aprendre el mateix, en un període de temps més curt, ni més ni menys que en dos anys. I et preguntaràs … ¿Quina és aquesta opció? Doncs una formació professional, sigui presencial o a distància. 

Estudiar una fp avui en dia, és una de les millors oportunitats que el món acadèmic podria brindar als alumnes. És una de les opcions que et permet compaginar els estudis amb la feina i la teva vida personal i en la que pots dur a terme diferents activitats sense cap mena d’inconvenient. 

L’educació infantil es pot estudiar a través d’una fp a distància com t’hem comentat a l’inici d’aquest article i en la qual s’han de complir també amb alguns requisits importants, almenys amb un d’ells. Te’ls mostrem a continuació.

  • Tenir el títol de Batxillerat. 
  • Haver superat la Prova d’Accés a Grau Superior. 
  • Haver superat la Prova d’Accés a la universitat per a majors de 25 anys. 
  • Estar en possessió de títol de COU. 
  • Estar en possessió de títol de FPII. 
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors. 

Quines  aptituds ha de tenir una persona que es dedica a l’educació infantil? 

Ja saps quins són els requisits que es necessiten per estudiar Educació Infantil. Ara, et mostrarem quines són les aptituds que has de tenir per treballar d’això. 

  • Ser capaç d’animar, motivar i inspirar als nens. 
  • Tenir paciència, tacte i tolerància. 
  • Posseir energia, entusiasme i molta dedicació. 
  • Saber escoltar-los i observar-los. 
  • Tenir un gran nivell d’expressió oral i escrita. 
  • Ser organitzat i saber planificar. 
  • Mantenir la disciplina. 
  • Tenir capacitats creatives i pràctiques per a les activitats d’aprenentatge. 

 

I això és tot. Esperem que aquest article sobre l’educació infantil t’hagi servit de gran ajuda i que optis per estudiar un cicle en Educació Infantil. Si vols saber més o necessites una mica d’informació sobre això, no dubtis en contactar amb nosaltres i et resoldrem qualsevol mena de dubte. Fins al proper article! 

  • Home
  • Blog
  • Requisits per a estudiar Educació Infantil

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK