Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quines són les diferents especialitats en Educació Infantil

Quines són les diferents especialitats en Educació Infantil

Cuáles son las distintas especialidades en Educación Infantil

Fa uns dies et parlàvem de les diferents especialitats que té la branca d’Auxiliar d’Infermeria. Avui, en les properes línies, t’explicarem el mateix, però en aquest cas sobre les especialitats en Educació Infantil. Abans de començar, és molt important que sàpigues que per dedicar-te a aquesta professió has de tenir una especial vocació per tractar amb els nens. Al cap i a la fi, és essencial saber que és un ofici en el qual s’està amb nens des del seu naixement fins a, pràcticament, els sis anys, i és l’etapa més important de tota la seva infància. És per això que, les persones que es dediquin a l’educació infantil han de ser conscients d’on estan i de la responsabilitat que té el fet de tenir cura d’uns nens tan petits, tenint en compte el cas de cada un d’ells i les dificultats que es puguin presentar en un moment determinat. Per això, avui, et parlarem de quines són les diferents especialitats que té aquest sector i et mostrarem detalladament en què consisteix cadascuna d’elles. A més, et vam informar que en Linkia FP comptem amb un Grau Superior en Educació Infantil a distància. Un cicle formatiu en què aprendràs a programar i avaluar els processos educatius i d’atenció a la infància i a preparar i desenvolupar les activitats que estan destinades als hàbits i necessitats bàsiques dels nens. Estàs preparat? Perquè t’ho expliquem tot, a continuació. 

Especialitats  en Educació Infantil 

Si tens clar que vols dedicar-te a aquest àmbit, heu de tenir present per endavant quines són les diferents especialitats que existeixen i que, per tant, hauràs d’aprendre per poder dedicar-t’hi. Atent! 

Llengua estrangera: Anglès 

L’objectiu principal d’aquesta especialitat en educació infantil és que els experts en aquest sector aprenguin les majors competències sobre l’idioma perquè els nens, des de ben petits, puguin tenir coneixement sobre una altra llengua diferent de la seva nativa. D’aquesta manera, aquells professors/es que aprenguin l’idioma, obtindran un gran nivell per així brindar als nens l’oportunitat que coneguin la diversitat cultural. 

Llengua estrangera: Francès 

De la mateixa manera que la llengua anterior, aquesta especialitat en Educació Infantil ofereix la possibilitat que els futurs treballadors obtinguin el coneixement més gran sobre la llengua estrangera, de manera escrita i oral, per aconseguir la màxima formació possible i així poder oferir-la als més petits. 

Llengua estrangera: Alemany 

L’alemany és un altre dels idiomes més comuns a aprendre per part dels nens. El professor/a que aprengui aquesta llengua serà capaç de proporcionar les habilitats comunicatives necessàries sobre la mateixa i ensenyar als nens tot el que necessiten saber sobre ella, perquè puguin desenvolupar el seu potencial après en un futur. 

Educació Física 

Aquesta especialitat en Educació Infantil és molt important per als nens, ja que en una etapa com és la infància, és essencial que coneguin el funcionament del seu cos i el coneixement dels diferents esports per aplicar-los en la seva vida personal fora de l’escola. És per això, que els professionals de sector, han de tenir constància de comprendre els principis bàsics sobre això per posteriorment poder ensenyar als nens tot el que han de saber.  

Música

Durant l’etapa d’Educació Primària, una de les assignatures que s’imparteix és Música. Potser, hi ha persones que no sàpiguen la importància que té estudiar això a l’escola, però, però, té una cosa molt rellevant. I això fa referència a el fet de desenvolupar l’atenció, la concentració, la memòria, la tolerància, l’autocontrol i la sensibilitat d’un nen, que el desenvoluparà tocant un instrument, però que també li servirà de gran ajuda de cara al seu futur. 

Pedagogia Terapèutica 

Aquesta especialitat en educació infantil és primordial. Cal tenir en compte que hi ha nens amb dificultats a l’hora d’aprendre, o problemes de capacitat intel·lectual, entre moltes altres deficiències. És per això, que els futurs mestres han de ser conscients dels diferents casos que es poden presentar en els nens per saber com tractar amb ells i com fer perquè puguin dur a terme la seva etapa acadèmica de la millor manera possible. 

Audició i Llenguatge 

De la mateixa manera que hi ha nens que tenen algunes dificultats amb el seu procés d’aprenentatge, també n’hi ha amb problemes de parla o d’audició. Per aquesta raó, el paper essencial del professor/a serà intentar dur a terme el seu desenvolupament del llenguatge i de la parla de la forma més correcta perquè puguin estudiar adequadament, malgrat les seves dificultats per aprendre en comparació a la resta de nens. 

  

I això és tot. Esperem que hagis pogut conèixer una mica més sobre l’educació infantil i les seves especialitats perquè acabis de decidir-te si aquesta especialitat és a la que et vols dedicar en el teu futur professional. Si ho tens clar o, per contra, tens molts dubtes, pots contactar amb nosaltres perquè t’expliquem tot allò que necessites saber sobre el cicle formatiu que impartim i puguis decantar definitivament per ell. No dubtis a trucar-nos i t’explicarem tot amb detalls! 

 

 

  • Home
  • Blog
  • Quines són les diferents especialitats en Educació Infantil

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK