Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què és Comerç i Màrqueting

Què és Comerç i Màrqueting

qué es comercio y marketing

Hi ha moments a la vida en què ens trobem en un punt d’inflexió sobre el qual no sabem quin camí escollir per continuar avançant. Tenim clar el fet de voler continuar creixent professionalment, especialitzant-nos en un sector concret, però tanmateix tenim una infinitat de dubtes sobre allò que volem arribar a ser quan formem part del món laboral actual. És per això que avui, en aquest article, parlarem d’una de les famílies professionals que actualment es troba en canvis constants dins de la societat: el Comerç i Màrqueting. Un àmbit pel qual opten molts estudiants que volen aprendre sobre els negocis, les vendes, els clients, entre múltiples conceptes més. El Comerç i Màrqueting és un sector que, en aquests moments, ha estat alterat a causa de l’auge de les noves tecnologies. I et preguntaràs… Per quin motiu? La resposta és molt senzilla, i és que cada cop més, a causa de les noves idees que van sorgint pràcticament diàriament, ja sigui respecte als canals de comunicació, els productes, els serveis o fins i tot pels clients, l’àrea de Comerç i Màrqueting ha d’estar alerta i en funcionament sense parar. Ets una persona analítica i creativa i creus que pots encaixar en aquesta família professional? Si la resposta és que sí, sens dubte t’has de quedar en aquestes línies, perquè a continuació, explicarem què és Comerç i Màrqueting; en què consisteix aquest ofici i, a més, us mostrarem a qui va dirigida la formació professional d’aquest tipus d’ofici. Per si no ho sabies, a Linkia FP comptem amb una fp en Comerç i Màrqueting a distància, on podràs trobar un Cicle Formatiu de Grau Superior en Publicitat i Màrqueting que t’ensenyarà quins són els conceptes essencials d’aquest àmbit i en el qual podràs posar en pràctica tots els coneixements apresos al llarg del curs. Vols saber-ne més informació? Estigues atent, perquè t’ho expliquem tot, ja mateix.   

Definició  de Comerç i Màrqueting 

El Comerç i Màrqueting és una de les branques dins de la formació professional, que té com a finalitat principal crear una demanda i vendre els productes o serveis duna empresa al mercat. Per això, és important que les organitzacions tinguin en compte alguns factors com el desenvolupament de la seva estratègia entre els clients i el producte, per així poder forjar una fidelització a través de la marca en qüestió. 

En aquests moments, el sector de Comerç i Màrqueting és un dels que criden més l’atenció entre els estudiants. Aquest component de creativitat i innovació barrejat amb els mitjans i les noves tecnologies és una cosa que capta el seu interès i els anima a emprendre una nova etapa. A més, ja que és un àmbit que cada vegada és més demandat per les diferents empreses, aquestes requereixen persones qualificades que puguin ocupar les diferents àrees de treball i així mateix complir amb les activitats que calen en cadascuna. 

A qui van  dirigits els Cicles Formatius de Comerç i Màrqueting? 

Els Cicles Formatius de Comerç i Màrqueting van dirigits a totes aquelles persones que siguin creatives i innovadores i capaces d’endinsar-se al món de les marques. Tota empresa necessita la seva àrea, independentment del producte i/o servei que ofereixi. Tot i això, només aquells especialistes que siguin capaços d’ajustar-se a unes aptituds personals concretes, seran els que aconseguiran a l’empresa l’èxit professional. A continuació, te les mostrem. 

 • Capacitat de lideratge 
 • Treball en equip 
 • Bon ús de les xarxes socials 
 • Aptitud analítica 
 • Habilitats comunicatives 
 • Creativitat  
 • Bona redacció 
 • Empatia i optimisme 
 • Agilitat per adaptar-se als canvis  

A més, a Linkia FP, els cicles formatius a distància estan orientats a persones que vulguin estudiar i treballar alhora, perquè puguin fer-ho sense cap mena d’inconvenient i en el moment que ells considerin. 

   

Com veus, el sector de Comerç i Màrqueting és una gran opció perquè els estudiants puguin obtenir tots els coneixements sobre aquest àmbit i puguin veure de primera mà com es treballa en aquest tipus d’àrees dins de les diferents organitzacions. Si vols obtenir més informació sobre els nostres cicles formatius, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’oferirem totes les dades amb més detall. És un bon moment per començar una nova etapa. No desaprofiteu l’oportunitat! 

 • Home
 • Blog
 • Què és Comerç i Màrqueting

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK