Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què cal estudiar per ser Administratiu?

Què cal estudiar per ser Administratiu?

qué hay que estudiar para ser administrativo

Vols dedicar-te al món de l’administració, però encara no tens clar què és el que s’ha d’estudiar per arribar a ser administratiu? No et preocupis. En l’article d’avui et resoldrem tots els teus dubtes explicant-què és el més aconsellable per a tu. Ser administratiu avui en dia t’ofereix múltiples oportunitats que has d’aprofitar si vols entrar al món laboral i dedicar-te al que realment t’interessa. És per això que a més d’explicar-te en aquestes properes línies què és el que has d’estudiar per ser un administratiu d’èxit, també et mostrarem una llista dels diferents beneficis i avantatges que té el fet d’estudiar sobre la gestió i l’administració. Aprofitem, a més, per dir-te que en Linkia FP comptem amb un cicle formatiu de Grau Mitjà sobre Gestió Administrativa a distància que pot ser un bon començament per poder assolir les metes que vols proposar-te sobre el teu futur professional.

Què  he d’estudiar? 

Si el que vols és treballar dins d’una empresa i complir amb el paper d’administratiu professional, el que has d’aconseguir és la titulació oficial de Tècnic en Gestió Administrativa. Un cicle de grau mitjà dins de la formació professional que et prepararà per treballar dins del món comercial, comptable, financer, fiscal, entre molts altres. 

Segons l’empresa de recursos humans líder a Espanya i al món de Randstad, aquest cicle formatiu sobre gestió administrativa està en el lloc número u amb major ocupabilitat. El passat 2020 es van realitzar un total de 160.806 contractes signats, en els quals els professionals venien d’aquest grau mitjà. 

Quins són els avantatges d’estudiar Gestió Administrativa? 

Si vols saber quins són els beneficis d’estudiar gestió administrativa, estigues atent, perquè a continuació et donarem cinc raons per les quals has d’apuntar-te si o sí a aquest cicle formatiu sense dubtar-ho. Som-hi!   

Major ocupabilitat 

Com us hem comentat fa un instant, aquest grau mitjà és el que més èxit té entre els estudiants. Els professionals que obtenen la titulació sobre Gestió Administrativa, avui en dia són els més sol·licitats per les empreses. Moltes persones pensen que la millor opció és un grau universitari per arribar lluny. No obstant això, estan equivocats, ja que l’ocupabilitat més gran sobre aquest lloc ve donada dels estudiants que han estudiat una formació professional. 

Necessari en els diferents sectors 

Tota mena d’empresa requereix un perfil professional encarregat de la gestió administrativa. És per això que moltes entitats necessiten a especialistes en administració perquè s’encarreguin de l’empresa en qüestió, sigui de l’àmbit que sigui. Ja pots treballar en un lloc de serveis, com de transport, turisme o hostaleria, que els teus coneixements i la teva experiència seran imprescindibles allà on siguis. 

Àmplia oferta de llocs 

Estudiar gestió administrativa no vol dir que hagis de dedicar únicament a un lloc de treball. Un dels avantatges que té estudiar aquest cicle formatiu és que té diferents sortides professionals, en les quals pots desenvolupar tots els teus coneixements apresos, sense importar el lloc al qual pertanyis. Gràcies a aquest grau mitjà podràs treballar d’auxiliar administratiu, d’administratiu comercial, d’empleat d’atenció a client, d’administratiu en les administracions públiques, entre molts altres llocs. 

Continuïtat professional 

Un altre dels avantatges que té estudiar gestió administrativa és que et permet l’oportunitat de seguir formant-te un cop acabis. Aquelles persones que volen especialitzar-se encara més i seguir creixent en l’àmbit professional, opten per estudiar un Grau Superior en Administració i Finances. Un cicle formatiu que actualment és líder en els graus superiors i en els quals pots acomplir tasques relacionades amb logística de pagaments, balanços econòmics, inversions, entre moltes altres més. 

Visió emprenedora 

Si ets una persona decidida i vols crear la teva pròpia empresa, gràcies a aquest cicle formatiu podràs aconseguir-ho. Estudiar gestió administrativa, a la fi, et prepararà per conèixer el funcionament de les diferents empreses i perquè, en un futur, puguis desenvolupar aquest potencial i aquests coneixements apresos per crear el negoci que tant desitges. 

  

Ja has pogut comprovar que estudiar Gestió Administrativa és una gran oportunitat per arribar lluny professionalment. No facis malbé aquesta ocasió i apunta’t ja! Si vols començar una nova etapa i estudiar amb nosaltres, pots demanar la informació que necessitis i en Linkia FP t’acompanyarem en tota la teva experiència educativa. Anima’t! 

  • Home
  • Blog
  • Què cal estudiar per ser Administratiu?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK