Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què cal estudiar per fer Màrqueting?

Què cal estudiar per fer Màrqueting?

Qué hay que estudiar para hacer Marketing

T’apassiona la innovació, el disseny, la investigació i la relació estreta amb les persones? El teu és sens dubte el Màrqueting. Si vols dedicar-te especialment a això i no saps exactament què és el que s’ha d’estudiar per aconseguir-ho, queda’t en aquest article, perquè avui t’explicarem què és el que has d’estudiar per arribar a ser un especialista en màrqueting i publicitat. Però això no és tot, sinó que, a més, t’oferirem una llista detallada de les raons per les quals has d’escollir aquesta professió abans que cap altra. En l’actualitat, trobem el màrqueting en un lloc molt elevat, ja que moltes empreses estan començant a valorar la importància que aquesta professió té i la innovació i els canvis que es produeixen constantment. Constantment, apareixen noves idees i, sobretot, noves necessitats de mercat, que fan que aquesta professió sigui cada vegada més més imprescindible en les diferents empreses i que per tant es requereixin més professionals dedicats a això. A continuació, t’explicarem tot el que necessites saber sobre el màrqueting i com pots arribar a ser un especialista d’èxit. Som-hi! 

Què  he d’estudiar? 

Si vols ser un professional d’aquest àmbit i dedicar especialment a això, nosaltres, des de Linkia FP, et recomanem que t’apuntis a un Grau Superior de Màrqueting i Publicitat a distància. En aquest cicle formatiu podràs aprendre a definir i efectuar el seguiment de les seves polítiques, basades en diferents estudis comercials. A més, aprendràs a promocionar i a publicitar productes i serveis en diferents mitjans i suports de comunicació, elaborant materials d’èxit, en funció de les necessitats de mercat. 

Aquest ofici ara mateix és una de les professions que requereix una gran responsabilitat per part dels professionals. Això ve atès que ha d’existir una important relació entre les diferents empreses i els mercats per crear els millors productes i serveis i així poder satisfer les necessitats principals dels clients. 

Quins són els avantatges d’estudiar Màrqueting? 

Estudiar Màrqueting en aquests temps permet a tots els alumnes l’oportunitat d’optar a grans beneficis professionals. A continuació, et deixem una llista i et vam explicar quins són alguns dels avantatges d’escollir aquesta professió.

Sector en auge 

El món del màrqueting i de la publicitat ara mateix es troba en un moment de creixement. El canvi constant de les eines digitals com les xarxes socials ha fet que s’incrementi aquest sector en gran manera i que el nombre de treballadors especialitzats en aquest àmbit augmenti. És per això que escollir màrqueting és una gran opció, ja que les empreses requereixen professionals que es dediquin a això per complir amb les funcions necessàries de cara als diferents clients. 

Àmplies sortides laborals 

Estudiar aquesta branca no implica únicament dedicar-se a una especialització concreta. Un cop obtinguis el títol de Tècnic en Màrqueting i Publicitat podràs escollir entre diferents llocs de treball com, ara la investigació de mercats, les relacions públiques, la gestió de marca, la promoció, entre moltes altres. Dins el màrqueting, a la fi, hi ha moltes branques i un ampli ventall de possibilitats perquè puguis escollir el que més t’agradi i en què consideris que pots encaixar millor. 

Canvis constants 

El màrqueting i les noves tecnologies ara mateix podríem dir que van de la mà, ja que, gràcies a les seves eines digitals, les diferents empreses compten amb aquest tipus d’estratègies per dur a terme els teus projectes. És per això que és necessari que hi hagi professionals dedicats especialment en això i que coneguin les últimes tendències per estar al dia de tot el que passi i estar preparat per a nous projectes. 

Professió amb futur 

El fet de tenir diferents branques entre les quals escollir i poder especialitzar-te en totes les que considereu, és positiu de cara cap al teu futur laboral. Si aconsegueixes dur a terme tot d’una forma adequada i correcta, podràs crear posteriorment els teus propis projectes i així arribar lluny. 

 

Com veus, aquest sector és essencial en el mercat laboral actual i té molts beneficis que no es poden fer malbé. Com ja t’hem comentat a l’inici d’aquest article, en Linkia FP comptem amb un cicle formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat en el que podràs complir amb tots els teus objectius i arribar a ser un especialista d’èxit. A què esperes per informar-te? 

  • Home
  • Blog
  • Què cal estudiar per fer Màrqueting?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK