Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant guanya un Administrador de Sistemes Informàtics

Quant guanya un Administrador de Sistemes Informàtics

Cuánto gana un Administrador de Sistemas Informáticos

Som veritablement conscients del que està produint la informàtica i les noves tecnologies a la societat i, sobretot, en l’àmbit de la informació i les dades que en aquests moments ens competeixen? Actualment, vivim en un món ple de canvis constants que provoquen la necessitat d’estar contínuament actualitzats i preparats per a les darreres innovacions que apareixen pràcticament diàriament. Aquest fenomen ha ocasionat al món laboral i, per tant, als diferents departaments de les empreses, la contractació de persones totalment qualificades que s’ocupin de cobrir els sistemes informàtics de les organitzacions. Un càrrec en què, a través dels equips informàtics, els programes, la comunicació entre ordinadors i els sistemes operatius, es dugui a terme un sistema informàtic que funcioni correctament, per crear un entorn on el personal de l’empresa pugui fer la seva feina duna manera eficaç. Alguna vegada has pensat a dedicar-t’hi perquè t’apassiona el món de la informàtica? Doncs no ho dubtis més. A l’article d’avui, parlarem de quant guanya un administrador de sistemes informàtics i, a més, mostrarem algunes de les funcions que realitza un professional d’aquesta mena al seu dia a dia. Vols saber-ne més? T’ho expliquem tot, a continuació. 

Sou d’un administrador de sistemes informàtics 

El sou d’un administrador de sistemes informàtics oscil·la entre els 22.000 i els 35.000 euros bruts anuals. Un salari que dependrà dels càrrecs de nivell que ocupis, i de l’experiència i les habilitats que obtinguis durant la teva etapa professional. Un especialista que acaba de començar i que, per tant, es dedica a un nivell inicial, pot començar amb un ingrés de 22.500 euros bruts cada any. En canvi, si un professional fa més temps qualificat en aquest sector i, com a resultat, té més experiència, pot arribar a cobrar fins a un total de 35.000 euros bruts anuals. 

15 funcions d’un administrador de sistemes informàtics 

El sector de la informàtica i les comunicacions ofereix múltiples sortides laborals i, alhora, l’oportunitat d’especialitzar-te en diferents àrees. En aquest cas, Administració de Sistemes Informàtics brinda la possibilitat de realitzar una gran quantitat de funcions per aconseguir així les màximes habilitats i saber com desenvolupar-te amb precisió dins aquest àmbit. A continuació, mostrarem quines són les diferents funcions que exerceix un Administrador de Sistemes Informàtics al seu dia a dia perquè puguis observar quines activitats desplegaries, en cas de voler dedicar-t’hi en el teu futur com a professional. Allà anem!   

  1. Estudiar les necessitats de les diferents empreses o organitzacions 
  2. Instal·lar l’equipament de sistemes, tant en maquinari com en programari 
  3. Comprar els equips i paquets informàtics, estudiant l’oferta de mercat actual 
  4. Analitzar els costos i els avantatges de cadascun dels proveïdors 
  5. Assegurar que el conjunt de sistemes informàtics funciona correctament 
  6. Gestionar els diferents sistemes operatius 
  7. Actualitzar, en alguns casos, les prestacions de servei 
  8. Monitoritzar i mantenir el sistema adequadament 
  9. Resoldre els problemes que sorgeixin en un moment determinat 
  10. Gestionar els comptes, les quotes de disc i els diferents permisos corresponents 
  11. Investigar i implementar les noves tecnologies que apareguin al mercat 
  12. Idear i desenvolupar programes informàtics per millorar l’eficiència dels sistemes 
  13. Gestionar la xarxa informàtica, desenvolupant les activitats de xarxes i tramitant, així, la connexió a Internet 
  14. Planificar, coordinar i implementar les mesures de seguretat necessàries 
  15. Garantir la integritat de la informació per protegir les dades de l’empresa i que els agents externs siguin incapaços d’extreure-la 

  

Com veus, Administració de Sistemes Informàtics és una professió que envolta una gran quantitat de funcions a desenvolupar i on pots obtenir una gran experiència laboral, aprenent totes i cadascuna de les activitats que aquest ofici conté. 

  

Per això, és important que comencis per una formació professional en la qual estudiar tots els conceptes bàsics sobre aquest sector per, posteriorment, poder aplicar tots els coneixements assolits al mercat laboral actual. A Linkia FP comptem amb un Grau Mitjà en Administració de Sistemes Informàtics a distància. Un cicle formatiu en què els nostres alumnes aprenen a configurar equips, muntar i desmuntar xarxes informàtiques, cablejar instal·lacions i molt més. Si voleu obtenir una informació més detallada sobre el grau, només heu de contactar amb nosaltres i us ajudarem en tot el procés. És una bona oportunitat perquè comencis una nova etapa i aconsegueixis tot allò que et proposes. Des de Linkia FP t’animem a fer-ho! 

  • Home
  • Blog
  • Quant guanya un Administrador de Sistemes Informàtics

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK