Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Product Manager

Quant cobra un Product Manager

¿Cuánto cobra un Product Manager? Te damos todos los detalles

Segur que en alguna ocasió t’has preguntat quines són les funcions que desenvolupa el Product Manager d’una empresa i quina és la importància que té dins seu. Doncs bé, el paper que desplega aquest professional en una organització és essencial i imprescindible. Per quin motiu? Molt senzill, i és que és la persona que s’encarrega de dissenyar, planificar i executar l’estratègia per al llançament d’un producte i/o servei. Aquestes funcions que ocupa són les que van associades, des de la coordinació de tots els equips per gestionar la conceptualització i el llançament del producte i/o servei, al seguiment de les vendes, la gestió d’incidències que apareguin, les reclamacions que hi puguin haver o les millores que se’n necessitin. I et preguntaràs… quin és el sou d’una persona que s’encarrega de dur a terme tots aquests serveis? Bé, això és una cosa que t’ho explicarem en uns instants, perquè a l’article d’avui, durant les properes línies, parlarem de quant cobra un Product Manager i quines són les funcions que exerceix dins de l’organització d’una empresa. 

Quin és el sou d’un Product Manager 

El sou d’un Product Manager és de 43.900 euros bruts anuals, és a dir, un salari aproximat de 2.380 euros bruts al mes. Si parlem d’un rang més específic, ja que aquest sou dependrà de molts factors, entre ells de l’experiència, podem dir que una persona que s’ocupi d’aquest tipus de funcions, pot començar amb un sou mínim de 24.700 euros bruts anuals, i pujar fins a un total aproximat de 90.000 euros bruts per any.  

Hi ha quatre categories diferents quan parlem de l’experiència en un sector empresarial. És per això que, a continuació, t’oferirem tots els detalls sobre els diferents sous en funció de la veterania laboral. 

  • Menys de 3 anys d’experiència. El sou d’un product manager que porti tres o menys anys d’experiència al sector pot cobrar un salari aproximat de 24.700 euros bruts anuals.   
  • Entre 4 i 9 anys d’experiència. En aquest cas, si la teva experiència és entre 4 i 9 anys, el sou pot variar a 40.800 euros bruts anuals. 
  • Entre 10 i 20 anys d’experiència. Una persona amb un alt nivell d’experiència, que porti al sector entre 10 i 20 anys, pot obtenir un sou de 57.100 euros. 
  • Més de 20 anys d’experiència. Tot i això, si la veterania és superior, el sou pot ascendir, com a mitjana general, a 62.400 euros. 

Funcions d’un Product Manager 

Ara que ja saps quin és el sou d’aquests professionals en funció de l’experiència que tinguis i la veterania al sector, et mostrarem quines són les funcions que realitza una persona que ocupa aquest càrrec. D’aquesta manera, veuràs si és un ofici que realment t’interessa i, sobre el qual, et vols dedicar al teu futur com a professional. 

  • Generació d’idees o oportunitats sobre el teu producte i/o serveis 
  • Anàlisi del mercat 
  • Anàlisi dels clients 
  • Crear i definir estratègies de productes i/o serveis 
  • Desenvolupament, creació o test de productes i/o serveis 
  • Realització de pla de màrqueting 
  • Llançament 
  • Formació 
  • Anàlisi dels resultats i les vendes 
  • Gestió de millores o incidències

Com veieu, aquest càrrec és una bona oportunitat per poder conèixer els diferents departaments d’una empresa i treballar en els productes i/o serveis que ofereixen. És un ofici en què és important saber com cal construir el producte i com dur-lo a terme per vendre i generar ingressos.  

Al final, és una professió sobre la qual pots abastar qualsevol tipus de sector, i on pots obtenir les habilitats i el coneixement suficient per saber definir els objectius de l’empresa en qüestió. Has de tenir clar quines són les necessitats del mercat per poder transmetre a producció aquests requisits; quines són les vendes del producte i saber gestionar la seva imatge. D’aquesta manera aconseguiràs ser un especialista d’èxit i generar un gran impacte a l’empresa a la qual pertanyis. Des de Linkia FP t’animem al fet que comencis una nova etapa en aquest sector. La formació és imprescindible. Què esperes? Informa’t! 

  

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un Product Manager

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK