Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Organitzador d’Esdeveniments

Quant cobra un Organitzador d’Esdeveniments

Cuánto cobra un Organizador de Eventos

T’agradaria ocupar-te de coordinar, comerciar i promoure conferències i/o exposicions als diferents punts turístics del país? Doncs no ho pensis més. Ser organitzador d’esdeveniments és la professió que necessites. A Linkia FP volem que els nostres alumnes surtin preparats per al món laboral al qual ens exposem avui. Per això, ens encarreguem que ells mateixos aprenguin, de la mà dels millors professionals, a programar, realitzar i gestionar tota mena d’esdeveniments perquè els diferents clients gaudeixin durant la seva estada a aquell lloc on viatgen. Tanmateix, és important tenir en compte que la persona que s’hi dediqui estigui perfectament qualificada per ocupar el lloc d’organitzador d’esdeveniments. És per això que avui, durant les properes línies, explicarem quant cobra un organitzador d’esdeveniments i què és el que cal per ser un especialista d’èxit. Vols obtenir més detalls? No et preocupis, perquè a Linkia FP comptem amb un Grau Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments a distància. Un cicle formatiu on estudiaràs com aprendre i millorar les teves tècniques de venda en paquets turístics i organitzar esdeveniments per a tots els sectors.  

Sou d’un organitzador d’esdeveniments 

El sou d’un organitzador d’esdeveniments oscil·la entre els 3.000 i els 5.000 euros per projecte, si és una persona que treballa com a autònom. No obstant això, si aquesta persona forma part d’una empresa especialitzada en organització d’esdeveniments, és possible que el sou mensual fix sigui lleugerament inferior.  

Això dependrà de diferents factors, ja que no tots els projectes requereixen els mateixos serveis ni tampoc tenen la mateixa magnitud de treball. És per això que, a continuació, t’explicarem, amb més detalls, quins elements cal tenir present si parlem de quin pot ser el sou. 

Nombre de projectes 

Com hem comentat, un treballador d’aquesta mena sol treballar per compte propi. Per aquesta raó, el sou pot dependre del nombre de projectes que faci i la càrrega de treball que tingui al llarg del mes.

Tipus de clients 

A més, pot treballar per a diferents empreses, ja siguin per a petits negocis que vulguin alguna cosa concreta i precisa per a la seva organització, com per a grans marques que requereixin un especialista qualificat per a un esdeveniment exclusiu. Això significa que, depenent de la magnitud de treball i de l’empresa que et contracti perquè organitzis un esdeveniment específic, pots aspirar a ingressar una quantitat més gran de diners i, així, obtenir un gran sou a final de mes. 

Gestió d’esdeveniments  

El paper que tenen és molt important. Ha d’estar pendent dels càterings, els assistents de producció, les hostesses que hagin d’assistir a l’establiment entre múltiples opcions més. És per això que, com a organitzador d’esdeveniments, hauràs de tenir en compte el tipus de servei que oferiràs al client, ja que, a través d’això, dependrà el que cobris per l’esdeveniment organitzat. 

Aptituds professionals per ser un bon organitzador d’esdeveniments 

Ara que ja saps quin és el sou d’aquesta professió i de quins factors depèn, és essencial que sàpigues quines són les aptituds professionals que una persona necessita si té clar que s’hi vol dedicar al món laboral actual. De vegades, pensem que amb la titulació corresponent n’hi ha prou per dedicar-se a un ofici. Però no és així. Per tenir èxit en una professió i que realment estiguis preparat per poder dedicar-t’hi bé, és imprescindible complir amb certs requisits. Per aquesta raó, us oferirem a continuació una llista detallada de les aptituds que ha de tenir un organitzador d’esdeveniments. Allà anem.  

  • Has de tenir una bona gestió del temps 
  • Una gran capacitat per a l’organització 
  • Creativitat i flexibilitat 
  • Capacitat d´improvisació 
  • Saber donar importància als petits detalls 
  • Tenir un tracte excel·lent amb els clients 
  • Posseir habilitats comunicatives i comercials 
  • I, sobretot, tenir una gran passió pels esdeveniments 

 

Com veieu, organització d’esdeveniments és un ofici amb grans sortides laborals i, sobre el qual, una persona pot arribar molt lluny en el seu futur com a professional. Esperem que aquest article sobre quant cobra un organitzador d’esdeveniments t’hagi servit de motivació per voler estudiar sobre això i per així poder dedicar-te a aquesta especialitat posteriorment. Si necessites més informació sobre el curs que impartim a Linkia FP, no dubtis a contactar amb nosaltres per explicar-te tots els detalls. Estem a la teva disposició pel que necessitis. 

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un Organitzador d’Esdeveniments

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK