Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Per què estudiar Gestió Administrativa

Per què estudiar Gestió Administrativa

por qué estudiar gestión administrativa

Tota empresa necessita una persona que compleixi el rol de gestor/a administratiu/iva. Una professió que es basa en l’assessorament laboral, comptable i fiscal d’una organització i que és necessària per al funcionament correcte de l’empresa. Actualment, és un dels oficis que es requereixen per a tota mena de sectors, independentment de l’àmbit en què treballis. A més, en aquests moments, la Gestió Administrativa és un dels àmbits més demandats, ja que en una empresa és necessari per potenciar i contribuir al creixement d’aquesta. T’interessaria estudiar-hi i dedicar-te professionalment al teu futur laboral? Doncs queda’t en aquest article, perquè en les properes línies que venen a continuació, et mostrarem per quins motius has d’escollir Gestió Administrativa com a opció d’estudi; quins són els seus principals avantatges respecte a altres sectors i, a més, presentarem una llista detallada de les diferents sortides professionals a què pots optar si obtens la titulació corresponent. A Linkia FP comptem amb un Grau Mitjà de Gestió Administrativa a distància. Un cicle formatiu en què podràs aprendre tots els coneixements bàsics sobre aquest sector i en què podràs posar en pràctica totes les teves habilitats obtingudes al llarg de la teva etapa acadèmica. En vols saber més? Obre bé els ulls, perquè t’ho expliquem tot, a continuació. 

Avantatges  d’estudiar Gestió Administrativa 

La Gestió Administrativa, no només és un dels oficis que actualment està més demandat per les diferents empreses, sinó que és una de les opcions per les quals opten els nous estudiants que vulguin endinsar-se en el mercat laboral actual. I et preguntaràs… per quin motiu? La resposta és molt senzilla, i és que la Gestió Administrativa compta amb múltiples avantatges per al futur laboral dels qui l’escullen. Te les mostrem. 

Grau Mitjà amb més professionals contractats 

A Linkia FP hem consultat les dades recollides per l’Observatori de les Ocupacions del SEPE i hem pogut comprovar que, el passat any 2020, gràcies a la realització d’aquest cicle formatiu a Gestió Administrativa, es van arribar a formalitzar un total de 160.806 contractes. Aquesta data és perquè, com hem comentat anteriorment, les diferents empreses cada vegada més requereixen professionals qualificats que compleixin amb les tasques que aquest sector necessita.

És necessària per a tota classe de sectors 

Un dels grans avantatges que té estudiar Gestió Administrativa és que podràs desenvolupar tot el teu potencial obtingut a qualsevol sector. Aquesta professió és necessària a tota mena d’empreses, sigui gran o petita, pública o privada, i de múltiples àmbits diferents. 

Pots treballar a diferents àrees de l’empresa 

La gestió administrativa abasta un ampli ventall de llocs de treball. Un cop obtinguis la titulació corresponent al que has estudiat, podràs escollir entre diferents àrees per treballar en allò que et sentis més preparat i que s’adeqüi més als teus gustos i necessitats principals. Les diferents opcions que hi ha, te les mostrarem al següent apartat. 

Porta d’accés al Cicle Formatiu de Grau Superior 

Un altre dels avantatges que té endinsar-se a Gestió Administrativa és que pots seguir formant-te més enllà d’aquest cicle. Si un cop has obtingut el títol, creus que t’has d’especialitzar encara més respecte al que has estudiat, tens l’opció d’introduir-te al Grau Superior en Administració i Finances a distància. Un cicle formatiu on podràs conèixer més en profunditat les qüestions administratives i que et portarà a una formació encara més preparada. 

Desenvoluparàs la teva visió més emprenedora 

Gràcies a l’obtenció d’aquests estudis, els alumnes que s’especialitzin en Gestió Administrativa podran conèixer com és el veritable funcionament de les empreses i com desenvolupen les seves habilitats un cop són als seus llocs de treball. 

Sortides  professionals a Gestió Administrativa 

I ara ve la gran pregunta: De què puc treballar quan surti del cicle? Doncs bé. A través d’aquest grau mitjà podreu escollir entre diferents opcions professionals, i treballar d’allò que més s’adeqüi a tu. A continuació, et deixem una llista perquè vegis a què pots optar un cop finalitzis els teus estudis.  

  • Auxiliar administratiu 
  • Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments 
  • Administratiu comercial  
  • Auxiliar administratiu de gestió de personal 
  • Auxiliar administratiu de les administracions públiques 
  • Empleat d’atenció al client. 

 

Si vols estudiar amb Linkia FP, no dubtis a contactar amb nosaltres i et donarem tota la informació necessària sobre el nostre cicle formatiu. Estem a la teva disposició per a tot allò que necessitis. Aprofita l’oportunitat i truca’ns! 

 

  • Home
  • Blog
  • Per què estudiar Gestió Administrativa

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK