Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Per què estudiar Farmàcia i tots els seus avantatges

Per què estudiar Farmàcia i tots els seus avantatges

por qué estudiar farmacia y todas sus ventajas

Has acabat els estudis i vols especialitzar-te en un sector més concret? A l’article d’avui parlarem d’una de les àrees que s’ha convertit en una de les més imprescindibles dins del sector de la sanitat: la Farmàcia. Un àmbit que cal tenir en compte si vols aprendre sobre la indústria dels medicaments i, així mateix, sobre la importància que aquests tenen a cadascun dels ciutadans que els necessiten. A les properes línies, parlarem de per quins motius escollir Farmàcia com a opció d’estudi és una bona idea; quins són els avantatges que té optar per aquest àmbit professional i, a més, et mostrarem una llista detallada de totes les sortides professionals a què pots optar un cop hagis aconseguit la titulació corresponent a aquest sector, una de les preguntes que pràcticament tots els estudiants es fan abans d’endinsar-se a un centre de formació. Aprofitem per dir-te que a Linkia FP comptem amb un Grau Mitjà en Farmàcia i Parafarmàcia a distància. Un cicle formatiu on podràs aprendre totes les qüestions bàsiques sobre aquest món, des de qualsevol part del país i des de casa teva. Vols obtenir més informació sobre això? Doncs estigues atent, perquè en els propers minuts, t’explicarem tot el que necessites saber.  

Avantatges  d’estudiar Farmàcia 

Aquest sector és essencial per a la vida de les persones. És un àmbit necessari del qual no es pot prescindir i que a més té múltiples avantatges per a tots aquells professionals que s’hi vulguin dedicar. A continuació, t’ho expliquem amb detall. 

És un sector molt demandat 

Un dels avantatges que té estudiar en aquest àmbit és a causa de l’alta demanda que conté. Per quin motiu? La resposta és molt senzilla, i és que al final sempre hi ha persones que requereixen medicaments o productes de parafarmàcia per satisfer les necessitats principals. És per això que les diferents empreses necessiten professionals qualificats que puguin aconsellar i vendre aquest tipus de productes i així poder complir les tasques imprescindibles d’aquest ofici.  

Té múltiples sortides laborals 

Obtenir aquesta titulació no vol dir haver de treballar únicament en una farmàcia venent medicaments. Per sort, és un àmbit que té un ampli ventall de sortides i on tu pots escollir l’àrea professional que més s’adeqüi a tu. En el següent apartat us mostrarem d’una manera més concreta quines són aquestes sortides laborals. 

Obtindràs una formació multidisciplinària 

Un estudiant d’aquesta mena té el gran avantatge d’obtenir una formació multidisciplinària. Potser hi ha persones que pensen que només aprendran qüestions bàsiques sobre els medicaments i el seu ús necessari. Tot i això, no és així. Treballar en aquest àmbit significa molt més, i els alumnes que formin part d’aquest cicle tindran l’oportunitat d’aprendre sobre la fisiologia, la bioquímica, la biologia cel·lular i la molecular entre múltiples conceptes més.  

Podràs fer investigacions en medicines i productes naturals 

Darrere d’un simple taulell hi ha molta feina per fer, i deixa’m dir-te que d’això també se n’encarrega un Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia. Tot aquell estudiant que aconsegueixi obtenir la titulació podrà ser capaç d’estar darrere del taulell, investigant en medicina i sobre productes naturals que tenen com a objectiu contribuir a la salut i al benestar de les persones. Podràs treballar en petits laboratoris, analitzar i supervisar alguns productes i controlar la qualitat de les diferents substàncies que hi ha. És genial, oi? 

Sortides  professionals a Farmàcia 

Bé. Ara que ja saps quins són els avantatges principals que té estudiar sobre això, resoldrem el gran dubte que tenen tots els alumnes…”De què puc treballar?” Doncs no pateixis més, perquè et mostrem les diferents sortides professionals on podràs desenvolupar totes les teves habilitats. 

 • Oficina de Farmàcia 
 • Farmàcia Hospitalària 
 • Distribució Farmacèutica 
 • Indústria Farmacèutica 
 • Indústria Alimentària 
 • Sanitat Ambiental 
 • Anàlisi Clínics 
 • Anàlisi de Medicaments i Drogues 
 • Salut Pública 
 • Administració Pública 
 • Investigació 
 • Docència  

  

I això és tot per ara. Esperem que gràcies a aquest article hagis pogut aprendre una mica més sobre aquest sector i que, de la mateixa manera, puguis animar-te a estudiar-ne. Si vols començar a fer-ho amb Linkia FP, no dubtis en contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol mena de dubte. Estem a la teva disposició per oferir tota la informació possible. Què esperes? 

 • Home
 • Blog
 • Per què estudiar Farmàcia i tots els seus avantatges

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK