Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Per què estudiar Educació Infantil

Per què estudiar Educació Infantil

por qué estudiar educación infantil

Una de les coses més importants a tenir en compte quan una persona es troba en un lloc de treball és la implicació i l’interès per allò que fa. És per això que avui, aquest article el dedicarem especialment a parlar d’una de les professions que suposa un gran lliurament als més petits: l’Educació Infantil. Si ets una d’aquelles persones que tenen passió pels nens i que vol formar part d’una de les etapes escolars més importants de les seves vides, queda’t en aquest article. Perquè a continuació, us mostrarem per quin motiu has d’escollir una formació professional en Educació Infantil; quins són alguns dels avantatges principals que té optar per ella i, a més, oferirem una llista detallada de les diferents sortides professionals a les quals et pots dedicar quan obtinguis la titulació de tècnic/a en aquesta especialitat. Abans de començar aprofitem per dir-te que si tens clar que vols dedicar-t’hi professionalment en un futur, pots estudiar amb nosaltres. A Linkia FP comptem amb un Grau Superior en Educació Infantil a distància. Un cicle formatiu en què volem que els nostres alumnes puguin aprendre a programar i a avaluar els processos educatius i d’atenció a la infància i que siguin capaços, d’entre altres coses, a crear activitats que estiguin destinades principalment al desenvolupament dels hàbits i projectes educatius. Vols saber-ne més? No et preocupis, perquè t’expliquem tot el que cal saber, ja mateix. Allà anem!  

Avantatges  d’estudiar Educació Infantil 

El sector de la docència abasta moltes àrees diferents. Totes i cadascuna són importants i tenen les seves particularitats, però avui ens centrarem en quins són els avantatges de l’Educació Infantil i què és el que implica estudiar-hi. 

És un perfil molt vocacional 

La passió i l’interès pels infants és essencial per a aquest tipus d’ofici. Tenir vocació per allò en què treballes i dedicar tot el teu esforç és una cosa clau que et portarà a l’èxit professional. I és precisament això del que es tracta l’Educació Infantil. Una professió molt vocacional en què seràs participi d’una de les etapes més rellevants dels més petits i en la qual es necessiten persones implicades que hi siguin durant la fase acadèmica. 

Podràs aportar els teus coneixements al sistema educatiu 

És important tenir en compte que la figura del professor i dels educadors és essencial i, sobretot, decisiva per a l’etapa escolar dels infants. És per això que si obtens la titulació com a tècnic/a en Educació Infantil podràs aportar els teus coneixements al sistema educatiu perquè els alumnes puguin créixer amb les cognicions necessàries i obtenir un ensenyament de qualitat. 

Pràctiques en empreses líders 

A Linkia FP comptem amb empreses líders en el sector perquè els nostres alumnes puguin realitzar el seu període de pràctiques en aquell lloc que s’hi adeqüi més. L’objectiu principal d’aquestes pràctiques és que els estudiants puguin veure de primera mà com és el mercat laboral actual i com es treballa a les diferents empreses d’aquest sector. 

Pots optar a múltiples sortides laborals 

Estudiar Educació Infantil us donarà l’oportunitat d’escollir entre múltiples sortides laborals que us mostrarem en el següent apartat. Podràs treballar tant al sector públic com al sector privat i, de la mateixa manera, seleccionar l’àrea on encaixis millor. 

Sortides  professionals a Educació Infantil 

Ara que ja ets coneixedor/s de les qüestions bàsiques sobre aquest sector i dels avantatges principals que té si decideixes optar-hi, et mostrarem detalladament quines són les diferents sortides professionals a les quals pots optar si aconsegueixes la titulació d’aquest cicle. 

  • Educador/a infantil al primer cicle, sota la supervisió d’un mestre/a. 
  • Educador/a a les institucions dependents d’organismes estatals o autonòmics i locals, o a centres de titularitat privada. 
  • Educador/a en institucions i/o programes específics de treball amb menors de 0 a 6 anys que estiguin en situació de risc social oa mitjans d’ajuda familiar. 
  • Educador/a en programes de lleure i lleure amb menors de 0 a 6 anys: ludoteques, casals, centres educatius, centres de lleure, biblioteques, granges escola, etc. 

 

I això és tot per ara. A Linkia FP et recomanem aquest cicle superior com a opció d’estudi, ja que és una gran oportunitat perquè t’endinsis al sector i que puguis treballar d’allò que t’apassiona. Si decideixes estudiar amb nosaltres, no dubtis a trucar-nos i t’explicarem tot el que cal saber amb detalls. No desaprofiteu l’ocasió! 

 

 

 

  • Home
  • Blog
  • Per què estudiar Educació Infantil

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK