Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Els 10 llocs de treball amb més creixement de l’any 2020

Els 10 llocs de treball amb més creixement de l’any 2020

ocupacions 2020 Per si a algú li quedava algun indici de dubte: la tecnologia ha arribat per quedar-se. La qual cosa es reflecteix, completament, en els treballs emergents d'aquest any. A través d'l'estudi anual de Linkedin us anem a explicar quin és el top 10 de llocs de treball que van a petarlo aquest any, 2020. I, avisem que els principals focus on podreu trobar aquests llocs de treball són a Madrid i Barcelona. Així que, si et trobes en un poble perdut per la intempèrie, pot ser el teu ocasió ideal per mudar-te a una gran ciutat. Dit això, comencem amb el rànquing:

  • Especialista en intel·ligència artificial (76% de creixement anual): Si estàs familiaritzat amb el Machine Learning o el Data Science, pot ser el teu treball ideal. És un perfil molt vinculat a la informàtica ia la interpretació de dades. Podràs trobar feina des a Internet com en programació informàtica, telecomunicacions, investigació i un llarg etcètera.
  • Desenvolupador de Salesforce (75% de creixement anual): El Salesforce és un programari creat amb la intenció d'obtenir informació dels clients i d'optimitzar les relacions amb aquests. El principal requisit per a aquest treball és el coneixement d'alguns d'aquests programes informàtics: Salesforce.com Implementation, Apex Programming, Salesforce.com Developmentment i Java, entre altres.Hi nombroses ofertes de treball per als quals donin aquest perfil: Programació informàtica, assegurances , viatges i turisme, oci, consultoria de gestió i moltes més!
  • Especialista en Customer Success (70% de creixement anual): Encara que en anglès tot soni més "cool". El Customer Success no deixa de ser l'encarregat de mantenir el contacte entre les empreses i els seus clients. És algú que esprem tot el potencial del teu producte per treure-li el major partit possible. En definitiva, un crac analitzant els diferents perfils de consumidors, i l'encarregat d'explicar a l'empresa com treure el màxim rendiment a la seva oferta. T'agrada aquest perfil? Doncs posa't les piles amb el màrqueting en línia i les estratègies de negocio.Requieren aquests serveis en multitud de sectors: serveis financers, publicitat i màrqueting, programació informàtica i Internet.
  • Enginyer de robòtica (65% de creixement anual): Per a l'entorn més industrial és un perfil imprescindible, clau, fonamental, vital segueixo? o ha quedat clar que l'enginyeria robòtica és molt important. Per què? Perquè ajuda a agilitzar indústries extremament competitives com les automobilístiques o les d'aviació. Els principals coneixements que hauries de saber per exercir aquest treball són: robòtica, automatització de processos. I alguns programes com: Java i Scrum.
  • Especialista en Ciber Seguretat (60% de creixement anual): Ens trobem en un món on totes les nostres dades estan tan sols a un pas: el nostre ordinador o Smartphone. Per aquest motiu cada vegada la Ciber Seguretat guanya més i més importància dia a dia. El perfil d'especialista en aquest sector es caracteritza per perfils molt tècnics i versàtils. Algunes de les habilitats més demandes són el coneixement de la ciberseguretat, seguretat de la informació i seguretat de xarxes. Segur que si compleixes amb totes aquestes característiques vas a trobar feina en qualsevol sector bancari, de comptabilitat, de defensa, telecomunicacions i seguretat informàtica.
  • Agile Coach (57% de creixement anual): Aquest treball té una part molt vinculada a entendre com està l'equip de treball ja coordinar-los i organizarols perquè donin la seva millor versió. Es busca a gent que domini el coaching, visual thinking i les Lean Startups entre altres coses. La demanda d'aquest lloc és similar a les anteriors: Internet, telecomunicacions, consultoria de gestió, etc.
  • Consultor de Cloud (49% creixement anual): Màrqueting, consultories o tecnologies de la informació són alguns entre els molts llocs de treball que sol·liciten els serveis dels consultors de Cloud. El núvol ens ha aportat molts beneficis a nivell laboral. No obstant això, són moltes les empreses que es queixen dels problemes que els sorgeixen derivats de l'Cloud. Per aquest motiu, cada vegada cobra més importància el paper de l'consultor de Cloud, el qual s'encarrega d'enfrontar els problemes sorgits del núvol ia l'organització d'aquesta. Alguns programes amb els quals ha d'estar familiaritzat un bon consultor de Cloud són: Microsoft Azure, Amazon Web Services, Cloud computing, TIBCO Businessworks, entre d'altres. La demanda d'aquests llocs de treball és: Tecnologia i serveis de la informació, màrqueting i publicitat, sector bancari i molts dels dits anteriorment.
  • Desenvolupador de Python (49% creixement anual): Python és un llenguatge de programació molt utilitzat tant en aplicacions de Windows, com en servidors i pàgines web. Aquest llenguatge destaca per la seva agilitat i versatilitat enfront d'altres llenguatges de programació. És per això que cada vegada és major la demanda d'aquests perfils en el mercat laboral. Però, no n'hi ha prou amb el coneixement de el programa: Python. També s'ha d'estar familiaritzat amb altres programes com: Django, CSS i Postgre, entre d'altres. Les empreses en recerca d'aquest perfil pertanyen majorment a les comentades fins al moment: consultoria de gestió, màrqueting i publicitat, programació informàtica, etc.
  • Científic de Dades (47% creixement anual): Actualment les empreses compten amb un actiu més respecte a anys anteriors: les dades. Però, per poder treure'ls partit a totes les dades amb què compta una empresa cal saber interpretar-los, ja siguin de mercat, dels clients o de les vendes. Doncs d'això s'encarrega un científic de dades, d'interpretar les dades i donar-los un rumb. Aquest treball està molt sol·licitat en els sectors de telecomunicacions, investigació, Internet, banca, programació informàtica, etc. I, requereix d'habilitats en Machine Learning, estadística, Data Mining, Hadoop, entre moltes altres coses.  
  • Desenvolupador de Big Data (45% de creixement anual): Apache Spark, Scala, Hadoop i, per descomptat, big data. Són alguns dels molts conceptes que ha de dominar un desenvolupador de big data. Com hem vist, les dades cada vegada cobren més importància a les empreses. I, els desenvolupadors de big data, són els encarregats, a través d'aquestes dades, d'analitzar i descobrir noves oportunitats que es puguin aprofitar al mercat. L'oferta de treball és idèntica a l'aquesta fins al moment.

Com hauràs vist la tecnologia i la informàtica cada vegada estan més present en els llocs de treball. Per això, et recomanem que miris algun dels nostres cursos online que segur que et serviran per endinsar-te en el món de la informàtica i la tecnologia. T'esperaves que aquests fossin els treballs amb més creixement? Segur que molts d'ells no sabies ni que existien, oi?

Moltes gràcies per llegir-nos!

  • Home
  • Blog
  • Els 10 llocs de treball amb més creixement de l’any 2020

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK