Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Els mètodes d’aprenentatge que no sabies que necessitaves

Els mètodes d’aprenentatge que no sabies que necessitaves

aprenentatge L’aprenentatge, com les persones, sempre va evolucionant. Amb el pas dels anys hem observat nous mètodes i noves maneres que ens poden ser molt útils a l’hora de posar-nos mans a l’obra amb qualsevol disciplina. Aprendre de manera progressiva és un gran exercici per posar a prova la nostra ment, i, el voler sempre aspirar a nous coneixements permet mantenir a les nostres neurones en constant funcionament. Per aquest motiu, al bloc d’avui venim a desengranar tots aquells mètodes que ens permetran reforçar i millorar el nostre aprenentatge. Des dels més nous fins aquells, que, com el bon vi, s’han anat mantenint amb els anys:

  • Aprenentatge cooperatiu: basat en la col·laboració, consisteix en que diversos estudiants que siguin bons en diferents matèries col·laborin perquè tots creixin en les matèries que menys destaquen. Si tot aquest procés es pot veure supervisat per algun professor, encara millor. Així ell pot indicar els aspectes a millorar i els més destacats.

Aquest tipus d’aprenentatge desenvolupa les capacitats de l’alumne ja no només a nivell acadèmic sinó a nivell sociocognitiu, ja que, permet a l’alumne a més d’aprendre desenvolupar les seves habilitats socials amb els seus companys. L’ideal perquè l’aprenentatge cooperatiu sigui eficaç és que cada membre de el grup es prepari el seu tema i ajudi els seus companys a fer-ho entendre. I, els grups és aconsellable que sigui d’unes 4-6 persones, no moltes més, per així no perdre el control de l’estudi. Si ets d’aquests estudiants que els costa posar-se pel seu compte, aquesta tècnica et pot ser molt útil per aprendre d’una manera distesa.

  • Lectoescriptura: Aquest mètode d’aprenentatge va orientat als més petits de la casa. Aquest procés consisteix en el desenvolupament paral·lel de les habilitats de l’escriptura i la lectura, les quals estan extremadament correlacionades entre si.

Si estàs desesperat perquè el teu fill o filla pugui aprendre de la millor manera l’art de llegir i escriure. Tranquil. Nosaltres et recomanem que intentis motivar el màxim que puguis, que no l’hi presents com una obligació sinó com un entreteniment i que tinguis molta paciència. Però, et garantim que un bon desenvolupament de l’llenguatge ajudarà en molts aspectes al teu petit, així com en l’ortografia, la concentració i la seva imaginació. Si vols saber més sobre educació et recomanem que li facis un cop d’ull a uns de nostres cursos a distància que et van a permetre convertir-te en un expert.

  • Aprenentatge significatiu: Aquest tipus d’aprenentatge és un dels més funcionals i que permet integrar els coneixements al teu cap de manera permanent. Mai ho oblides. Per fomentar aquesta manera d’aprendre és molt útil l’ús d’exemples, activitats que fomentin l’interès de l’alumne, la participació activa per mitjà de xerrades o debats i relacionar el que estigui aprenent amb coses ja apreses. La correlació de conceptes ajudarà a que tot el que aprenguis quedi permanent en el teu cap.

Sens dubte, aquest mètode us pot ser molt útil. L’aprenentatge significatiu porta molts anys amb nosaltres i les proves de la seva eficàcia segueixen mantenint-se. Així que, si aposteu per aquesta manera d’aprendre és apostar a un valor segur.

  • Aprendre matemàtiques: Ai les matemàtiques … Poques matèries hem orelles que infonguin tant pànic en els estudiants. Els números dels que milers d’estudiants volen escapar. Sens dubte, per fer front a aquesta matèria el millor consell que et podem donar és la pràctica. Repetir i repetir arribar a fins entendre. Aquesta és la clau per poder arribar a aprendre de manera òptima les matemàtiques.

Encara que nosaltres també et volem fer la nostra particular aportació i és que ens encanten els vídeos d’ Unicoos (un professor Youtuber) on explica molts termes usats en les matemàtiques i moltes fórmules que ens costen hores i hores per a entendre-les. Visualitzar els seus vídeos segur que et serà molt útil per a aclarir qualsevol dubte que et sorgeixi. Mai deixar d’aprendre. Això és el que volem promoure des de la nostra empresa Linkia FP , que la gent segueixi tenint ambició i fam de coneixement. Perquè tirant de l’refranyer popular sempre hem de recordar que: El saber no ocupa lloc. Esperem que us hagi estat conèixer els nostres mètodes d’aprenentatge favorits. Si vols saber més, déjanoslo en els comentaris. Estarem encantats d’ensenyar-te més mètodes per aprendre noves coses no se’t faci un món. Gràcies per llegir el nostre bloc d’avui: Els mètodes d’aprenentatge que no sabies que necessitaves. T’esperem en el proper!

  • Home
  • Blog
  • Els mètodes d’aprenentatge que no sabies que necessitaves

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK