Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

La qualitat en els materials de cicles formatius per a FP online és a Linkia FP

La qualitat en els materials de cicles formatius per a FP online és a Linkia FP

La qualitat en els materials de cicles formatius per a FP online és a Linkia FP En aquest article us explicarem breument què són i com són els materials formatius que fem a Linkia FP per als nostres cicles de Grau mitjà i Grau superior.

Per què fem materials de cicles formatius per a FP en línia?

En Linkia FP estem compromesos amb el teu aprenentatge, amb la teva òptima formació i en donar-te les competències requerides per a l’exercici de la professió que has triat. Per això vam crear materials didàctics de gran actualitat, qualitat i rigorositat, que compleixen amb els estàndards oficials i estan avalats pels professionals que els realitzen. Amb aquesta voluntat pedagògica, ja fa més de 5 anys que vam començar a elaborar material formatiu propi en Linkia FP. I per al curs 2020-2021 haurem creat tots els materials formatius dels nostres 3 cicles d’informàtica de Grau superior: Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma a distància, desenvolupament d’aplicacions web a distància i Administració de sistemes informàtics en xarxa a distància. També tenim materials formatius en la resta de famílies professionals, concretament en els cicles de: Assistència a la direcció a distància, Gestió administrativa a distància, Màrqueting i publicitat a distància i Higiene bucodental a distància. La nostra intenció és anar incrementant els materials formatius propis i seguir investigant qualitativament perquè la teva experiència d’estudi sigui el més profitosa, professionalitzadora i per descomptat, amena. Creiem en uns continguts que siguin agradables, motivadors i que facilitin l’estudi i exercitació, ja que l’aprenentatge no ha d’estar renyit amb la diversió.

Com fem els nostres materials de cicles formatius de FP en línia en Linkia FP?

En Linkia FP revisem, actualitzem i millorem amb assiduïtat tots els nostres continguts formatius. Aquesta important tasca és duta a terme per docents experts i professionals en actiu. Elaborem els nostres continguts basant-nos en el currículum oficial i primant l’aprenentatge professionalitzador. Això vol dir que en els nostres materials trobaràs situacions i exemples reals d’el món laboral actual. Estem convençuts en l’aprenentatge en l’acció, i encara que es tracta d’una formació en línia, en Linkia FP trobaràs continguts procedimentals i simulacions que et posaran a la pell d’un professional de el sector. En tot el material formatiu elaborat per Linkia FP trobaràs elements que orientaran i facilitaran el teu estudi, com Conceptes Clau o Recursos i enllaços. I per descomptat trobaràs contingut autoavaluatiu i autocorregible, amb l’objectiu que practiquis i et preparis amb garanties per superar les proves finals. A cada tema hi trobaràs activitats pràctiques amb les que avaluaràs teu adquisició de coneixements més procedimentals. A la fi de cada tema també posem a la teva disposició un test d’autoavaluació perquè puguis fer el seguiment de les teves avenços.

Tipologia de continguts en Linkia FP per als nostres cicles formatius de FP en línia

Des de l’àrea de continguts formatius vam crear diferents tipologies de materials. En Linkia FP, com a experts en formació i en didàctica, sabem que no totes les persones estudien de la mateixa manera, per això facilitem l’aprenentatge mitjançant diferents tipus de materials i formats. D’aquesta manera, ets tu qui tria de quina manera accedeixes a el contingut segons les teves preferències a l’hora d’estudiar. Tots els materials estan relacionats i es complementen entre si. Et fem un resum:

  • Contingut imprimir: Es tracta de documentació bàsicament textual i gràfica l’objectiu és que puguis imprimir el material d’estudi, exercitació o ampliació. Aquests materials estan pensats per als que els agrada prendre anotacions, seleccionar, subratllar, posar notes adhesives … Exemples d’aquests continguts són els documents descarregables de les aules virtuals: activitats, solucionaris, material d’estudi, presentacions …
  • Contingut interactiu: Els materials creats específicament per a l’estudi en línia en Linkia FP es presenten en un format interactiu, accessible des del teu aula. Es caracteritzen per tenir elements autoavaluatius, multimèdia, executables i per descomptat, interactius. Són ideals per a aquells que prefereixin tenir-ho tot en un únic lloc sense necessitat de conservar paper. Un bon exemple d’aquest material són els nostres continguts d’Unitats formatives, accessibles des de les aules virtuals.
  • Contingut audiovisual: En Linkia FP es genera una gran quantitat de contingut en vídeo, ja siguin píndoles formatives, vídeo classes, tutorials, guies, etc. Els vídeos ajuden a aquelles persones que prefereixen estudiar mitjançant informacions resumides o destacades i per descomptat per a aquelles persones que prefereixen veure i sentir a llegir. Tenim exemples de vídeos en tots les nostres aules i cada vegada es creen més continguts d’aquest tipus.

En definitiva, el contingut propi dels cicles de FP a distància que ofereix Linkia FP aposta per la innovació, la constant actualització, la facilitat d’ús per a l’aprenentatge i que sempre estiguin orientats a les demandes de el sector professional perquè, quan acabis el cicle, disposis de tots aquells coneixements i procediments per a la professió que vas a exercir.

  • Home
  • Blog
  • La qualitat en els materials de cicles formatius per a FP online és a Linkia FP

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK