Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Màrqueting i Publicitat sou

Màrqueting i Publicitat sou

¿Cuánto cobra un Técnico Superior de Marketing y Publicidad?

El sector del Màrqueting i Publicitat es troba cada cop més en creixement a causa de l’augment de la demanda sobre els productes i els serveis per part dels clients i dels consumidors. A la societat actual en què vivim, i gràcies als avenços tecnològics que es produeixen pràcticament diàriament, ens trobem en un àmbit molt ampli que busca canvis constants respecte a les seves marques per captar l’atenció dels clients. Què vol dir això? Que cada cop és més necessari trobar tècnics que estiguin especialitzats en màrqueting i publicitat perquè puguin complir així amb les seves funcions dins de les diferents empreses. Ara bé… quin és el sou d’aquest tipus de tècnics? Aquesta és una de les preguntes que es fan molts estudiants abans d’endinsar-se en un cicle formatiu d’aquesta mena. I això és el que resoldrem avui. A les properes línies que venen a continuació, parlarem de quant cobra un tècnic superior en màrqueting i publicitat i, a més, especificarem quin és, tant el sou mitjà dels treballadors, com el que pot variar el salari en funció de l’experiència laboral. Vols saber-ne més detalls? T’expliquem tot el que cal saber, a continuació. 

Sou  mitjà d’un tècnic superior en màrqueting i publicitat 

Una de les qüestions que cal tenir en compte per parlar del salari d’un ofici, és que, com pràcticament, en totes les professions, és una cosa que depèn, en gran part, de l’experiència i del temps que romanguis dins d’una empresa. Si parlem, en termes generals, del salari mitjà d’un tècnic superior en màrqueting i publicitat, estaríem parlant d’un sou aproximat de 26.000 euros bruts anuals, cosa que equivaldria a uns 2.100 euros bruts al mes. 

Si una persona acaba de sortir dels estudis i comença a treballar en una empresa, pot cobrar al voltant de 16.200 euros bruts anuals. Per contra, si és un especialista que fa molts anys que està en el càrrec i que, per tant, té una gran experiència en el sector, podria arribar a cobrar el salari màxim, el qual equivaldria a un total de 50.000 euros bruts.

Sou  d’un tècnic superior en màrqueting i publicitat segons l’experiència 

El salari d’un treballador pot variar en funció de la veterania i l’antiguitat dins d’una empresa. És per això que, en aquest apartat, comentarem d’una manera més específica, quin pot ser el salari d’un tècnic superior en màrqueting i publicitat segons l’experiència que tinguin. Allà anem!

Com hem comentat, una persona que acaba de començar al sector i que està recentment graduada dels seus estudis, pot cobrar al voltant de 16.200 euros bruts anuals. Això equivaldria a un treballador amb menys de 3 anys d’experiència. D’altra banda, un tècnic superior en màrqueting i publicitat que porti, entre 4 i 9 anys treballant en aquest àmbit, pot obtenir una remuneració d’uns 25.300 euros, un salari que seria força més elevat que si, per contra, acaba de començar. Finalment, si un treballador té més de 20 anys d’experiència al sector, estaríem parlant d’un tècnic de màrqueting i publicitat sènior, que assoliria un salari molt més elevat que els anteriors. En aquest cas, podria arribar com hem comentat als 50.000 euros bruts anuals, però per ser més específics estaríem parlant d’un salari mitjà aproximat de 41.400 euros bruts. 

 

Ara ja teniu tota la informació sobre el sou d’un tècnic superior en màrqueting i publicitat. Si tens interès per aquest sector i tens clar que vols dedicar-t’hi professionalment en el teu futur, pots donar una ullada al nostre Grau Superior en Màrqueting i Publicitat a distància. Un cicle formatiu on podràs aprendre tots els conceptes bàsics sobre les diferents marques que hi ha al mercat i les tècniques que pots dur a terme per poder captar l’atenció dels consumidors. Vols saber-ne més? No dubtis a contactar amb nosaltres. A Linkia FP t’informarem sobre tot el que has de saber i t’acompanyarem a tota la teva experiència perquè la puguis gaudir de la millor manera possible. Què esperes? 

  • Home
  • Blog
  • Màrqueting i Publicitat sou

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK