Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Sortides professionals en FP agències de viatges i gestió d’esdeveniments

Sortides professionals en FP agències de viatges i gestió d’esdeveniments

Sortides professionals en FP agències de viatges i gestió d'esdeveniments El turisme és probablement un dels sectors que genera un major poder d’atracció, especialment ara que el món està tan interconnectat. El turisme, present en gairebé tots els països de l’món, ofereix un gran abast a les persones que volen dedicar-se a ell i desenvolupar la seva carrera al voltant d’aquest sector. Molts d’ells, es decanten per una Formació Professional en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments, disponible fins i tot en la modalitat online. Si tu també t’ho estàs plantejant, t’interessarà conèixer quines són les seves sortides professionals. Et les exposem a continuació!

Treballa com a professional d’agències de viatges

Un agent de viatges té múltiples i variades funcions. I és que les agències de viatges no només programen recorreguts per les millors destinacions per als seus clients, sinó que també planifiquen tot el referent a viatges personalitzats. A l’estudiar una FP en agències de viatges i gestió d’esdeveniments podràs treballar en agències de viatges i realitzar funcions com les que et detallem:

 • Organitzar viatges per a clients de negocis i vacances
 • Determinar les necessitats i preferències dels clients, com horaris i costos
 • Planificar i organitzar paquets turístics i excursions de diferent durada
 • Trobar informació sobre tarifes i horaris
 • Calcular els costos totals de viatge
 • Realitzar reserves per a viatges, hotels, lloguer de cotxes i esdeveniments especials, com tours i excursions
 • Informar els clients sobre com serà el seu viatge, incloent donar detalls sobre els documents requerits, com passaports o visats
 • Donar consells sobre les condicions climàtiques locals, costums i atraccions
 • Fer arranjaments de reserva alternatius si sorgeixen canvis abans o durant el viatge

Els agents de viatges ajuden els viatgers classificant grans quantitats d’informació per trobar els millors arranjaments de viatge possibles. A més, els resorts i grups de viatges especialitzats utilitzen agents de viatges per promocionar paquets de viatges als seus clients. Però no només això, ja que els agents de viatges també poden visitar destinacions per obtenir una experiència de primera mà i poder fer recomanacions als clients o companys. Podeu visitar hotels, centres turístics i restaurants per avaluar la comoditat, la neteja i la qualitat de l’establiment. No obstant això, la major part del seu temps el passen tractant amb clients, promocionant tours i contactant a aerolínies i hotels per planificar diferents viatges. Els agents de viatges utilitzen un sistema de reserva específic per accedir a la informació de viatges i fer reserves amb proveïdors de viatges com aerolínies o hotels. Actualment, aquesta professió ha derivat en la creació d’experiències més especialitzades. De fet, avui en dia els agents de viatges solen planificar viatges especialitzats com viatges culturals o d’aventura. Alguns poden atendre a un grup específic de persones (grans, estudiants, solters …) mentre altres es dediquen principalment a viatges corporatius i de negocis o treballen per a operadors turístics, sent responsables de vendre els tours i serveis de la companyia. Pel que fa a les sortides professionals en agències de viatges concretes, els llocs que poden ocupar destaquen com a Cap de departament en una agència de viatges, agent de viatges, tècnic responsable de l’Organització d’esdeveniments i conferències, també poden oferir serveis de viatges o ser promotor de serveis turístics i viatges o empleat de l’departament de reserves d’establiments hotelers, per exemple.

En què treballar com a planificador d’esdeveniments?

Una carrera reeixida com a planificador d’esdeveniments requereix una gran quantitat d’habilitats, des de la capacitat de planificació detallada fins a la multitasca d’alt nivell durant l’execució de l’esdeveniment. Però si creus que tens el necessari per ser un professional d’esdeveniments, segur que podràs desenvolupar una carrera d’èxit després d’estudiar un FP d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments. Les sortides professionals són àmplies quan s’és tècnic en gestió d’esdeveniments. Per començar, podràs organitzar des de conferències fins gales d’alta gamma, i fins i tot esdeveniments a gran escala com fires comercials o coordinar horaris complets de diverses persones. És per això que el paper és perfecte per multitasques de qualsevol tipus. Abans del gran dia, els planificadors trien i organitzen tota la logística d’aliments, decoració, personal, presentadors i tecnologia per dur a terme un esdeveniment perfecte. Vols ser la persona essencial durant l’esdeveniment? El seràs. Durant l’execució de l’esdeveniment, els planificadors són la persona a la qual recórrer per resoldre qualsevol canvi o obstacle imprevist. És un treball ràpid i intens de vegades, però la sensació d’èxit després d’un gran esdeveniment no té preu. També podràs ser expert en gestió d’espais, cosa molt útil quan es requereix l’organització d’un esdeveniment. I és que un tècnic d’aquestes característiques sap exactament com executar un gran esdeveniment en qualsevol lloc. Ja es tracti d’un estadi, una sala de concerts o un saló de ball, ells saben com funcionarà el disseny, la logística i l’ambient per a una varietat d’esdeveniments diferents. Els gerents d’esdeveniments sovint també són gerents de vendes i màrqueting per a l’espai, el que ajuda a atreure nous esdeveniments i promoure els propers shows. Com a gestor d’esdeveniments pots treballar tant en espais turístics com hotels a llocs més culturals com auditoris, sales de concerts i fins i tot en una agència especialitzada en planificació d’esdeveniments.

 • Home
 • Blog
 • Sortides professionals en FP agències de viatges i gestió d’esdeveniments

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK