Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Vols ser professional de l’Exèrcit o ja ets militar i vols estudiar una FP a distància per promocionar? En LinkiaFP t’oferim graus superiors en funció de les especialitats de l’Exèrcit.

Vols ser professional de l’Exèrcit o ja ets militar i vols estudiar una FP a distància per promocionar? En LinkiaFP t’oferim graus superiors en funció de les especialitats de l’Exèrcit.

Vols ser professional de l'Exèrcit La formació professional a distància és una oportunitat per poder compaginar les obligacions professionals amb l’aprenentatge al llarg de la vida. La majoria de l’alumnat busca formar-se per millorar en la seva carrera professional i estar més preparat per a un món cada vegada més competitiu. Des LinkiaFP fa anys que venim formant a persones que volen millorar les seves competències professionals i, entre els molts perfils que estudien amb nosaltres, n’hi ha un que cada vegada creix més ja que fer una FP en línia els dóna mèrits en la seva carrera professional: professionals de l’Exèrcit .

Vies d’accés per ingressar a l’Exèrcit

Els graus superiors de formació professional són un dels requisits per accedir a l’Exèrcit, concretament en l’escala de suboficials. Dins d’aquesta escala, pots optar a sergent, Brigada, Sotstinent i suboficial major en els cossos dels diferents exèrcits, Armada, Infanteria de Marina i altres. Per accedir a suboficial, hauràs de tenir entre 18 i 21 anys si no tens cap titulació, i entre 18 i 26 en el cas que accedeixis amb una fp de grau superior, a més d’altres requisits que s’especifiquen a la web de les Forces Armades . En LinkiaFP tenim casos de soldats professionals que volen promocionar a suboficials i que, per això, realitzen un dels nostres graus superiors online. En el cas de la promoció, hauràs de superar el cicle formatiu abans dels 33 anys. Disposar d’un grau superior et permetrà tenir un accés més directe a l’acadèmia militar i, en paral·lel, realitzar les proves físiques i d’anglès que requereix la normativa d’ingrés.

Estudiar Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

Molt de l’alumnat de LinkiaFP que prové de l’Exèrcit estudia el cicle de Xarxes ja que ofereix totes les competències relacionades amb la seguretat informàtica i les telecomunicacions. Es tracta d’un cicle que permet a l’alumnat accedir a:

  • Cos General de l’Exèrcit de Terra, per a l’especialitat de Transmissions
  • Cos General de l’Armada, per a l’especialitat de Comunicacions i Sistemes d’Informació, i Protecció i suport a la força
  • Cos General de l’Exèrcit d’Aire, per al Control Aeri i Sistemes d’Informació

Els mòduls que es treballen en aquest cicle són sistemes operatius, gestió de bases de dades, programació, llenguatges de marques, serveis de xarxa i internet, implantació d’aplicacions web, i seguretat i alta disponibilitat. És un cicle que prepara a l’alumnat per a totes aquelles activitats que actualment requereixen de transmissió d’informació i comunicacions a través de xarxes i que poden aplicar-se a diferents entorns professionals.

Estudiar Administració i Finances

Es tracta d’un dels cicles formatius més demandats pel mercat laboral i que, en el cas de l’Exèrcit, és un dels requisits per a ingressar en el Cos General de l’Armada. També és un cicle que realitzen altres Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat com la Policia Nacional o la Guàrdia Reial. Aquesta especialitat permet a l’alumnat conèixer estructures organitzatives, gestió de recursos humans, comptabilitat i fiscalitat, gestió financera i comunicació, entre d’altres temes que es desenvolupen durant el cicle.

Estudiar Assistència a la Direcció

En línia amb els cicles formatius de la família professional d’Administració i Gestió, Assistència a la Direcció és el grau superior per accedir a:

  • Cos General de l’Exèrcit de Terra, en l’especialitat de Cavalleria, Infanteria Cuirassada, Mecanitzada o Lleugera
  • Cos d’Infanteria de Marina

Aquest cicle fomenta les competències relacionades amb l’organització i la gestió, comunicació amb clients, patrimoni i fiscalitat, gestió administrativa, recursos humans, protocol i relacions públiques i gestió de la informació.

Estudiar un grau superior a distància

En LinkiaFP t’oferim la possibilitat de fer el grau superior que més s’adeqüi als requisits d’ingrés per al Cos General de l’Exèrcit a què vagis a fer oposicions d’una forma molt flexible ja que, a l’realitzar-línia, podràs adaptar l’estudi a la teva disponibilitat . Podràs veure les classes, que setmanalment oferim, en directe o en diferit tantes vegades com vulguis i és important tenir en compte que l’estudi en línia facilita el contacte amb professors i tutors que constantment atenen els vostres dubtes a través del campus virtual. Des de l’any 2012 venim formant a professionals de diferents cossos de l’Exèrcit que o bé volen promocionar o desitgen ingressar en l’Acadèmia Militar com a professió de futur. Molts d’ells compaginen els seus estudis amb missions militars dins i fora del territori espanyol, i poder estudiar en línia els permet seguir el curs des de qualsevol lloc. Disposar d’un grau superior t’ajudarà a complir amb els requisits d’ingrés a l’exèrcit ia més mostrar capacitació en professions que actualment són les més demandades i valorades pel mercat laboral.

  • Home
  • Blog
  • Vols ser professional de l’Exèrcit o ja ets militar i vols estudiar una FP a distància per promocionar? En LinkiaFP t’oferim graus superiors en funció de les especialitats de l’Exèrcit.

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK