Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Educació a distància enfront del Coronavirus

Educació a distància enfront del Coronavirus

educació a distància Ens trobem en un moment crític del nostre temps. Els perills de l’escalfament global, crisis ecòmiques, problemes polítics, etc. Per si tot això fos poc, estem fent front a una pandèmia global que està canviant els nostres hàbits i alterant les nostres rutines. Confinats a casa nostra, tot el virtual i en línia ha començat a cobrar més importància, ja que sembla ser la nostra única via d’escapament i l’única manera de no perdre l’oportunitat de seguir amb els nostres treballs i estudis. Des de Linkia volem agrair el treball de tots els nostres sanitaris que estan contribuint a millorar aquesta situació ia frenar i curar a tots el afectats pel Coronavirus. Però, també volem parlar de l’educació i com des de la nostra empresa estem intentant contribuir que la societat es vegi el menys afectada possible per aquest canvi sobtat de la rutina. Aquest dilluns 16 de març el nombre de classes que impartim s’ha multiplicat per 10, ¡arribant a més de 200 classes en línia! Tranquils, sí, estem al màxim de treball, però sobreviurem. Per aquest motiu, al bloc d’avui volem insistir en la importància de l’educació en línia i les oportunitats que pots arribar a oferir, estem convençuts que us sorprendran!

¿Educació línia en temps de Coronavirus?

Lluny d’espantar, ens sentim orgullosos de poder estar ajudant a poder seguir les classes de manera online a multitud de col·legis, universitats i altres entitats. Estem molt satisfets de poder aportar el nostre petit granet de sorra a que milers d’estudiants puguin seguir amb les seves rutines educatives. L’educació és un dret fonamental, tant o més que el paper higiènic a hores d’ara, i ens encanta que els alumnes puguin seguir aprenent, des de la comoditat de casa seva. També volem aprofitar per agrair a diversos mitjans com “La Vanguardia” i “El Economista” per ressaltar la nostra tasca educativa en aquests moments tan complexos.

El poder del que en línia

Gràcies al nostre model educatiu, els nostres cursos no s’han vist amb prou feines afectats per aquesta situació. Opinem que dins del dolent que suposa aquest virus ens ha brindat l’oportunitat de mostrar molts dels beneficis que ofereix l’estudi en línia i, en especial, el que oferim des de Linkia. Alguns dels beneficis que destaquen els nostres estudiants són:

  • La independència a l’hora d’estudiar. Les classes en línia brinden l’oportunitat als nostres estudiants d’adaptar els seus estudis a el temps que vulguin i els facilita l’compaginar estudis i treball o altres quefers.
  • Classes guardades. Relacionat amb l’anterior, la nostra plataforma guarda totes les classes impartides pels professors i dóna la possibilitat de veure la classe en streaming. És a dir, l’estudiant disposa de totes les classes disponibles al seu portal i les pot visionar quan disposi de el temps necessari.
  • La dinàmica de la classe. Molts estudiants pensen que per no ser una classe presencial la dinàmica de classe es veu molt afectada, però no és així. De fet, la dinàmica és molt similar a la d’una classe presencial. Les preguntes es poden fer tant per àudio, com per xat i cada alumne pot presentar tots els seus dubtes en directe.

El Coronavirus, ha donat la possibilitat a milers d’estudiants a apropar-se a l’estudi en línia i amb això s’han adonat que les carreres a distància són una possibilitat que pot donar molta comoditat a l’estudiant. Sí, hauríem preferit una altra manera de mostrar als el món el pràctics que són els estudis a distància, però citant Miguel Delibes en la seva novel·la, “El camí”: «Les coses podien haver succeït de qualsevol altra manera i, no obstant això, van succeir així »Nosaltres en Linkia portem més de 8 anys ensenyant a milers d’estudiants nostra proposta d’educació a distància i donant una àmplia proposta tant de graus mitjans i superiors com fins d’ dobles graus . Segur que podràs trobar un adaptat al teu perfil! Així que tranquil, som de fiar. Finalment, volem enviar un missatge d’ànim en aquests temps difícils. Perquè cunado estigueu en els vostres moments més complicats, recordeu que: tots necessitem aquest moment de foscor per veure què és el que realment brilla en les nostres vides.

Moltes gràcies per llegir-nos!

  • Home
  • Blog
  • Educació a distància enfront del Coronavirus

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK