Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Desenvolupament d’Aplicacions Web sou

Desenvolupament d’Aplicacions Web sou

desarrollo aplicaciones web sueldo

En el marc actual en què vivim en aquests moments, cada vegada va guanyant més importància la presència en línia dins de les diferents empreses professionals. Per quin motiu? Perquè gràcies a l’avenç de les noves tecnologies i de les eines que es van implantant a l’entorn digital, cada cop és més necessari utilitzar aquest conjunt d’instruments en els diferents sectors del mercat laboral. Les empreses i organitzacions, per tant, han d’estar realitzant constantment treballs de creació, d’actualització i de manteniment de les seves pàgines corporatives per poder estar al corrent dels nous esdeveniments del sector tecnològic. Ets una d’aquelles persones a qui interessa tot aquest àmbit i a la qual agradaria formar-ne part de l’entorn professional? Bé, doncs avui, durant els propers minuts, parlarem de quin és el sou d’un desenvolupador d’aplicacions web i sobre les dades que has de tenir en compte quan parlem de la seva remuneració. Si vols dedicar-t’hi en un futur i vols començar a conèixer tots els conceptes sobre aquest sector, a Linkia FP comptem amb un Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web a distància. Un cicle formatiu en què els nostres alumnes aprenen a desenvolupar, implementar i mantenir les aplicacions web del mercat, utilitzant les tecnologies necessàries i els entorns de desenvolupament específic. I ara sí… parlarem de quin és el sou d’un desenvolupador d’aplicacions web. Allà anem! 

Quant  cobra un Desenvolupador d’Aplicacions Web? 

El sou d’un Desenvolupador d’Aplicacions Web oscil·la entre els 18.000 i els 23.000 euros bruts anuals. Un dels avantatges que té aquesta professió, és que a causa de la seva alta demanda ia la necessitat que hi hagi cada vegada més professionals especialitzats que es dediquin a aquest sector, amb tan sols un any o dos d’experiència, el sou podria augmentar als 25.000 i 30.000 euros bruts.  

De tota manera, això és una cosa que depèn, com en qualsevol altre ofici, de diferents factors, ja sigui per l’experiència al sector, la formació que tinguis, la ubicació del lloc de treball on estiguis o, fins i tot de la responsabilitat de cadascun. És per això que és important que, per esdevenir un especialista amb una alta capacitat d’aprenentatge, et dotis de les màximes habilitats i coneixements per poder desenvolupar així tot el teu potencial. 

Aptituds  personals i professionals d’un Desenvolupador d’Aplicacions Web 

A Linkia FP volem que tinguis present quines són les aptituds personals i professionals que en aquests moments busquen les diferents empreses pel que fa a un Desenvolupador d’Aplicacions Web. De vegades, no només n’hi ha prou amb obtenir la titulació corresponent al cicle formatiu que has estat cursant, sinó que també cal que tinguis i puguis desplegar les màximes habilitats que demanen habitualment en els processos de selecció abans d’entrar a un lloc de treball. És per això que, a més, de parlar de quant cobra un Desenvolupador d’Aplicacions Web, parlarem de quines són les aptituds que necessites. A continuació, te’n deixem alguns exemples. 

  • Tenir com a element principal la motivació al lloc de treball que ocupis 
  • Ser una persona eficient i creativa a l’hora de desenvolupar idees noves 
  • Tenir un gran compromís i implicació per allò que fas 
  • Ser una persona proactiva  
  • Tenir una visió de negoci estratègica 
  • Ser perseverant 
  • Capacitat d’adaptació 
  • Capacitat per acceptar solucions alternatives 
  • Capacitat per trobar el punt intermedi entre el pragmatisme i el perfeccionisme 
  • Capacitat per diferenciar entre un petit èxit i un gran triomf 

Com veus, Desenvolupament d’Aplicacions Web és una especialitat que abasta una gran importància dins del marc actual d’avui i de la qual calen professionals qualificats que sàpiguen complir amb les necessitats que en aquests moments ocupa l’entorn digital. 

 

Esperem que aquest article sobre quin és el sou d’un desenvolupador d’aplicacions web us hagi servit per orientar-vos sobre la teva futura formació professional. Si vols estudiar amb nosaltres, des de Linkia FP et recomanem que et matriculis al nostre Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web. Una família professional molt demandada al mercat laboral actual i sobre la qual podeu aprendre tots els coneixements necessaris per aconseguir ser un Desenvolupador d’Aplicacions Web d’èxit. Vols obtenir una informació més concreta i que t’expliquem tots els detalls? Només heu de contactar amb nosaltres a través de la pàgina web o per telèfon i us acompanyarem en tot el vostre procés educatiu. T’animes? 

  • Home
  • Blog
  • Desenvolupament d’Aplicacions Web sou

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK